推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-3 00:35 發表

eee.....我無留意到tim......

睇黎得閒都要幫我老豆睇睇佢整d 表...............
你老豆老懵左...真係睇少眼都唔得呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-3 00:46 發表

咁又係我既錯
唔關老事...
可能關bb太細個...
佢腦筍未生埋

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-3 00:48 發表

你眼訓唔清醒........
咁你一定都好眼訓定喇
催緊你老豆去瞓...咁你又可跟住去

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-3 00:51 發表

妳錯la....我決定今晚唔訓...........等佢聽朝一定要帶埋我去飲茶.........
你唔去瞓...不過我要去瞓...哈哈
早抖喇

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-3 18:16 發表

而家梗係睇到la......

剛轉新一頁時就會睇唔到................
即係話唔會自動轉新頁

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-3 21:53 發表

你要地盤洗車胎阿毛仲要煮埋飯比你食
我一於煮重佢地米...仲煮鑊杰嘅佢地嘆

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-3 22:32 發表

吉你快D黎啦,爛碟話整一鑊熟我地食, 熱辣辣, 好新鮮
新鮮熱辣嘅....好好享用

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-3 23:04 發表

姐姐, 又學男人咁玩               
無學佢...  係呢度任享用...比埋你食

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-3 23:13 發表

唔知, 點解, 我覺得你d 都香d
有時都會覺得你幾可愛                              唔口臭時候

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-3 23:22 發表

有野食..........

即到...............
歡迎....慢用...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-3 23:28 發表

點解
我仲以為姐姐會有個 connie 的心 tim
唔係黑色的心就得啦

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-3 23:32 發表

食完好耐囉.....妳快d 去洗埋d 碗先...............
妳食咁干淨...可以唔洗...留番妳下次用過

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-3 23:49 發表

係喎, 證明我真係眼訓

開番門先, 各位 返去我間房閂門
早抖小吉保保

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-3 23:59 發表

姐姐, 飲完咖啡好訓喇
飲左兩杯喇﹗未睇完曼聯場波已經去瞓左陣...

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-4 00:04 發表

飲左兩杯喇﹗未睇完曼聯場波已經去瞓左陣...
依家去訓lu...早抖

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-4 16:24 發表

呢隻係懶蝶, 重未起身
可以的話,都想長睡不起

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-4 16:26 發表

講神出鬼沒, 我都未及你喎
你地都不用互相抬舉,不相伯仲,都係神龍見首不見尾,話來便來,話走便走,揮一揮,不帶走一片雲彩...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-4 22:38 發表

姐姐, 今日去左邊樹玩
赤柱...
很多龍舟隊伍在練習...
今天的赤柱比往時熱鬧了很多...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-4 22:47 發表

喂! 赤柱有咩做.........
係咪同男朋友仔行沙灘
行了一會兒沙灘,又行了一會兒市集,
總之就唔係同男朋友行,我都無男朋友
你總愛提起我傷心事,曾幾何時也和他行過那兒...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-4 23:00 發表

好浪漫
o個個市集只係做遊客生意, 沒有東西買......

仲以為 xocat 兄整番好 tim.......
今朝都無事, 依家又死過
唔傾喇...有點累...
我還是早點去休息...
早抖﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-5 17:32 發表

有咩問題
問題就係佢好有問題囉

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-5 15:36 發表
藍蝶, 今晚去看流星                     .

今晚賞流星雨 萬宜水庫佳
(星島) 05月 05日 星期一 05:30AM
(綜合報道)

(星 ...
很久已沒看星...流星更沒有看過

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-5 09:58 發表

琴日好熱喎, 去到赤注應該下行水禮了
今年都未落過水...因為改左玩跑機...現在上埋瑜伽...又有行下山...都算有適量運動

相關搜索目錄: 瑜伽 運動

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-5 23:29 發表

香港的郊區, 大多都可看到星.....
最近的烏溩沙都可看到.......你去過未
鳥溪沙個渡假營...無耐前去過...不過是日間去...無星睇

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-5 23:33 發表

藍牒, 你會玩瑜伽, 我係巴士度睇廣告, 女士係免費的......
你是參加果間嗎
唔係喎...要比錢咖...乜有免費咁筍
會唔會免費上一堂之後...跟住的收費會嚇死人咖

相關搜索目錄: 瑜伽 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。