推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-7-10 00:08 發表

就凭推车大哥你嘅丰神俊雅,你英俊潇洒,风度翩翩,气宇轩昂,而且才高八斗,棋琴书画,样样精通 ,顾盼之间神采飞扬.连如花 ...
D 字野唔岩SIZE , 係咪抄架

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 00:12 發表

丰神俊雅,你英俊潇洒,风度翩翩,气宇轩昂,而且才高八斗,棋琴书画,样样精通 ,顾盼之间神采飞扬.

全部都唔中

0 分  h:" />  h:" />
咁你有咩優點

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 00:23 發表

你唔好同我"講嚇"(趕客)就真
姐姐你未回我的 #5369 的 POST

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 00:27 發表

缺點都可以接受...如果咩...呀哈哈
姐姐近期回 POST 好活潑, 是不是已經忘記愛情, 溶入 XOCAT 了

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-7-10 00:33 發表

蓝蝶姑娘饮多酒眼花呱
我都覺, 可能現在已經酊酩大醉

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 00:34 發表

臨時取消左...無得睇
抵死, 叫你扮靚D, 成日洗車胎, 成身泥, 係人見都你都走了

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 00:38 發表

咩呀~你咁多缺點~我都無話唔睬你~照同你傾
我剛回了一個口臭 POST

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 00:40 發表

我睇左 wanted , 麻麻地

過兩日睇妳果套, 希望好睇啦  
其實我都睇左
不過, 我全程都係掩著半邊耳.....好嘈

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 00:42 發表

不用我回...相信都大把人爭住去回...
咁你覺得我回得好唔好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 00:44 發表

過兩日我又會飛...回來後告訴我好看與否吧﹗
晚安
回 POST 都回錯, 早 D 抖阿毛

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 09:01 發表

引身自論...管你說的是誰﹗
你有你說,我有我講
因為你在亂回一通
#5245 的post 跟本不是你發的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

借花敬老

ps:偷首推車的主題曲比你當賠昨晚臭口的不是

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 09:30 發表

好唔好睇, 睇唔睇到

下星期話妳知  

係101 巴士睇下見唔見到我   
我知姐姐一定搭貓空纜車, 可能會在上空一躍以下

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 09:41 發表

一躍以下

留番比你  
纜車到站時, 當然要一躍以下, 否則會左住下一個
令人地 / 自己搭多一次就唔好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 09:43 發表

姐姐個腦不受控...手不對心...
原來是5275#
好野
咁都比你找番

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 09:45 發表

對糊『手不對心』無所謂

唔好   『口不對心』  就得啦   
你部利些爛車, 竟教我姐姐如何代人

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 09:46 發表

阻住你呀
左上右落, 當然係阻住在左邊會上的那一個

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 09:54 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我只見了首頁, For ads on Organic Farming UK and Europe Farm
你係關咩事o架, 你係幫佢地係香港做代理o架

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 10:08 發表
回復 5441# 的帖子

真心佩服     

如行程有相,貼黎睇下  

見到下面張相,諗起琴晚向世界出發,聽到蓮姐講野,聞者心酸  
魚毛姐, 將廿幾萬退休金捐哂了

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 10:03 發表

執番 "乍" 沙  
學你

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-10 10:32 發表

Alishan 個到有好多阿毛, 你去左就唔好再番尼,
同個邊d 阿毛一齊採茶採蜂蜜採過世

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 10:39 發表

羨慕

做咩咁好口

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 11:36 發表

你今日都好靚仔  

琴日就唔知係咪, 聽日都唔知

人地係小妹妹尼o架, 衰佬

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-10 11:50 發表

小妹妹     妳勾引我呀    
你孤寒到死, 係囡囡見到你都調頭走

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-11 12:06 發表

你五十歲定我五十歲先  
胡說, 要 65 歲先有長者卡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。