推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 00:56 發表

最大問題係....... 我本身唔係超人....做咩要憎我..
因為我太愛蛇蠍美人了, 對正義的東西, 都十分厭惡

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 00:56 發表

純粹考下眼光姐
講開保保, 成日都唔見佢.....
可能又去左澳門買蛋卷

本帖隱藏的內容需要積分高於 58543 才可瀏覽

唔知, 不過, 你如果有好的dvd cap 圖軟件, 可以比 chob!

一叫隻蝶就即克出尼.....
好鬼魅
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 我很贊同..加埋last的20分俾你喇. 2008-4-13 01:29
  • Orange+Fai 威望 +20 我很贊同..加埋last的20分俾你喇. 2008-4-13 01:29

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 15:40 發表

香港也有玩
好悶呀, 有咩西片, 好睇介紹套尼睇下

咁, 你有無睇過有人係街跳過?

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 16:21 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我覺得你一定講緊我壞話

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 16:25 發表

以前見過有一班夜晚在維園玩hip hop,最近好似改左見到班玩滑板。
因為如果要跳得好, 真係要練好耐...
你住港島, 去浦, 都唔怕無車番屋企

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 16:26 發表

我無你估得咁衰...
咁算la, 今晚, 你又會去邊度食

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 16:28 發表

一向幾喜歡石琪寫的影評,挺中肯。
我從來都唔睇影評....
都唔知點.....

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:38 發表

藍蝶今次無呃你
好la! 我信你地

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 16:31 發表

一陣回過九龍,多數係九龍果邊食埋晚餐先返屋企。
好想食北京填鴨.... 你有無介紹邊間, 好食

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 16:42 發表

唉.... 家人同朋友都唔喜歡睇你喜歡的一類電影, 所以呢套我無睇過
我又唔太想一支公入電影院

基本上我睇呢d 片的方法只有兩個, 一就係bt, 二就係tv, 如果唔係根本無機會.
咁禽日, 明珠台的, 你有無睇

係喎, 睇相又幾正                                   .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

仲有高力豆沙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-13 17:34 發表

2046? 個人對黃家衛的電視.... 唔算話厭惡, 但唔係太支持.

睇王家衛的電影, 最好就有足夠的心理準備, 去諗套野入面有咩含意、要代入電影的環境. 好似《花樣年華》描述果種出軌就要用個心去感受.... 有時 ...
明珠台呀!
rambo

我都無睇...
阿落書化生力加 d 戲

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-13 21:05 發表

琴晚冷球台做鐵金剛
哦, 原來你係睇黑妹正傳

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-13 21:22 發表

我冇睇, 因為睇過廣告, 所以才知做鐵金剛
咁你禽日去左邊, 10點打後唔見左, 今晚先番?
你係唔係又去碼頭搵 石詠莉

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 21:44 發表

唔會老點你,呢間我食過,係ok,
高力豆沙都好ok...知你鐘意食。
我都食過, 都幾好食, 不過係地鐵站行去都幾麻煩...
我個次都找左半個鐘, 後來知道原來在七仔對面....
勁大個招牌都睇唔到

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 21:52 發表

阿飛正傳和2046,個人較喜歡阿飛正傳,2046想表達的有太多,有點紊亂和吃力不討好。
《花樣年華》和《春光乍泄》都無看,近期之作《藍草莓之夜》就獨自去戲院看的。
你那個網址的是一輯法國電影嗎?
中文名叫什麼名字
我只認識歌聲(未)影

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 22:06 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
其實, 我想問你係咪做報紙 / 雜誌社

相關搜索目錄: 雜誌 報紙

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 22:23 發表
有無睇緊金像獎呀?
溫碧霞做乜整到個鼻咁尖,好鬼唔自然﹗
無, 係度睇波
利記又胜一仗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-13 22:25 發表

你有你估,我唔答,但唔答又唔代表係,你都係估下啦﹗呀哈哈
你真係知好多資料性的野, 或者你係一個發燒友

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。