推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

恭喜發財,身體健康
祝大家心想事成

大家都想插IRIS個西揸佢個波啦

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-8 11:05 發表
好喇,廢話少說,出埋結局比大家師兄睇。
晚上9:30 電話響,半小時後在下面等,無問題!
準時10:00 就見Iris 女神出現,今次見到 Iris女神兩個小朋友、一個男人、一對老人家,6個人超載怎樣坐呀?走前去,原來他們 ...
精彩,精彩~~

大家早晨~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:37 發表

早晨.....天逢元師
早晨女人,,,,,,,祝妳性樂無窮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 11:11 發表

有冇12個男人呀????
妳叫到24個男人都有啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 11:22 發表

這幾天我不能..........M到
用口都得JA

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 11:32 發表

你PM你的電話給我先.......如果JAME沒有車就CALL你,好嗎?可能會12點幾喎....但如果要車我會約會7:00先CALL你.....唔該你先
我無7人車添

886................................聽日見啦

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-9 16:44 發表

今晚已經預備定車喇,希望Iris 女神將上面個番說話同佢d姊妹轉述啦,睇下我條大JJ有冇用武之地!
收到電話未呀????????????

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 01:34 發表
James兄,等你report!
我都等緊呀.........................................等到就訓

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 01:41 發表
元帥,你都等到咁夜!
係呀..今日放假,咪順手睇下有無報告囉

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 01:52 發表
我正返工,邊做邊等!
番夜呀?收幾點呀?

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 01:59 發表
明天8點鐘。
嘩,,,,,要等多一個鍾先見到iris

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 02:06 發表
心急死。
我諗聽日先有野睇

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 02:11 發表
應該是,早D訓明早見,元帥。
好丫............早d休息

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 08:25 發表
早晨呀....男人....又新的一天...... 昨晚好開心,好好玩,你們昨天怎樣?????
早晨~~~等到妳頸都長左

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-10 09:05 發表

唔怪得成晚都接唔到女神既來電啦,原來女神老公去接佢!等我成晚渣車都魂不附體、魂遊太虛,差d撞車添!女神,雖然妳老公接妳姐,妳可以call我接送妳的美艷女友架,連小小艷遇空間都唔留比我
C兄小心揸車呀...

IRIS又係時候諗下有乜野靚相比我地喇

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-10 11:28 發表

師兄,由滿懷希望變成極度失落,比著你都心情沈重啦!
咁又係....諗住今次老公都唔係咨一定玩再放D,,,

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 12:44 發表

我這幾天M到.....一定無得玩
唔玩妳個西都仲有好多好多地方玩丫..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 12:51 發表

但就美中不足...而且性慾到時無得搞個西是非常辛苦的......
M到就係咁辛苦,男人就用乜野都可以舒舒服服咁出野

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:06 發表

.............................................................
舒服到出唔到聲呀???

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:13 發表

錯手禁錯制
HAHA,,,,,,,,興奮緊禁錯呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:18 發表

興奮就禁兩粒乳頭啦
咁有無禁到乳頭呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:24 發表

今天還未有.............
駛唔駛我幫手丫.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。