推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 00:14 發表

就做啦﹗
看來保保都幾鍾意關詠荷
姐姐

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 00:26 發表

小妹做乜兩眼發亮
仲以為你今日又唔上尼, 近期好忙嗎

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 00:31 發表

唔係...只係心情不佳...無乜心機...唔係好想講野
出左身汗唔係會好d 咩
你有無去下 pub 結交下新朋友

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 00:33 發表

都有d攰...今晚早d去訓先...
晚安
咁怪, 星期日心情好, 但以家又心情唔好
晚安

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 18:54 發表

係現實生活,比較難結交到真正的朋友﹐尤其是新朋友﹐重要係pub結交的
之前同大眼仔都講過尼個問題, 唔知係咪以前識耐的朋友, 大家都係在msn,
hi, bye.... 見面的都只有一兩個, 都覺得無問題, 因為工作的社會已經跟學校大
大的不同, 爾虞我詐, 彼此大家都建了一張圍牆.....
我在工作上都找不到朋友, 不過我以前都結交過一些 cos play 的 model,
大家一齊出尼玩, 都幾開心, 不過就無感情可言....
去 相熟o奇 pub 玩下la! 不過女仔此於都會怕比人落藥.....都有d麻煩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 23:35 發表

無落開PUB...無相熟啵
有FRIEND陪就唔一定去PUB
唔通自己一個去蒲PUB等人溝
咁呀嘛
你真係幾得閒喎....
一次回哂咁多個聊天室.....
唔係, 落pub 唔一定比人溝, 多數都是一群人去玩, 不過好多種的,
依家, 好多人都會放工, 落去飲番兩杯, 我見你之前都有 d 酒的知識,
仲以為你都有浦過

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-24 23:32 發表

雖然你有d羽毛輪,不過我都明o既
你都明, 我有d 唔明.... 咩叫 "回憶一下去用發生的事"
姐姐, 你其實有幾多年戀愛經驗, 有好多不快咩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-25 00:28 發表

從戀上到一起生活...日子不算很長...卻帶給了不少的回憶,也不全然是不快,也有美好的啊﹗
仲以為你訓左tim.....
嘩.... 你們曾同居 好大膽

呃 post

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-25 00:39 發表

身邊朋友和同事都有不少是同居,現今社會也不算是怎麼的一回事,唔屎捉去浸豬籠喎
我有個 fd 都試過, 不過佢係比個女仔自由出入, 唔係長期住係一齊,
聽佢講, 如果女朋友唔好黏住曬, 咩都要管, 同老婆不分別......
咁你是屬於邊隻

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-25 00:53 發表

我絕對唔會黏住曬個種...重比佢好自由...所以現在比足自由佢...分開左囉﹗
對唔著
又講你d 傷心事

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-25 01:04 發表

我去訓喇﹗唔講喇﹗
早抖, 姐姐

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-26 12:53 發表

因為有你在場 
仲以為你唔上尼 tim....
真勤力......將我同姐姐的密計都回覆左

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-26 22:40 發表

如果放得下
有無下一句

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-26 22:45 發表

無喇…無下文喇
做咩, 今日咁早上尼.....
未做哂野咩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-26 22:54 發表

未做哂野就唔會咁早上線啦
你會唔會同朋友去睇奪寶奇兵

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-26 23:02 發表

如果朋友約都會去睇
嗯! 我想問如果想整一張, 可以不停轉相的 gif, 要用咩軟件

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-26 23:36 發表

Photoshop
Paint Shop Pro
Fireworks
PhotoImpact
有無免費軟件可弄到呢

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-5-26 23:42 發表
去訓 lu
早抖姐姐

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-27 09:29 發表

全部都唔識喎。 

太謙虛了.....
只是看字頭都知有三個是整相, firework 我就未用過

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-27 10:11 發表

以上都可以免費, 但當然要動動腦筋
我在公司不可以下載x版軟件......

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-27 10:06 發表

但我冇用過,所以唔識,唔通藍碟係做 design 工作。 
其實, 我之前都有讀過, 不過番工先知到份工超悶, 日日 set sever, 日日 整網..... 做左幾個月就走左.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-27 10:21 發表

現在好多公司都不被安裝x版軟件了, 但你可以安裝在家中, 但我唔鼓吹你咁做架
小保, 你有無用過藍蝶講的 software 整下尾華

姐姐我想你教我整下 GIF......
有沒有什麼教學的 FILE /網頁可給我看看

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-28 10:25 發表

你姐姐琴晚沒有出現, 係咪你又激佢
無呀
姐姐可能累得仔車, 今晚佢會上尼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。