推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

34 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

樓主

可唔可以 delete 張相呀

我睇完,,覺得好核突

內容好令人不安呀

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-25 23:35 發表

我問左醫生, 佢話坦白講都可以話容昜醫

只要清左表面既病灶 如果兩個月唔復發

都可以詁唔會再發

佢話珍珠疣唔係hpv 冇咁難搞,

希望好似佢講咁la, 應該話希望佢同我夾la
珍珠疣? 無HPV 即係唔係椰菜花啦

即係唔係性病啦...咁好易攪者.

珍珠疣好似即係軟疣?

好似都係HPV 既一種,,right

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-27 13:57 發表

唔同
不過疣在不同人身上既反應會好唔同
所以惹到醫唔醫得好好睇彩數
咁點分係唔係珍珠疣?

珍珠疣係唔係 HPV 既一種?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-27 23:34 發表

點解咁想知
自己冇咪算lor
本來想同你講個笑話
但怕開口中
即管說吧 , 我不怕中 .

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-28 10:43 發表
珍珠疹(Hirsuties papillaris genitalis) 係生殖器皮膚增生。 並非由病毒或菌引起。亦非性病,亦不會傳染.
你肯定係叫真珠疣而唔係真珠疹?
係囉 , 真珠疣先係性病, 即係HPV啦.

真珠疹我都知只係皮膚增生, 正常的.

咁即係點呢

我尿位有粒野,,之前睇Dr.ho,,,佢掃左d細胞去驗DNA
佢個時都唔肯定粒野係咩,,都話有可能係過濾性病毒,,後來報告出了
我打去問Dr.ho,,佢話驗出黎無HPV 病毒,,又話唔會傳俾人,,叫我放心,
不過同我講,,,如果覺得外眼,,都可以用冷凍整走佢,你地咁講
我都唔知自己粒野係唔係其他病毒....

有點擔心,,,都係要上去拎返份野順便問問Dr.ho

我想問,,上去拎返份報告,,,仲要唔要俾診症費呢?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-4 10:54 發表

打去診所攞報告應該唔駛錢
唔....整走佢喇、一了百了
試下戴套做3個月、都冇咪一天光晒lor
我打左電話去問啦,,就係Dr.HO 打返俾我,,同我講係無事.,,,佢話份報告擺係佢度

叫我得閒上去拎,,,咁我上去拎,,係咪就要俾診費?

我粒野係尿道位度有3,4年啦,,,都係咁樣,,無任何變化

Dr.Ho 都話咁多年,,應該無野,,,我係擔心會唔會係你地講個d野...

其實我無再理佢

只係想知上去拎返份報告係咪要俾診金

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。