推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-27 22:58 發表

不過, 我發覺愛得愈深, 恨得愈深
有時如果, 你無咁愛佢, 反而無咁恨佢
雖然我係好愛佢,但我無恨過佢,沒有了我的日子,希望佢生活過得更好,愛其實也是一個擔子,有時候是不能承受的重…

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-27 23:03 發表

雖然我係好愛佢,但我無恨過佢,沒有了我的日子,希望佢生活過得更好,愛其實也是一個擔子,有時候是不能承受的重…
感情事旁人是很難理解,我也希望自己可以完完全全的放下來,請不要再八卦了。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-27 23:14 發表

好la! 以後都唔問你
等你在日記中, 分享你的新戀愛經歷
感到有點累了...我還是早點去休息...早抖

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-29 09:59 發表

原來我又做錯事
許多時候都是好心做壞事...

你都係出於好心唧

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-29 13:48 發表

面膜蒸排骨, 你姐姐煮比你食
面罩排泄物 ,不如你整d佢嘆下?

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-29 16:04 發表

煎會香口D
唔通你嚐過

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-29 22:55 發表
做咩禽日成日唔上尼
有上過來睇下...不過無發言唧

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-29 23:17 發表

依家個d 波成三點先踢, 都唔知點睇
唔睇囉...
再唔係就劈炮唔撈

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-29 23:21 發表
我3 月果時, 都真係以為比人炒硬, 因為公司無野做.........
不過, 好在股市升番 d, 以家多番d 野做
那就好了,沒有了工作,我會覺得自己好頹廢,幸好尚有工作充斥自己的生活

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-29 23:31 發表

人大左就一定要有寄託, 快D 搵番個人, 去愛下, 充實下自己
我會愛自己

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 10:53 發表

都好 早晨
你都好...早晨﹗

午飯時間快到,今日唔去中環、金鐘,去筲箕灣食

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-30 11:35 發表

由中西區食到東區,犀利! 

今次食咩! 
食得平民化一點...魚蛋粉(當然係去東大街老店啦﹗)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-30 11:49 發表

我都想,但下午食飯,冇咁多時間周圍食。 

你應該唔只一個鐘食飯喎。  
上次攞正牌商務午餐,食足兩小時,今次就偷少少雞,早少少出門,又晏少少返

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-30 11:57 發表

商務午餐我就冇份食了,後面果幾句,我日日都係咁做。 
彼此...彼此
相信不少人都係咁

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-30 13:17 發表
我鍾意食雲吞 + 炸醬 麵多d, 只有我阿媽先會食魚蛋粉
第2時你有女友要食魚蛋粉時,你千祈唔好比佢食,當錯佢係你阿媽就唔好啦﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 13:40 發表

魚蛋粉不分年紀都可以食
BB都食得魚蛋粉,阿媽餵佢一小啖一小啖咁食

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 12:44 發表

一定要去鯉景灣嘆高級魚蛋粉
間中都會過去鯉景灣食下野,附近有個golf練習場,入面有家泰國菜餐廳,環境都幾好,公眾人士都可以入去食,重有免費停車。

相關搜索目錄: Golf

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-30 14:00 發表

如果, 讀書個時仲得o奇, 不過你話放假, 你唔陪佢 shopping / 食好野......
我諗妳好快會比佢飛
即係果個女仔唔係鐘意你囉﹗
鐘意得你,同你遊2蚊電車河,食10蚊碗雲吞麵都得﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 16:10 發表

2蚊電車河重有得搭, 但10一碗雲麵都好難搵了 (重要好食喎)
係喎早前麵粉加價都加左2蚊,現在要12蚊一碗喎﹗(都唔算太差,ok咖)

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-30 14:12 發表

我中學時, 都試過同 女友去食百x d 十幾蚊野, 不過.....
依家遇到的都比較物質.....
好似成日試你咁......
藍蝶, 我想你尼種女仔 / 阿毛 已經死左九成......
你身邊有無尼種肯陪你 (埃)生 (埃)死o既 女仔 ...
我呢d已經近乎絕種, 點止死咁少
生埃就有,你係想食生埃死

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 17:18 發表

你係咪想講 埃身埃勢 呀

周不時有女仔就黎抽我水啦
就黎咋即係無抽到啦﹗你一定好失望喇

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-30 23:15 發表

你個阿毛, 係咪好耐無人抽你水
真係無喎﹗邊個咁夠膽

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 23:51 發表

個個都係就黎, 臨腳就一走了之
吓~又無波入~都話左你一定好失望啦
你條串燒斷左喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 23:50 發表

又平又好食, 真係唔易搵架
我有一間食開都OK,不過要$18碗。
好難搵到好的是: 雲吞靚時麵底又未必正,麵底正又未必雲吞靚,雲吞靚又麵底正的話,唔係太細碗就係價錢太貴…
真係唔易搵,非常認同

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。