推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-8 09:27 發表

毛毛爺爺 早晨
你叫我毛毛反而覺得親切

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-8 12:11 發表

咁我以後咁叫你啦,毛毛爺爺 
都係我仲想叫你紅豆媽咪 , 個關係咁亂

小保同我解釋一下

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-8 15:00 發表

保保叫你叫番紅豆沙做豆豆,

紅豆沙就叫你做毛毛爺爺,

因為你覺得夠哂親切
保保而家發緊脾氣, 因為我無畫到佢同姐姐玩人肉呼拉圈

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-8 15:50 發表

一定唔會,因為你畫左,佢都未必睇得明
不如, 我畫紅豆媽咪同小保一齊玩人肉呼拉圈

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-8 16:06 發表

不如你畫毛毛爺爺啦
下星期先, 我依家整左小保坐注粒紅豆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

起身la! 肥豆                                          .
送一粒紅豆比你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-9 11:42 發表

毛毛你個粒係豆黎ga?
係小肥豆

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-9 11:42 發表

一早起左啦,你個毛毛 
今日, 姐姐出左海, 同其他仔仔游龍舟水, 又得番我一個
肥豆, 我又要去沙灘玩.....帶我去

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-9 12:10 發表

你無腳咩?
紅豆媽咪帶我去, 我可以叫你買雪糕比我食

媽咪, 你又搽到成身金粉, 係樹發牛豆

傻豆豆, 食 mum mum la

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-10 15:02 發表

叫人點答你呀   
媽咪會唔會有左呢

我要多個妹妹同我玩

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-10 16:30 發表

你信唔信得過   
唔明
你又做妹妹

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-10 16:48 發表

話你信唔得過 , 有個妹 , 個妹都好危險  
咁你做 la

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-10 16:53 發表

做咩呀      
桑拿                                 

今晚, 又可以洗下版                                         .貼張媽咪的相.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-11 11:41 發表

裕美係一個歌星
佢係紅豆女之戀的女主角, 張娜拉

媽咪出左去食飯, 搞下亂擋先                              .

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-11 14:17 發表

個個唔係suki咩?
係! 你的成名照

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-11 15:58 發表

我幾時有成名?
無咩

我係健康版都見到你

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-11 17:49 發表

兩個我都唔識
我知媽咪淨係最錫小保

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-11 17:50 發表

唔怪之得成日開大
我直腸直肚傘

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-11 22:26 發表

散水果個散
做咩要散水, 你地有集會咩

早晨                                                                 運通保

媽咪, 口臭糊送D 野比你                     .
紅豆女真係好Q同好可愛
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +60 我很贊同 2008-6-12 23:13
  • 唔易做 威望 +60 我很贊同 2008-6-12 23:13

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。