推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-27 23:54 發表

呢句好似係鍾嘉欣未成名前已經有
咁個事鍾嘉欣係靠尼句出名....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-28 00:00 發表

佢唔係靠常在心出名咩
你留多幾隻字...
常在心, 常常在心

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 12:21 發表

許多時候都是好心做壞事...

你都係出於好心唧
食飯未呀                                                            

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-29 12:52 發表

但結果都係變成變事
面豉蒸排骨, 好食喎

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 14:53 發表

面罩排泄物 ,不如你整d佢嘆下?
你講吸油紙

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-29 16:04 發表

你已經係一個吸油專家
我都無 high 油

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 22:49 發表

唔通你嚐過
做咩禽日成日唔上尼

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 23:01 發表

有上過來睇下...不過無發言唧
依家個d 波成三點先踢, 都唔知點睇

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 23:19 發表

唔睇囉...
再唔係就劈炮唔撈
我3 月果時, 都真係以為比人炒硬, 因為公司無野做.........
不過, 好在股市升番 d, 以家多番d 野做

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 23:29 發表

那就好了,沒有了工作,我會覺得自己好頹廢,幸好尚有工作充斥自己的生活
人大左就一定要有寄託, 快D 搵番個人, 去愛下, 充實下自己

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-29 23:40 發表

我會愛自己
都好

我鍾意食雲吞 + 炸醬 麵多d, 只有我阿媽先會食魚蛋粉

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-30 13:49 發表

第2時你有女友要食魚蛋粉時,你千祈唔好比佢食,當錯佢係你阿媽就唔好啦﹗
可惜......依家d 囡囡太物質了, 我想你如果叫她們跟你去茶餐廳吃這東西.....
我想第二天也找不到她了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-30 13:51 發表

BB都食得魚蛋粉,阿媽餵佢一小啖一小啖咁食
佢唔係媽媽餵, 係桔仔餵佢......
保保係殘廢

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-30 13:58 發表

唔會卦,以前經常同某人搭九巴,咁就過左一日。 
如果, 讀書個時仲得o奇, 不過你話放假, 你唔陪佢 shopping / 食好野......
我諗妳好快會比佢飛

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-30 14:07 發表

即係果個女仔唔係鐘意你囉﹗
鐘意得你,同你遊2蚊電車河,食10蚊碗雲吞麵都得﹗
我中學時, 都試過同 女友去食百x d 十幾蚊野, 不過.....
依家遇到的都比較物質.....
好似成日試你咁......
藍蝶, 我想你尼種女仔 / 阿毛 已經死左九成......
你身邊有無尼種肯陪你 (埃)生 (埃)死o既 女仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 16:10 發表

2蚊電車河重有得搭, 但10一碗雲麵都好難搵了 (重要好食喎)
應該仲有, 不過可能要係街市d餐廳先食到.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 16:10 發表

2蚊電車河重有得搭, 但10一碗雲麵都好難搵了 (重要好食喎)
應該仲有, 不過可能要係街市d餐廳先食到.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 16:12 發表

其實係你思想太物質了, 所以才形成所以女子都要物質

甚麼是 (埃)生 (埃)死 女仔 醉生夢死
(埃)生 (埃)死= 同甘共苦, 保保, 你有識過尼d 女仔先

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-30 22:58 發表

就黎咋即係無抽到啦﹗你一定好失望喇
你個阿毛, 係咪好耐無人抽你水

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-30 23:51 發表

你又係咪日日去抽人水
我當做善事

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-1 00:05 發表

吓~又無波入~都話左你一定好失望啦
你條串燒斷左喇
阿保........
不如你隻 game, 送d 獎品出尼, 例如: 咸碟 / 贈卷

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-1 00:10 發表

我有一間食開都OK,不過要$18碗。
好難搵到好的是: 雲吞靚時麵底又未必正,麵底正又未必雲吞靚,雲吞靚又麵底正的話,唔係太細碗就係價錢太貴…
真係唔易搵,非常認同
我食過有間係彩虹的是最好的, 廿蚊左右, 加1蚊有得加底, 正

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-1 00:13 發表

18一碗這個價錢很多地方都有, 不算平宜了

現在去大快樂...等快餐, 一個午餐也要30多元
你食咩要咁貴, 食豬排飯都係24蚊

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-1 00:14 發表

椒鹽咸碟
薑棣咸碟
蘇炸咸碟

邊樣吸引
你依家咩都無得送........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。