推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-19 22:47 發表
悶就係悶, 但暫時最盡都係俾老婆人摷( 隔住絲) 同_波(隔住白恤衫),當他想拉低佢條底衭時,我就喝停左.
可以比妳老婆我摷嗎?要穿絲襪

引用:
原帖由 大小小 於 2009-9-20 10:53 發表
通常女人開頭都好抗拒,但係俾人插左入去之後又開始唔多反抗
跟住好快就會高潮
但係玩完高潮之後又會話覺得好變態
覺得好似造雞同俾人輪姦咁
係呀..一開始時會好怕醜,但開始後就變得好淫,,,睇到佢老公火到黎埋

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-20 13:39 發表
係....佢肯鬼咩,上次老婆肯被人地摷,都係去飲被灌到半醉,老友車我地至工業@,一時興起,先比老婆佢_怐i及摷西,隔住3ga.
真係可惜喇,,,無得摸下對絲襪腳

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-20 13:22 發表
放心,一定會M絲&及膝裙,根本冇得揀,因是老婆銀行制服,所以每次她放工回家,我每週總有壹兩次衝動要開波,而且及膝裙只要向上捲,都好方便玩屌狗仔ga.
呵呵...真係幸福

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 大小小 於 2009-9-20 17:36 發表
呢d野要大家都你情我願先好玩 灌醉就唔好玩啦
岩呀,,,唔自願會出事架

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-21 12:05 發表
[quote]原帖由 大小小 於 2009-9-20 17:36 發表
呢d野要大家都你情我願先好玩 灌醉就唔好玩啦

[/quote大家米誤會阿!...我冇咁衰灌醉佢阿,因當晚佢飲宴時不勝酒 ...
我都頂唔順啦,,,,,有無佢穿絲襪相睇呀

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-22 22:54 發表
老婆很保守,肯鬼映咩,佢M返工個d臭絲漱峏勝挬N有,相片.......唯有偷拍la.
哈哈~~d絲襪好臭咩?喧我等妳偷拍

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-23 00:02 發表
有幾處, 1.百鳥亭,after11pm, 過埋拱門,沿水池邊悌茯W位埃住坐低,我摷西,佢幫我打飛机,對面d阿伯隔住d盆災昅過泥,我咪摷得誇d,係咁W大佢對比,並打車輪免得她望到有人E.
幾時再去呀...通知聲丫

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-9-25 15:40 發表
同相識一起玩冇戒心,可以玩得放心.記得有次,大家上來我家吃飯,妻在他們上來前,更換件超性感內衣等待他們來,那件內衣是魚網高叉式泳衣款,下面是啪樓款,非常方便.他們上來見到妻在廚房煮飯,他們非常雀躍,同我說,今日你 ...
真係好正................

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-9-29 14:31 發表
我妻不是出來做,妻同他們玩純友誼.因我們相識十幾年,她好友是她小學同學.大家才玩起來.我J大家感情好好,大家夫妻感情有增冇加,我JD幾年冇玩,大家的友誼都好好,有時大家出吹水吃飯,有時會說下玩亞嫂的感 ...
個感覺一定好好的

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-2 21:11 發表
多謝你重記得小弟,中秋lee排會有行動,whatever老婆最後甘願被屌or酒醉後監硬被屌,我會不惜一切,泥個二人同行. see u soon!
祝你有一個愉快既晚上.

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-11 02:40 發表
各路c hing, 真係事與願違,原來被老婆人地屌都咁難, 報告如下:
揀W星期五, 貪老婆明早唔駛返工, 心情會靚d..
條友_番上次架七人toyota出泥, 先去三門仔晚飯, 佢付$, 睇住佢係度玩溝酒泥飲, 想隊醉我 ...
你個fd大過份喇....明明可以成事,就係衰太心急..比多d前奏引下你老婆可能仲成事..去到最後夾腳都知道唔比啦,仲想霸王硬上弓?死得/////////////唉..你想你老婆有下次都好難...好難

引用:
原帖由 procorat 於 2009-10-11 12:37 發表
你個fd急進左d wor, 其實從你老婆反應都已經可以玩得, 只不過你個fd既手法令佢反感
認同

引用:
原帖由 大小小 於 2009-10-11 18:53 發表
玩呢d野都係係床上面好,係車到太迫,玩都玩得唔開心啦
係7人車都應該ok...但一去酒店第一次都一定唔肯啦,,係車度都可以扮醉無咁瘀嘛

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-13 01:03 發表
  冷戰兩日,巳大概嬲完,比我屌番一獲 ---- 她今天補假,訓到10am,落大X活Cbreakfast, 我買飛恩壖\等O食, 我係後面昅佢,M左淺灰薄leggings另+人字拖, 刀幾好昅,(完來淺灰比黑leggings仲撚 ...
唔嬲你就好啦,,,,

引用:
原帖由 fetishist 於 2009-10-13 16:44 發表
哈原來呢度甘多同好, 我都好鍾意睇我女人比人搞, 重high過同佢做, 初初叫佢玩交換佢吾肯, 講左好耐先至肯同我試, 以前約過多對couples玩4P, 最多一次試過6P, 三對男女響hotel房玩左成晚, 不過佢宜家吾知做咩吾想玩lu ...
正.....整多d絲襪相睇呀

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-15 03:37 發表
   當日返屋企, 老婆即L[,我即拍低佢條臭底供大家睇,因冇上套,所以秋6野出泥射佢個淫股,有d落在條臭底道.

我想做觀眾呀,,,

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-15 11:57 發表
我刀想佢衣3不整被佬E,但就真系ng想咁快要求3p住,今晚接佢放工,去油麻地食反,反後我咪N住上京士拍摷獲金,開埋波如臨場可以N話,預左有佬E,但其實夜晚咁黑,我試過係九公E另一pair摷西,剩係睇到條仔捽 ...
下次試下一路摷,一路問果度好似有人睇喎,試下佢乜野反應...又試探佢如果比人睇到會唔會興奮等等,不過都係果句,,慢慢黎唔好嚇親佢

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-15 18:39 發表
[係.......但我覺得冇關係,刀近三+yrs.
佢可以驚比熟人見到,,比人講是非,如果係教徒,係公園都唔比摷啦,,,不過佢肯係公園玩,就一定會慢慢接受更激既玩意..

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-11-13 12:38 發表

終於有la:陪佢出trip, 早上見佢換返工衫我即硬晒, 唔落lobby食旱餐, 泥場早波,被我屌之前映低左.
對絲襪好靚....多d貼相丫.........

引用:
原帖由 群交友 於 2009-12-3 11:16 發表

我可以同你地分享我女友喎, 有冇性趣??
好呀.....請講

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-3 13:59 發表
你J都睇過我老婆隻西/後小菊花,她可以吃得到德國大JJ嗎?比D而見.現在不斷游說妻同朋友的老闆玩,我對妻說,妳同他玩,妳一定高潮不斷,再加我/A君或B君一齊玩,妳一定開心,再加上妳未玩過外國人,我想妳玩一次,妻不 ...
咁佢一定好想試下/..........

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-7 15:00 發表
其實邊個男人唔想老婆比其他男人搞.好像我一樣.見到老婆比班同事老公圍住剿,見到她衣服一件一件比脫光,對奶不斷比他們搓,隻西不斷比手指插,妻會同他們濕吻,還有時主動搓住他們JJ來含,有時含住一兩條,她喜歡捉他們的頭 ...
同你一樣..只係同朋友玩..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。