推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 19:16 發表
奥運在這個星期日閉幕?  
有開始便有終結,這些日子已享受了一段美好時光,最開心是中國全力以赴得到了最好的成績。

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 19:29 發表
http://hk.youtube.com/watch?v=-CXZvEme4QA

睇呢個 ...
Don't miss 最後半分鐘 ...
很美,對嗎?  
那可真要看對象是否自己所愛或心儀的了

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 21:50 發表

唔係助人自助咩 因為我們沒有什麼義務, 所以算不上義工.
你都係去食自助餐算啦﹗自己想食乜就乜,唔洗理人地,你會開心好多

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 22:05 發表

不明白 lor ...
Julie Warner 是 Kmy 喜歡的美女 ...  
但Michael Fox不是我喜歡的俊男喎

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:19 發表
咁係邊個俊男是心水呀  
你想知..偏唔話你知

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:19 發表
咁係邊個俊男是心水呀  
無可奉告

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 22:26 發表

Well, 那喜歡那種?
搵咁多個比我揀....但都唔到我揀
其實我心中無咩俊唔俊男...
我會睇對方個內心多於外表...

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:26 發表

妳咁好 taste , 都唔會差啦     
咁你又講得未必啱...可能近來口淡淡...變得無咩taste

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 22:28 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5156141&ptid=172128][/url]

你真係未聽過 "助人自助" 枉你做義工了
我講緊既係你...唔係我...自己都幫唔到自己又點去幫人

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:38 發表

我都好似咁樣話過妳喎  
所以要搵你幫下我

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 22:41 發表
咩叫自己都幫唔到先, 我又唔係殘廢, 又唔係智障....
點解你要咁講呢? 我同你講, 唔係淨係得你做過義工, 我都做過.
做乜咁燥?在蜜運中既人唔似係咁....唔通

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:42 發表

幫到 ge 唔怕幫  
咁你幫我安撫住糊仔先...唔該﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 22:47 發表

我而家溫基本法, 溫極都唔入腦, 又唔知考咩, 無人幫到我, 好煩呀..........
慢慢來啦﹗急唔到,溫書要靜心,既然溫唔入腦就放低先...
唔開心搵姐姐發下脾氣都得,你知姐姐唔會怪你

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 22:49 發表

You said:  但 Michael Fox 唔係 ...

睇唔到內心就唯有睇外表...咁都challenge我

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:53 發表

咁我唔開心搵姐姐發下脾氣得唔得  
得....不過我唔開心時都要搵番你來比我出氣喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 22:54 發表

好彩我姐姐唔係咁 ...   
咁你姐姐點咖

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 22:58 發表

果日Atnext 個 reporter 話講呢D野既人叫 old school.

....or out dated.
我曾經比人話我係恐龍...應該係呢個世上絕左種

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-22 22:59 發表

黎咪黎 , 怕妳呀  
咁我都唔係令人覺得好可怕...可能係可愛添

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 23:03 發表

咁你記唔記得我點話你
記得...你叫過我去死...
我呢D係死剩種黎咖

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 23:05 發表
我想你會明白 ...
With my heartiest respect to my sister.
你真係好好彩喎

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 23:13 發表
原來, 你咁睇我, 唔怪得知你咁 la!
你想姐姐可以點

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-22 23:21 發表
心淡......
唔好諗咁多,早點睡,睡醒一覺,咩事都無。

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-22 23:27 發表

她教懂我們嚴格才會成功  
你成功背後的一個女人

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-23 00:18 發表

Give you the last piece of stock.   
多謝你的型、英、俊男照
如果只看外型,我係覺得竹野內豐比木村拓哉有型

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-23 00:17 發表

一個?  yes, sure, why not ?   
背後女人愈多愈成功或是身前身後都咁多女人就是成功

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。