推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-23 23:52 發表

我搵唔到,可唔可以比條LINK我
http://forum.timway.com/f/thread-181443-1-1.html

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-23 23:03 發表
剛啱睇完《了解.關懷 一百萬人的故事》...
聽晚會出街....睇唔到「貧窮的孩子」添﹗
姐姐, 今晚又要去邊度食飯

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-24 00:02 發表

你姐姐話聽晚約左我, 唔係今晚
佢唔會咁無 taste o奇

姐姐, 尼幾樣, 你有無食....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:01 發表

你自己應該帶靚靚妹妹去就真
你食 lunch buffet / 下午茶自助餐

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-4-25 23:07 發表

你咁快手,响邊度搶返來
http://www.openrice.com/restaurant/index.htm

成2百幾蚊食一餐, 係咪有人請

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:12 發表

我今日只係食左魚生、冷麵、沙律、雜菜湯、生蠔、翡翠螺、龍蝦仔、和大量甜品加三球雪糕
上個月, 我去機場富豪食, o個d 龍蝦仔真係好正, 我一次過食左5次,
最好, 上次有送左隻焗帶子, 超正

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:15 發表

我食果d都唔洗點煮...同埋我會食番差不多夠本
雖然今餐都唔駛自己比錢
好幸福......
post d 合照上來 睇睇

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:18 發表

咁叫糊仔帶你去開齋啦﹗
=.=""""
你唔好成日都講尼個話題.....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:20 發表

無幫佢地影合照喎﹗
比你講到好想食生蠔
聽日, 去 C. S. 買D 生蠔食下

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-4-25 23:21 發表

食齋唔啱佢,佢應該去食............................

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:26 發表

我上個星期向批發order左coffin bay、belon & cherry stone 同朋友一起分享
你試過食過紐西蘭牛肉 + 芝士牛鍋, 真係好正

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:39 發表

忘了...也從批發訂來美國m9牛扒和七支骨紐西蘭羊扒
我好怕食 BUFFET 食到羊架, 多數得3 ~5成熟....
好似燒野食, 食半生熟牛扒咁....
真係點吞都吞唔落

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-25 23:47 發表

吓~我就係鐘意咁食喎
今日食 BUFFET, 聽日會唔會落 D 玩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:00 發表
買左半冷熱
ARM 你鐘意食半生熟

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:04 發表

D 場 o岩 18(靚靚) 22(糊仔) 去 玩 多 d 喎
你又知我 22歲, 去LA!
有中女之夜

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:06 發表

你就唔熟唔食
係......
我好鐘意熟女......

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:17 發表

你咁都唔放過
會唔會係女你都鐘意呢
可能d 太熟個d, 又成日無病呻吟個d 唔係好 得
藍蝶, 你有無去過 日本美食節

Taste

地址:九龍塘又一城MTR Level 05號鋪

查詢:2606 8658

Great
地址:金鐘金鐘道88號太古廣場地庫

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:22 發表

無呀~有免費試食呀
如果, 你係葉翠翠就有

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:29 發表

因為有保長請佢呀
佢又想

佢食緊個枝野, 好似好好食                            .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 00:35 發表

我去訓喇
good night
GOOD NIGHT, 姐姐                                    

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 17:32 發表

糊塗先生無乜記性....
我都只記得佢講過...不過就唔記得佢係邊度問過...你記性好好多
姐姐, 一陣有波睇

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-26 17:48 發表

幫我睇埋我有無贏波
你今晚又去街

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-26 17:56 發表

怪唔之得我成日觉得呢句话好似曾相识咁啦原来喺老友记
佛山應該都有酒店, 出左糧, 請阿玉去食

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。