推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2009-12-2 08:50 發表
外國人咁大咁粗,我老婆就一定頂唔順
後面就一定唔得啦
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 大小小 於 2009-12-9 09:51 發表
我會好開心,有個又玩得又姣既老婆  完全可以滿足晒男人既慾望 我會日日都砌完之後再俾朋友砌,等大家都開心滿足
最緊要有得砌番人地wife
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-11 06:22 發表
我哋玩了很久,但妻喜歡內射,內射才有快感,帶袋冇高潮,當熱辣辣射入內的感覺,你哋男人不明白,那樣高潮,不是筆劃來形容,我哋大家友誼都很好,冇破壞對方家庭,至少他們冇去大陸玩/包二奶,他們同妻玩時 ...
你唔怕aids?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 性女 於 2009-12-13 16:42 發表
bf 都話 like 睇住我俾人3p, 肛插, 肛射
以一對三,頂得順咩?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 10022 於 2009-12-16 01:59 發表
我老婆以前曾經一對四,老婆用口含住我條JJ,第2個男仔用條JJ屌入老婆個西,而老婆用手分別揸住第3同第4個男仔條JJ打飛機,而第3個男仔同第4個男仔分別揸住我老婆兩隻波又搓又用口吮奶頭,第2個男 ...
但你地唔怕掂到其他男仔咩?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-1-7 08:46 發表
昨晚同妻玩過好友通電,他們都OK,再想同妻玩,睇她功夫有冇好到,隻西是否一樣很多水/很窄,有個想叫埋他德國老闆一齊玩,因他好想同妻玩,他在公司睇到好友看妻裸體相,還有個都想叫他細路玩,他同那德國人一樣都想同妻.我問 ...
咁你可否玩埋德國老闆條女?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 大小小 於 2010-1-22 06:43 發表
後門就真係未玩過  我老婆點都唔俾玩後門,不過講真我都無興趣走後門
似玩得太多會失禁。
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 中出正男 於 2010-1-27 09:05 發表
成日覺得玩爆櫃好鬼肉酸 都唔知會唔會揩左d茄落條賓周 真系變臭9 h:" />

都系屌西好D
用左condom咪okay。
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-2-2 07:13 發表

好少咁

佢頂唔順

最常都係狗仔式

一前一後
即係一個含一個插?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-2-11 01:47 發表
老婆已經上左癮....

我都有d擔心
驚佢試過其他猛男唔再要你嗎?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 大小小 於 2010-2-22 15:40 發表
最過癮係玩之前佢灌左唔小啤酒俾我老婆飲,玩左無耐
我老婆就好急要去廁所
但係個frd都唔俾我老婆起身
要好似狗咁拖佢去廁所

最刺激係去到廁所都唔俾我老婆用廁所同企起身,同我老婆講狗係咁爬係 ...
嘩﹗玩到咁激真係唔多人接受到。

相關搜索目錄: 啤酒
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 james3504 於 2010-2-23 09:32 發表
我都係鍾意正常2男1女既3p,男既輪流插女人,女人一路比人插一路唅住另一條尻,睇住個女人高潮一浪接一浪,就大家都最開心喇。
哈,咁其實點先為止「唔正常2男1女既3p」?
既生科拿,何生奧雲﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。