推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-11 23:34 發表

你之前唔係話中過一次咩?
日本波, 真係買唔過....
我中的是8串1 , 同同學一齊買左 二百幾蚊

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-11 23:38 發表

↑請藍蝶姐判斷一下呢句句子

「糊仔呢個post背後的真正意思, 唔係因為搞gag;而係因為佢唔明周姑娘的意思」

A. 正確
B. 錯誤
C. 部份正確
D. 無從判斷

你估以家係玩學能測驗咩, 下下都好似發毛陳咁
你地都係同一類人

藍牒, 唔知係咪真係會同我整個 "火玫瑰" LOGO 呢.....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-11 23:46 發表

要去睡了嗎?
那跟你說聲晚安,睡好﹗
藍蝶, 你會否幫我整

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-11 23:50 發表

C 啦﹗

相信一睇唔明,再睇明番已遲。

我話搞 GAG, 你都唔信O架 LA

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-11 23:54 發表

C?

以你講法, 即係前面果句岩, 後面果句錯?
大學生, 你解尼句我聽
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-11 23:54 發表

屋企個腦無software整,公司部腦有但我又唔得閒整...
以前工作較閒暇就得,依家返工連上來聊天時間都無...慘
咁你有空再幫我整....
我都是中午偷偷上來, 不像以前....
因為新公司太多人

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-11 23:57 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
唔記得了, 可能是我記錯

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-11 23:58 發表

咁咪好囉, katie leung都唔想咁快俾你飛架嘛
唔會, 因為我係個貪新忘舊的人, 好快我會轉左佢

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 00:00 發表

真係唔可以promise你d乜,如果有機會先啦﹗
唔係話整就整到,都幾花時間整咖﹗
其實, 我想用溫碧霞張相, 不過好似 OUT OUT 地,
所以就想用佢套戲名做 LOGO.

保保還在線上, 不知他是不是在下載 什麼 AV 來看

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 00:04 發表

咁就唔好花時間啦﹗呢頭擺果頭轉...
唔會O架, 如果你幫我整, 我唔用尼做頭像都係簽名檔度加落去
你幫我整 LA

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 00:05 發表

佢整高左個鼻之後,覺得佢醜樣左。
有咩? 可能男人只顧看一個女人的身栽, 其他的部份, 我沒有用心看,
你有沒有看她那部出埃及記

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 00:10 發表

有... 小背心嘛﹗岩晒你睇
HEE
所以我成日幼想姊姊會穿小背心
橙同學不要偷聽

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 00:15 發表

你唔好想咁多,會想壞腦,對身心都無益(我幾苦口婆心)。
哦!
不過, 今晚又要蓋棉被睡了

嗯, 今晚訓多D, 星期日睇阿仙奴個場

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 00:30 發表

一睇就知...我識睇相嘛﹗

神婆, 咁你有無玩D 乜乜水晶個D

相關搜索目錄: 水晶

早先, 有朋友送左隻粉晶的座設比我,
我放左係間房度....
唔知, 會唔會增加我D 姻緣運

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 01:01 發表

靠個晶座不如靠自己...
比d心機做野,對人態度誠懇d,自然有人識欣賞你啦﹗

我真係要去瞓喇﹗晚安
早抖LA! 姊姊

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 15:36 發表
一個悠閒的下午,喝著espresso,伴上stanley買回來的jenny's cookies...
姊姊, 你真的很會享受生活
我現在每朝早都是飲阿華田, 食印尼麵, 過著一d 貧民的生活

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-12 16:44 發表

見 糊仔 講過下
可能保長根本無講過
不應以訛傳訛
姊姊, 第一次比正義超人重擊

姊姊, 你番尼拿, 我剛剛還以為你中左波,
原來空歡喜一場

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 00:39 發表

是否想我空歡喜一場呢
唔係..........
斷q 真的好慘

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 00:45 發表

糊仔一定係細個同人玩超人打怪獸果陣, 次次都要做怪獸.
所以搞到咁憎超人, 每次唔岩聽就
我憎死你地d 超人, 捉哂我d 性感女神, 變做正義天使

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 00:53 發表

有幾慘,依家輸唔起咩﹗
咁又係, 保保又無話如果頭果一個有錢 / 獎分....
輸贏又何干

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。