推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 01:28 發表

我都係咁話

要碌走喇, 88
有幾鬼魅
大家都係得閒無事咁竄來的啊﹗

Frozen time

香港也有玩

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 15:56 發表

好悶呀, 有咩西片, 好睇介紹套尼睇下
我鐘意睇果d可能都一樣悶死你喎﹗

近期青春片,你睇下《舞出真我 2》o岩唔p岩你口味

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:12 發表

我覺得藍蝶應該中意睇一d 有內在、深層次含意的電視, 唔會怕情節悶果d人
如果我估中的話, wu仔似乎會唔適合睇你喜歡的movie...
b i  n g o !

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:12 發表

我覺得藍蝶應該中意睇一d 有內在、深層次含意的電視, 唔會怕情節悶果d人
如果我估中的話, wu仔似乎會唔適合睇你喜歡的movie...
本帖隱藏的內容需要積分高於 58700 才可瀏覽

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:19 發表
咁, 你有無睇過有人係街跳過?
以前見過有一班夜晚在維園玩hip hop,最近好似改左見到班玩滑板。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:24 發表

我覺得你一定講緊我壞話
我無你估得咁衰...

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:20 發表

你會唔會上網、睇newspaper/magazine的影評?

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006112002444
一向幾喜歡石琪寫的影評,挺中肯。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:28 發表

因為如果要跳得好, 真係要練好耐...
你住港島, 去浦, 都唔怕無車番屋企
住邊度都有車返屋企,有種車叫做"的士", 廿四小時都有

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:29 發表

咁算la, 今晚, 你又會去邊度食
一陣會過九龍,多數係九龍果邊食埋晚餐先返屋企。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:38 發表

藍蝶今次無呃你
因為我唔會係佢背後講,都響正佢面前講

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:39 發表

好la! 我信你地
仲有...我之前都無呃過你d乜...
你都無損失,係咪?

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:42 發表

唉.... 家人同朋友都唔喜歡睇你喜歡的一類電影, 所以呢套我無睇過
我又唔太想一支公入電影院

基本上我睇呢d 片的方法只有兩個, 一就係bt, 二就係tv, 如果唔係根本無機會.
我呢大半年都少左去戲院睇戲,但都會自己去睇,如果真係好想睇。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:43 發表

好想食北京填鴨.... 你有無介紹邊間, 好食
尖沙咀鹿鳴春啦﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 16:46 發表

我呢大半年都少左去戲院睇戲,但都會自己去睇,如果真係好想睇。
好似呢套咁,我都係自己一個人去左睇,實在同好者不會多,其實可以話係無。
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:51 發表

我有時心血來潮上黎仲會上網睇幾個影評添.

有時會諗自己咁做好唔好.....可能套野自己覺得ok, 但自己覺得美中不足就去睇下呢d影評, 果d我都諗得到的缺點就會放大左.
如果套movie係講一d人生道理、人生⑽縝章 ...
我多數睇左套戲先再睇番影評...

要出門口喇﹗bye...
夜d再傾過...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 16:52 發表
係喎, 睇相又幾正                                   .
唔會老點你,呢間我食過,係ok,
高力豆沙都好ok...知你鐘意食。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 17:34 發表

2046? 個人對黃家衛的電視.... 唔算話厭惡, 但唔係太支持.

睇王家衛的電影, 最好就有足夠的心理準備, 去諗套野入面有咩含意、要代入電影的環境. 好似《花樣年華》描述果種出軌就要用個心去感受.... 有時 ...
阿飛正傳和2046,個人較喜歡阿飛正傳,2046想表達的有太多,有點紊亂和吃力不討好。
《花樣年華》和《春光乍泄》都無看,近期之作《藍草莓之夜》就獨自去戲院看了。

王家衛的戲,我首選《東邪西毒》,次選《重慶森林》。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 21:55 發表

你那個網址的是一輯法國電影嗎?
中文名叫什麼名字
我只認識歌聲(未)影
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

有無睇緊金像獎呀?
溫碧霞做乜整到個鼻咁尖,好鬼唔自然﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 22:14 發表
其實, 我想問你係咪做報紙 / 雜誌社
你有你估,我唔答,但唔答又唔代表係,你都係估下啦﹗呀哈哈

相關搜索目錄: 雜誌 報紙

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 22:40 發表
最衰你無 tv 咭, 唔係你 cap 下來睇下
靚就話睇下唧﹗唔靚唔睇啦﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 22:29 發表
你真係知好多資料性的野, 或者你係一個發燒友
多看多聽多留意便會知多d,其實好多野我都唔知,例如金融、財經、政治、賭博、漫畫、攝影、電腦程式、遊戲... 等等,實在太多唔知...不能盡錄。

相關搜索目錄: 電腦 賭博

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-13 22:57 發表

佢有無低胸 deep v
咁就當然有啦﹗呀哈哈
幫你唔到...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。