推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:31 發表

老公試過一路插我一路用肛門棒幫我一出一入
早晨~~~~~~~~新頭像新開始

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 08:45 發表

早晨.....一直都沒有行動.只是對我的底褲,胸圍和絲襪有興趣.有時都會偷窺下我或睇金金望著我的胸部
午安~~~~~~~~~~~~~我對妳的絲襪都好有興趣呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:45 發表

我會已經接近瘋狂........一手上下套弄你的大JJ
哈哈~~快d實現就好啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:47 發表

你鐘意什麼款式的...............
普通溥黑絲....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:49 發表

讓我的手先感受下你的硬度才放入我口中舔吮好嗎????????
見到妳應該好硬了....可以品嚐了

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:50 發表

有機會就SEND給你......還會不著底褲仔影
嘩....好感謝呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:58 發表
Bye..............我走啦
88......出街著番件3呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:59 發表

其實你們會鐘意什麼款式顏色的褲仔
HI女人午安呀....我又遲左入黎添

我都要閃人喇,,,,,,,,,,,88各位

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:15 發表

無呀.......我無買過呀....我驚行行下跌左在街上
哈~~會跌架咩?

女人午安呀
我收到相喇,,
妳昨晚玩得咁開心..
今朝一定好溫暖啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 13:26 發表
bye.....男人....星期一見啦.....................
E~~~~女人又換左新頭像喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 08:25 發表
早晨呀.....男人....收到我的相片後記得在這裡回覆下我.....希望你會鐘意我穩約的乳頭和毛毛啦................
呵呵...我又遲左無得睇毛毛添

收唔到呀............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 10:18 發表

這裡有冇人是揸的士的呢?????
有呀..有乜野幫到妳呢?

我又要絲絲相..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 08:44 發表
早晨......男人......收到我的相片嗎?
好多謝昨天的jame 司機哥哥的6折收費.我老公好讚賞你.話你好老實.開車又夠定.佢話有機會再call 喎.
但你就搞到我回家要自慰兩次.....最鐘意你兩隻好粗壯的手指
我遲左入黎無得車妳添

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-21 11:45 發表
講埋落去先,唔好吊大家癮。
8:30 電話再響.....O.K 太古城中心接......不見了她的老公.以為得米.....點知多了一個老婆婆一個小朋友一個 c9.好彩的是Iris坐車頭......先去旺角再去鑽石山........O.K.......一上東區 ...
哦..原來係咁.唔怪之得後面睇唔到伸左隻手過隔離啦..........好野

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:22 發表

你都是揸的士的嗎
係呀...因為訓醒時妳都走左....不過都好知道妳同C兄係點樣玩....

我都收到相喇,,,,,謝謝

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:33 發表

是呀....所以我幫他打飛機都無人知
係囉,,,我都諗緊..妳唔轉身根本好難伸手過去係後面睇唔到..但妳轉左身就同司機好近伸左手都唔覺,,好野我真係諗唔到..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:36 發表

好呀.......下次有機會又試下你的手勢如何
哈哈~~~我怕C兄嬲左我呀//

如果唔轉身,,伸手摸大脾都唔係好覺,,不過郁時會比後面發現

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:47 發表

大家開心啫...........
好呀..我都等妳安排試下我D手指仔...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:06 發表

van 仔我老公會唔信的....現時老公話下次都call 番JAME....特別我自己一個人夜晚回家時
O....C兄真幸福可做御用司機

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。