推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-1 13:26 發表
馬會新版面, , 轉頁面好慢, 跑完都未轉完 差
開 atv 睇會唔會快 d

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-1 13:34 發表

今日要國際台要有播
商業一台都有播

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-3 23:42 發表
我要拍手掌 .................................. 同豎中指  
我找到兩個.....

唔知得唔得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 00:52 發表
有些人自己做不了版主, 就使橫手想響個forum度搞搞震, 仲話自己好有理據, 笑q死人咩   :bird:

咁又係呀, 以呢d人, 自以為是,
滑稽無腦又當自己幽默老屈他人當食生菜、要係人地場度玩又唔識守規矩,
...
我又係版主區捉到你囉! (見圖)
喂! 阿橙兄, 爭辯唔該比d 理據.
何謂仇家, 何謂朋友, 你我是仇家嗎? 難道你覺得說兩句髒話, 就有人找你報復....
xocat 中的朋友, 你有嗎?
大佬, 用道具是大版主開放的.....我無講我 話自己好有理據,
唔該睇留言清楚一d!
你用尼d 形容詞可唔可以多d, 係你支持"唔易做" 做餅主, 又係用尼D真言.

相關搜索目錄: 幽默
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 15:02 發表
Ban? 請問係引用邊一條版規?

特登post來呢版就係唔想見到d無聊人睇到,
點知有d傻仔係都要自己死入來拿 上身, 有乜辦法?   

自己講過d乜自己心知肚明啦, 口口聲聲話無講過?   ...
橙兄, 高興地你用一個沒有粗口的留言回我.

你以上那一句, 會唔會有d 自相矛盾? 我已經沒有否認過我在新來玩的時間, 有對你 , 藍蝶, 小保, 豆丁.,...

都說過要當版主, 原因不說.

開玩笑, 說真的, 你覺得重要咩. 有就有無就無. 前一個留言, 我只問你有無講過.

你指我幫人改花名, 難道, 你真係忘記了自己也有改過嗎?

何況, 我一直都想你們叫我做胡仔, 你們有尊重過我嗎?

ps: 你要繼續批評我想當版主, 我用道具, 我的白 x 言論, 可以繼續....不過希望你有點理據, 只是增添 (一d意思都無純粹亂嗡, 九唔搭八, 更增添他人對其膚淺/天真/傻的了解 ), 這東西不會你令更有說服力.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 18:12 發表
得罪講句, 你/其他版主唔滿意就即管ban!

明人不做暗事, 我係唔能"gur"有d網友當自己係版主, 搞搞震, 傻仔仲用d傻仔"罪證"來指我? on9! :bird:

邊個挑釁邊個在先? 我係度出post有無指名道姓? 邊條能樣 ...
估唔到, 你又在空口說白話, 講得出要做得到先好, 快D 開條 THREAD 來屌我!
低能超人.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 23:53 發表
睇多次我講乜先好串人啦!

連人地想做乜都唔知
你依家縮沙呀 ?

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 23:55 發表
戇鳩仔真係戇鳩仔, 人地講到明唔會開thread屌柒佢,

佢就以為人地想開條新thread插佢,
果然無俾人講錯, 「鴨狗閑」, 天生就係做鴨的材料, 又中意做人妖, 唔俾人插真係唔安樂  
引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 23:56 發表
睇清楚d啦, 我講明唔開thread呀, 話我縮沙.

連書都唔睇  
咁我真係多能謝你的決定, 係呢? 你個三個字係邊本字典搵到.
我尼d 小學生人妖真係想學多d, 你尼d 咁有經驗比人插到屎佛開哂花, 仲要有個咁正o奇花名.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-4 20:33 發表

呢幾日一定好貴
乳豬跟本無平過

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。