推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
我的推廣
將下面任意一個鏈接發給您的朋友, 當您的朋友訪問該鏈接的時候你的積分也會自動增加

推廣連接1:  http://forum.timway.com/f/?fromuid=300407http
推廣連接2:  http://forum.timway.com/f/?fromuser=ktwu2005

積分推廣可以根據管理員設置的積分規則,通過訪問相應連接獲得積分
訪問者通過用戶提供的推廣鏈接訪問論壇,將獲得 體力 +60 威望 +60 金錢 +60
訪問者通過用戶提供的推廣鏈接訪問論壇並註冊新會員,將獲得  體力 +60 威望 +60 金錢 +60

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-4 23:51 發表

咁要趁這周六日去, 因為天文台話下周又會陰天有雨
小保, 如何將舊帖入 BLOG?

我以家知了, 我係藍蝶的灰版中 ^.^

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:02 發表

點解你咁恨加分?
你入下去試下我有無得加分

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-5 00:05 發表

問得好, 我都想知
唔加分, 都唔知為咩

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-5 00:02 發表

叫餬仔陪你去, 餬仔係小朋友, 著老底都可以游水, 佢又唔怕晒
你個臭保, 知我唔鍾意著泳褲

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:10 發表

可能係佢讀書時成績好低分...而家想加番多d分...修補佢既低分心靈

話無低分過你都唔信

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:11 發表

你唔係乜都唔著h:" />
你都唔陪我

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:14 發表

good night ... have a nice dream!
姐姐, 今次去邊者 ?

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:18 發表

唔好知咁多...八卦
你驚我 CHECK 到你去邊咩, 一日有咁多班機

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:22 發表
咁又唔驚...但無需要乜都講出來...

咁都唔講得......

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:26 發表
我都無去邊...不過係有客到...要做陪客
...返到屋企累便不上線
我唔係問你尼幾日, 我問你, 下星期要去中國邊度.....咩省

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:31 發表

保保講左囉
你有答佢咩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-4 23:46 發表

但forum無得adjust個底色喎?
你去問題區講比大版主聽

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:35 發表

佢講左出來...我讚佢...係你唔留意

影D 檳榔囡囡比我, 得唔得

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:41 發表

我唔係咁鍾意影相...
幫我影張,

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:54 發表

你自己自拍啦
咁你出賣你D 靚靚團友, 只要囡囡

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 00:58 發表

我都唔係join團玩
你都有同行囡囡的嗎

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 01:02 發表

自己去做野可以嗎?
一丁友, 你唔係做 D 出賣玉體 O奇 事

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 01:06 發表

去公幹...一定要有囡囡同行?
我又唔係男人...亦都唔係大老細
我都未試過, 不過台灣都無咩野買 / 玩,
好少公司, 得一個人出 TRIP......

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 01:08 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
佢好大隻O奇

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 01:10 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
無公司其他人陪你, 意大利唔講英文喎

其實你可以 SET 31287分

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 01:13 發表

大隻過我卦
我間公司全部D 人都好肥

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-5 01:18 發表

商業語言是英文...總有些人會識...但關大意大利人乜事
你上次唔係去意大利咩

相關搜索目錄: 語言

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。