推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-5 00:12 發表

仲以為得壽司, 有無食串燒, 雞軟骨都 ok
有呀...叫左串燒雞軟骨、雞腎、多春魚

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-5 00:18 發表

無相睇, 唔知個質素.....
下次影一兩張上尼 cc!
你無 dc
有...不過時時都無帶出街...部手機影相又唔靚

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-5 00:18 發表

無相睇, 唔知個質素.....
下次影一兩張上尼 cc!
你無 dc
$138你都唔好期望有咩好質素...過得去就算啦﹗

眼訓喇

早抖啦

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-5 19:47 發表
姐姐, 晚安                                                
我找了一個髮型跟便服給你, 你看看喜不喜歡
D衫好靚下喎﹗可惜我無d模特兒咁瘦...著左都唔知會點鬼樣

相關搜索目錄: 模特兒

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-5 23:25 發表

第一幅重以為提早萬勝節
話時話...某個萬勝節都試過畫到對眼圈黑晒...幾嚇人...
最好笑就係有個朋友收工趕過來...乜裝都無化...但我口衰衰話佢唔駛化裝個樣都夠嚇人

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-5 23:38 發表

咁佢有無唔開心呀? 玩唔玩得, 同你熟唔熟先?

不過講得出呢句野, 先似你性格
梗係熟又玩得...都明知我開玩笑...仲同佢解圍左唔駛扮到鬼五馬六...佢多謝我添啦﹗

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-5 23:45 發表

咁都可以兜個圈讚自己, 服
除左自己讚自己...間中都有人讚下我...好開心咖

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-6 00:11 發表

咁我得閒就搵d野讚下你喇
你間唔中加左我分...
就當你讚左我...
我已經好開心咖喇...

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-6 00:18 發表

你間唔中加左我分...
就當你讚左我...
我已經好開心咖喇...
又係時候去早抖
Good night...
Have a nice dream !

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-6 00:25 發表
問一個感性d的問題丫.

如果你有朋友失戀, 你會點做?
答埋你呢個先去訓...
不如個問題係問我失戀會係點?
失戀...不管誰飛誰...或誤解...或太了解而分開...
不論因何事...失戀總會是不快...不開心...傷心...痛心...
要如何過渡...都係要靠自己...
比d時間我啦﹗雖然我已經比左自己好多時間...

即係作為一個朋友...不一定要做些什麼...
默默留在好友身邊...也就是一個好朋友了。

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-6 23:23 發表

猛鬼差倌又係幾多號
會唔會係... 綠轆碌

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-6 23:30 發表
幾時變得咁醒目
睇尼你唔使比人捉去休養
睇番你同靚靚d posts...好搞笑...真像一對鬥氣冤家

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-7 00:33 發表
藍蝶~~~ 晚上好
靚靚....妳也好呀

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 00:35 發表
無左姊姊, 為有同哥哥玩下埋沙, 佢側我食d, 我又比d 佢食
你地玩得開心...有無我都無所謂

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-7 00:37 發表

"鬥氣冤家".....................我" Choi " !!!!!!!!!!!!!!
咁我講過..........
你地係......
" 歡喜冤家 "

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 00:42 發表

姐姐, 假日有咩地方好去
做義工...
不過都約左同事有其他節目...釣墨魚

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 00:43 發表

你又有無睇過許志安同李麗真的七號差館
無...好睇咩

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-7 00:44 發表

佢現在巳在病床上休養緊...佢要唞順翻條氣...佢巳原氣大傷
嘩...妳好利害呀...搞到佢咁

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-7 00:48 發表

OK...OK.....你要乖乖地.....我還會買玩具你玩..............

2位慢談....走先.............BYE~~
good nite beautiful

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 00:50 發表

依家仲有
天 氣 概 況
一 道 低 壓 槽 昨 日 繼 續 為 華 南 沿 岸 及 南 海 北 部 帶 來 雷
雨 。 本 港 昨 日 天 陰 , 有 大 雨 及 幾 陣 狂 風 雷 暴 , 大 部
分 地 區 錄 得 超 過 1 0 0 毫 ...
唔知咖...下雨都可以照去...有雷暴就可能唔成...明晚再算...
天有不測風雲...以為唔好天...可能又好呢

我都眼仔....要去訓....
晚安
Enjoy your long weekend!

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 00:57 發表

無可能, 成條短壓槽係上面, 聽日無風無雨, d船家都唔會出海
去唔去得成...後日就知啦﹗
唔緊要喎...唔成玩過第2樣囉

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 00:57 發表

你屋企無裝過收費電視
好多片你都好似未睇過, 定話你一係睇西片
真係無乜睇港產片...
好偶爾先睇...
尤其近來...再加好少睇...包括西片在內

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-7 01:03 發表

後日, 可能天氣仲差d.......
無野玩, 去d 朋友仔屋企玩 lu....
一齊打 will 好開心o架
本來有friend都約唱k lunch...
但要做義工...
玩樂總有時日...
有時我又會想寧靜下...
乜都唔想做留係屋企...
都無所謂啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。