推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-15 17:05 發表

上次我買牙膏時, 大左你個名, 個SALES 送左兩次蚊怕水比我.....
九唔搭八.....準備放工
唉∼我仲有排做...

糊仔,bye bye啦﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-15 17:09 發表

我無將你配比人, 只係幫你找適合你用的車
噓∼我都唔識開車∼點適用呀

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-15 17:12 發表

你滴下滴下果d 唔係呀  
d朱古力溶緊...滴緊朱古力漿

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-15 17:17 發表

佢打緊滴滴仔
乜呀﹗有落旋咖...乜你無食西咩﹗

唔嗲喇∼∼∼做埋d手尾先收得工... 886

今日唔知聽日事,原來今日都一樣可以唔知昨夜發生咩野事

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-4-16 00:36 發表
你好嗎~~ 靚靚藍蝶...很高興來到這裡...我係beautiful ar..........
靚靚,妳也好嗎~~
很高興妳到這裡來...
得閒多些來留言﹐無任歡迎
有靚靚...靚女到,相信會帶來旺場之效

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-16 12:13 發表

係今早的事! 
仍未知因何去到那麼的地步要兩個都禁言

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-16 12:16 發表

麻甩佬要唔要  
要~~~多d來,密d手~~~覆留言唧

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-16 12:19 發表

茶水站先要吸納多d靚女,呢到要多d靚仔先岩。 
呢度靚仔、靚女、老、中、青、幼,一律照殺,有殺錯無放過,呵呵~~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-16 12:17 發表

你可以去新開版:禁言名單 (意見區附近) 中找到解釋。 
晏d先去睇,依家去食晏先…

晚上各位好

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-16 23:35 發表

冇用架, 佢一換就要換個腦
恐怕佢無乜腦用喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-16 20:13 發表

又轉頭將, 好似係慶祝某人禁言咁喎
就係驚比人話似樣....唔中副車...被禁就唔好啦﹗
於是整整容,順便收埋身呀哈哈

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-4-16 23:39 發表
我怕結婚架wor................
咁同居啦

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-16 23:39 發表

變身藍蝶晚上好
你也好))))))))))))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-4-16 23:42 發表
靚靚藍牒, 你隻新蝴蝶飛得超快......有無200公里..............................
無....超速犯法我唔做....得50公里....好慢咋

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-16 23:43 發表

保證佢有二個腦, 一個係公司, 一個係屋企
就係得呢兩個腦囉﹗
呢d腦帶唔到上身喎

引用:
原帖由 ktwu2006 於 2008-4-16 23:45 發表

今晚, 唔炸你個版, 我以後唔叫KTWU
你想保長既第1次比左你呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-16 23:47 發表

你太高估我, 我只識去偷野
一半一半,偷左張圖,自己整animation上去。

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-16 23:48 發表

我中意你新的頭像多d喎

新呢個cheerful一d
謝謝....好高興你欣賞

引用:
原帖由 ktwu2006 於 2008-4-16 23:50 發表

OK!
橙同學, 藍蝶同美麗, 今晚就同你訓
呢度幾時比你同我拿主意
就比美麗同你去瞓好了...呀哈哈

引用:
原帖由 ktwu2006 於 2008-4-16 23:53 發表

如果整得好, 中間唔會有兩格, 一格便可以....
你呢D 是缺憾美嗎
乜你覺得會有完美咩
總有人說這不好,那不好,自己喜歡便行了。

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-4-16 23:55 發表

唔好成日叫我去訓la....我都訓唔著
咁叫ktwu陪你傾通宵,如果佢無再被禁的話

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-16 23:56 發表

叫你去訓....同搵你陪訓.......係兩回事
橙同學真的事事分明...呀哈哈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。