推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-7 00:44 發表

佢現在巳在病床上休養緊...佢要唞順翻條氣...佢巳原氣大傷
哥哥聽朝早d 起身煲粥比我食

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 00:46 發表

做義工...
不過都約左同事有其他節目...釣墨魚
依家仲有
天 氣 概 況
一 道 低 壓 槽 昨 日 繼 續 為 華 南 沿 岸 及 南 海 北 部 帶 來 雷
雨 。 本 港 昨 日 天 陰 , 有 大 雨 及 幾 陣 狂 風 雷 暴 , 大 部
分 地 區 錄 得 超 過 1 0 0 毫 米 雨 量 。 預 料 該 低 壓 槽 會
在 未 來 數 天 逐 漸 減 弱 。

你一定出唔成

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-6-7 00:48 發表

OK...OK.....你要乖乖地.....我還會買玩具你玩..............

2位慢談....走先.............BYE~~
好野
哥哥, 我要開心妍隻新碟, 唔好買老爛, 無 DVD 我唔要o架

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 00:52 發表

唔知咖...下雨都可以照去...有雷暴就可能唔成...明晚再算...
天有不測風雲...以為唔好天...可能又好呢
無可能, 成條短壓槽係上面, 聽日無風無雨, d船家都唔會出海

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 00:47 發表

無...好睇咩
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 00:47 發表

無...好睇咩
你屋企無裝過收費電視
好多片你都好似未睇過, 定話你一係睇西片

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 01:00 發表

去唔去得成...後日就知啦﹗
唔緊要喎...唔成玩過第2樣囉
後日, 可能天氣仲差d.......
無野玩, 去d 朋友仔屋企玩 lu....
一齊打 will 好開心o架

呃post

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 01:08 發表

我真係好眼訓喇...唔覆你喇﹗
good night
嗯, 有空再上來講下邊間 buffet 抵食, 想星期日去食
pm 我講了

早抖了, 姐姐

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-6-7 02:12 發表

皆因他们錯溜百出才会有錯漏百出的
捉到你

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-6-7 02:32 發表

捉到又如何,睇完贴都眼训喇,训先喇,糊仔88
當然要

早抖, 老豬

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-7 21:53 發表

大雨關係, 隻爛蝶飛唔起身
姐姐, 比 300 豪米o奇 雨沖走左了

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-7 22:00 發表

只係沖走身上既污垢, 因為你姐姐平日唔多沖涼
哦! 你又搏大霧 做咩唔叫我

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 22:26 發表

我身輕如蝶...又懂得避重就輕...無咁易沖走
姐姐, tvb 依家套劇 d 配音好多猛人

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 22:19 發表

pm左比你...

Buffet Prices           
Lunch:          HK$208         
Dinner:         HK$458 (Mondays to Thurdays)        
                   HK$498 (Fridays to Sundays, Public Holidays)

星期日去要成超過5舊水都幾貴下...
你當我月入 15萬咩.......
我食唔起, 我都只係想你介紹你上次的 138 左右, 的buffet 比我.....
不過, 依家都唔知聽日會唔會好天

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 22:34 發表

pm左我上次去果間...
一般...但算抵食
我都唔知想食咩.....
有d fd 講聽電台講金鐘有間食 tea buffet 食2pm~6pm, 都幾多野食....
都要睇個天

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 22:41 發表

連你自己都唔知想食咩...
我又點會知呢...
幫你唔到添
醉翁之意不在酒, 在乎一齊開心下者

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 23:12 發表

咁就去邊都無乜所謂...
姐姐, 就開波LA!
有無買到花生薯片
不過, 你有無問船家聽日係咪照常出海

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-7 23:57 發表

我唔係搞手...未知會改到幾時...可能下星期六
呢場波...我都唔記得我買左d乜...
我諗都幾悶, 瑞士首國歌幾好聽......
找找看先

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-8 00:01 發表
無晒花生薯片...
得啤酒...
都好...
開番罐飲下先
我屋企, 依家得可樂, 你飲咩牌子, 我鍾意 xx blue

相關搜索目錄: 啤酒

呃 post

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-8 00:07 發表

ixx blue 啖口易入喉
我無乜所謂
咩都飲
黑啤都岩
淡淡地, 飲幾罐都會醉
你屋企有人飲 / 自己住

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-8 00:19 發表

同屋企人住呀﹗
不過同ex時就兩頭住家囉﹗
好幸福

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-8 00:22 發表

本來唔想講咁多...不過滿足下你好奇心...再問都係唔講
我想知o奇, 姐姐遲d 心情好d 講比我聽
你無洗我果日個 pm 呀

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-8 00:24 發表

場波暫時捷克較多攻勢咁喎
我係第二度 post 的貼

星期六 1  瑞士 對 捷克  

瑞士     [0]@ 1.86
半場主客和      和@1.95
雙              @1.80

星期六 2  葡萄牙 對 土耳其

讓球盤
葡萄牙     [-0.5] 3.20
半場主客和      和@2.05
半全場               主主 @2.8

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-8 00:28 發表

無...不過我同佢之間的事...真係唔想講咁多
你自己好自為之...其實只要自己有誠意...用個心做出來的事...唔多唔少都可以感動人...感動唔到...人地都可以感受到...受唔受便是另一回事
嗯.....如果有新的發展, 我會找你做顧問

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。