推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 00:11 發表

http://www.slide.com/arrange?a=4 ... &cy=xa&pv=8
用呢個就係你想要果個卦
其實, 我依家又無咁想整
得果幾張相, 都無咩好整
遲d post d 依姐姐 o奇新相, 比大家睇仲好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 00:17 發表

整唔整...你自己話事...唔好叫我整就得嘞
你唔係會幫我o奇咩
枉我仲介紹保長比你

Flash: http://widget-74.slide.com/widgets/slideticker.swf

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 00:23 發表
可能係forum embed唔到啦﹗
一早都知la!
所以的討論區都唔可以用Html 代碼
唔係個網會整到亂哂

要訓了, 姐姐早抖                                  .

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-3 17:12 發表

大鑊!! 原來蘋果等於禁果
死囉.....我咪週圍請人食.............................
好想知, 係邊個請哥哥食禁果.....
唔通係成熟男

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 23:22 發表

但係d人請就唔食...鍾意偷來食
姐姐, 你好似好有好多經驗.......

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 23:35 發表

我見你係深宵聊天室...咁決絕話最憎食...
都係估下...會唔會暗裡偷偷話好好味
你都唔睇哂我d 回應.....
我係好憎蘋果尼個名.....唔係唔鍾意食呀

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 23:42 發表

唔通你有個女同事叫apple...你想食又食唔到...就憎左呢個名
真係無咩野, 可以瞞到你, 不過只係估到20 %, 有80%唔 arm....
唔想講 lu

呃 post

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-3 23:50 發表

蘋果唔講...橙又唔提...
咁你想講咩...
講番靚靚
其實, 我真係一早當無所謂, 只係有人放唔低.....
不如講下, 一個女仔要先會鐘意一個男仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-3 23:57 發表

想講靚蘋果 或 靚橙, 或靚吉
兩樣野, 唔係當你無度, 就係你唔識的, 你想講咩

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-3 23:57 發表

講感覺囉
你係女仔咩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-4 00:00 發表

真係好難講...純熟個人感覺...
你鍾意某人,某人又未必鐘意你,
人地鍾意你,你又未必鍾意人地,
到互相有好感,又可能因時間唔吻合,因環境所限...
總之就當可以係埋一齊時就要好好珍惜...
我就是想知道是什麼感覺......
因為覺得真係好難捉摸
今日講可以發展, 聽日又話做番朋友.....
不過個個都唔同.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-4 00:02 發表

餬仔又開一D唔應該開既問題
成日都開d 無聊問題, 答左等於無答, 無左等於無問....
可能就是唔開心聊天室的空無一人的原因
小保, 快d 開多d 分身, 支持下自己

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-4 00:03 發表

又係時候離開..............去   
早抖 la! 明天下午開小桔聊聊天

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-4 00:08 發表

因為我想做問責官員, 所以要學定一D答左等於冇答的答案
我知你已經有三個入門弟子

咁, 你真係都好有原則, 我欣賞你

引用:
原帖由 8366 於 2008-6-4 00:52 發表

胡仔..
有原則嗰個好似係你...
我的原則唔會放上尼
我最多都係偷d 相, 放上尼

呃 post

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-4 23:34 發表

藍蝶今晚去左維園
我都有去, 不過聽左一陣走左

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-4 23:38 發表

你都有去, 但咁早回家,應該支持到底
唔係唔想, 不過座左一兩個鐘, 之後佢地唱歌, 好悶.....
get 唔到

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-4 23:44 發表

咁你之前有冇去過
上年, 同女友去, 好有氣氛
不過......., 今年得自己一個咩 mood 都無哂

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-4 23:45 發表

我今晚去在尖咀食蒲飛咋
你唔叫我去 姐姐, 我食麵包咋

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-4 23:45 發表

我今晚去在尖咀食蒲飛咋
姐姐去半路 定 S. T. 食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。