推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

34 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

各位大哥

小弟都發現有病

我想問 Dr.HO 的診費是多少

同埋大家能夠PM 佢既電話等資料嗎

我都想打去預約睇症

謝謝.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-3-12 18:51 發表
漏左講,我昨天覆診
又過一小關
神明保祐
希望平安過渡

and dr ho 好似月中開始放假.....
Dr.ho 月中放假?

我仲想搵佢睇一睇病Tim.

請問預約要幾耐先有得睇架

唉,,我好擔心同唔開心呀

有冇brother 可add 我msn 一齊傾下計,開解下我

msn : hk_scarecrow@hotmail.com

Thanks

我想問 , 我懷疑有性病 , 但又唔知係邊隻
去 DR.Ho 到做晒全部test 搵性病

要幾多錢架

Thanks

我昨天都去左睇Dr.Ho

因為小弟龜頭尿位附近有粒白點 , 跟左我3年有多 , 我一直都無理

佢又無大又無多 , Dr.HO 同我搽左d淡醋 , 不過無變白 , 佢就同我拎左d 組織去驗 DNA

一星期先有報告 .

我好擔心有性病 , 我擔心同我以前出黎玩d 女,,唔知有冇病傳到俾我 ,

我想一次過驗晒所有性病 ,  Dr.Ho 話驗晒所有性病好貴 , 佢話冇明顯特徵就未必有 , 但我都係好擔心

大家有冇d好既化驗中心介紹俾我 , 等我去驗晒所有病 , 謝謝.

我想問下大家

性器疣會在感染後兩個星期至八個月內長出

你地通常咩時間內長出

引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-17 20:13 發表

好難知喔...除非你 隔 8個月 先玩一次..或者 逐條女咁問姐.....如果唔係 黠知喔...
咁即係我要擔心8個月囉

慘啦,,,好痛苦,,aids 都不用咁耐

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-3-17 22:52 發表

基本上唔會8個月, 通常都係好快出既, 8個月只係係保守可能情況, 唔信你搵個有病既試下咪知 (講笑), 通常都係接觸無耐就會出唔會咁耐, 唔信你下次去問下dr ho就知了, 而當你性行為接觸到疣後先大機會有, 如果你 ...
好快出? 其實會有幾快 ...

我上次真係唔記得問Dr.Ho ...

因為我只係問左梅毒,佢答我有90日潛服期

我都覺得如果中,,應該唔駛1個月就彈出黎了

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-14 16:41 發表
重有,好多人係帶菌者但係唔會生花,又有的人生完花會自動好反。並不代表你無HPV令 ...
你咁樣講 , 懷疑中左又未出花的兄弟 , 真係唔止等2星期~8個月的潛服期時間考驗

真係可以當自己中左菜花了 ,

唔生出黎又無辦法知有無受感染 wor

痛苦...........

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-14 17:55 發表
花係要皮膚接觸先會感染。就算的病毒真係可以留係衫褲毛巾,都唔會生存太耐。 如果唔係個病就唔會話係皮膚接觸而感染啦。 而DR HO 話除非帶菌者用毛巾抹完生殖器,而你係幾個鐘之內羅黎抹生殖器咁就有可能中招。我 ...
男性係咪感染左 , 可以無病徵, 我就唔知.

但女性受感染 , 無病徵 , 呢個成日都聽到 , 但女性可以做柏氏癌細胞塗片檢查 , 做子宮頸癌檢查 ,
就知道有無中HPV 病毒 .

其實性病有咁多種 , 除左椰菜花

大家會唔會擔心中左其他性病呢 ,

如會,,,有無諗過去邊度可以驗晒咁多病,,,

除左政府外

thanks

內痔係會肛門痕癢的..

外痔就唔會.

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-15 10:38 發表
除左政府, 比千令蚊去搵DR驗。 包驗血驗尿。 好似係叫做性病化驗定係咁上下。乜都驗晒,好似除左庖陳。
其實好多病係慘痛過花。不果大部份都有得醫。花/庖陳/愛之 冇得斷尾,以HPV又比一般人相像中普遍,所以 ...
我想問,,,比千令蚊去搵DR驗,,,邊個Doctor 千令蚊可以驗晒架

有無相關資料可以 PM 我,,謝謝.

