推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-8-13 09:01 發表
無病 , 好正常   
一般...唔知自己有咩毛病就已經有病

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-13 10:23 發表
有無矛盾呀  
雖然很多事情往往都令人矛盾...
不過...
無知可解作幼稚...
同咩都唔知有少許分別...

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-13 10:49 發表

妳都有見過 D 幼稚園學生啦 , 個個都好開心 , 所以幼稚係最開心  
天真和幼稚時是開心吧﹗
過後可能就...

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-13 10:56 發表

就係童年回憶 , 個個都會有   
童年時的無憂無慮確實令人懷緬。

還有這樣的一個童年...

池塘邊的榕樹下 知了在聲聲叫著夏天
操場邊的鞦韆上 只有蝴蝶停在上面
黑板上老師的粉筆還在拼命 吱吱喳喳寫個不停
等待著下課 等待著放學 等待遊戲的童年

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-13 23:21 發表
小學畢業時,女同學親了我一下
小六時給一個不認識的男生忽然強吻了一下,便馬上飛跑走了,害得驚魂未定的我就這樣失去了初吻,還記得我之後不斷用清水來洗咀巴。

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-13 23:55 發表
我又繼續童年

童年樂趣多,又百厭又傻, 球場學踼波,亂踼又亂磨。
學踼波,鈍夾「摩」,省波餅多多, ...
童年樂趣多,日子真好過, 彈琴又唱歌,愉快更諧和。
學唱歌,排排坐,唱苦海孤雛, 當我大傻,係走音都指我 ...
仍有的童年...

童年如青蔥田園 
和平是願
童年如一張原無罪的臉
愛顧這歡欣童年 
不許污染
請將笑臉來奉獻

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-14 00:36 發表

唔怪得知......
我常常吻姐姐都沒有反應
如果你要我比反應就係話鬼你...做乜鬼送吻

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-14 10:46 發表

但我有反應喎
保b反應糊仔濫吻

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 18:23 發表
Kmy 無力挺邊個 ... Kmy 個人意見,也不止 Kmy 一個人既意見 ...
送你幾張美女圖 ...
你試找出那個是假
真真假假﹐何必認真

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-14 14:08 發表

今日係農曆七月十四
你有無燒d野比佢

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-8-14 18:11 發表
嘿....看過你的言論.....早知你會力挺有關當局

不過這唔係我一個人的意見
我無意見

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-14 14:17 發表
咁你鍾唔鍾意
答得虛假唔係我本性,答得老實又話我傷你,我選擇咁答當答左...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 21:43 發表
http://hk.youtube.com/watch?v=5sacJyt_H28&feature=related

This film is very good.
好戲確有不少

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 22:05 發表

Part I Kmy 喜歡 Robert Duvall, Part II - Robert di Niro, Part III - Andy Gracia ... 從沒喜歡過 Al Pacino ,真正喜歡 Al 的電影是 Insider.

想找 Part II - Robert di Niro 的片斷給你,可能 ...
還是聽聽 Godfather吧﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-14 22:21 發表

姐姐好威水, 有好多美男子來探訪你
可真要多謝賞面光臨

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 22:29 發表

Sweet softy love ...

Part III 有段用意大利語唱才正 ...
你說的是這個吧﹗

bluedance也喜歡這一套 《西西里的美麗傳說》

生命因愛而美麗...
藍蝶去睡了...
各位晚安﹗

睡了一個好覺,今天又是一個新開始...
早晨

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 19:57 發表
猜中有獎
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-15 10:03 發表
我猜第 5 張,紅色衫果張。
我要獎金,唔要獎品;不過唔猜,獎金獎品都無﹗

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-15 10:31 發表

我都係估下,冇話要獎品,至在參與! 

估估下係我強項。 
就咁睇相...我會覺得3、4 、5都唔係真女人(4就好多人都知)。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-15 10:48 發表

我初時以為係得一張係假,所以會估 5 。 

呢批相,都唔係第一次係 xocatII 到見。 
第1張我唔係好肯定,不過觀其身栽瘦削,而一般變性人愛隆胸,所以估番女人。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-8-15 16:42 發表
靚蝶你好嗎
幾時再有靚湯飲
靚靚美麗,妳好﹗
都好耐無煲湯,
不過啱啱昨日煲o左節瓜鱆魚湯,
但無影相添。

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-15 17:11 發表
係樹踱下步先   
你架爛車亂衝亂撞咁撞入來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。