唔知Doctor Ho. 驗晒又要幾多錢呢 .

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-15 12:34 發表
小弟就係去DR HO比左千令蚊驗晒。 係一個性病化驗套餐, 全包
Hello verjai

可唔可以話我知 Dr.Ho 到 千令蚊驗晒,,,係千零頭 or 千零尾,,,可唔可以俾個實際金額數字我

另外想問性病化驗套餐,,全包,,,即係包晒邊d ...

如唔介意希望你 PM 我知呀

msn 都可以

Thank you

咁講法

大家都有好大機會有高危既 HPV 係身wor

只不過無任何病徵,,,所以我地唔知道.

咁講法 ,, 我地男人如果中左hpv

又唔病發 ,真係唔知自己有無HPV bor ,  咁即係唔駛結婚生仔囉

因為一但生仔,,咪會將d hpv 傳俾老婆囉

將來老婆就會因為咁而感染 HPV ????

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-16 01:03 發表

所以叫你既另一半去打「央v喇
醫生強烈建議
不過也不是100%防hpv,好似也是70%度
打黎都無用,,,學你話得70% 防度 , 而且唔係隻隻HPV 都防到

仲有,,要本身無感染HPV 打黎先有用,,,我覺得女人都係高危行業個d打左最安全.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-16 12:34 發表

做好自己能力範圍內既野,如果仍有,是天意
如果為左慳果單單幾千銀......令條女惹到
女慘過男的
請三思朋友
問題係,,,我都唔知佢有無HPV

如果無,,,打黎都係防到幾隻HPV...特別係生菜花個幾隻

但相返,,,如果佢去驗到有的話,,,又係打黎都無用

咁講法

各位兄弟將來既女朋友/老婆

都應該去打定針wor

因為我地男人份份鐘以前出過去玩 , 或者以前d 女朋友有HPV ,,,傳左俾我地男人都唔知bo

我地d 男性可以一世帶d呢d 隱性 HPV.....傳黎傳去....

引用:
原帖由 a_little_girl 於 2008-4-20 16:46 發表

我係女仔黎既,可以同你地講下我既經驗啦
咁我本身就無椰菜花既
但係我男朋友有
大約上年6月頭到啦...佢陰莖生左一粒野
本身佢果個位有時都會損架喇
跟住發現左呢粒野之後都有搞過一次
之後佢去睇醫生,原 ...
其實你唔介意你男朋友有菜花,,仲肯同佢一齊過,,,

我已經覺得做男既,,,非常開心有個咁體諒的女朋友.

其實叫你男朋友唔好灰心,,,正如呢度好多兄弟講,,,一定會好返的,,,只係時間問題.

努力!!!!!!!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-20 23:25 發表

首先好欣賞您不離不棄既態度
就您既問題
布O「未中+25歲打下」才有用
有用也是70%防到 (醫生講)
所以如果當時冇中+好運不是另外果30%
應該是冇hpv的
你男友既問題應該是抵抗力差
試試下一次覆診醫生有咩 ...
係啦,,我個次睇書都係咁講

建議未有性經驗同25歲以下既人打呢支野.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-21 21:23 發表

呢個病是因人而異
學醫生講少d上網search d野可能仲好
反正已經注定
我非常之認同 , 我就係成日上網睇埋d 病既野,,,

睇到個人咩都驚 . 好影響日常生活

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-21 21:48 發表

這句話是真的,search 得越多越怕! 尤其是最初知道有這個病, 看得越多自已都嚇死自已!! 現在心情己經平伏些, 慢慢接受自已是一個長期病患者!! 不過金錢上還是擔憂, 唯有左省右省!!
好認同你的講法 , 睇得越多會越驚 ,

不過唔好咁灰 , 呢個世界上 , 仲有好多人好慘的 .

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-21 23:47 發表
如果唔係之前停左搽3m,我諗都應該唔會 咁快又反發。
唔理啦..於窕點都要再搽. 好反都要再搽 2個月先得。
tony 兄

你反發原因係停左搽 3M or 再次出左去玩?

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。