推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-23 11:15 發表

but...do you like this...
一隻死左O既藍蝶, 無咩野好鍾意,
我都係鍾意性感吊帶的姐姐

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-23 11:56 發表

好彩我無心臟病...唔想死唔去
唔知, 點解好果果日少左上尼, 做野都會做慢左....
可能尼個網帶左好多正野比我睇, 令我血液沸騰

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-23 12:01 發表

你谷精上腦   
引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-23 11:58 發表

佢無事不識 , 跟他暢談 , 十日十夜都說不完      
你先係

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-23 23:47 發表

講錢失感情... 更何況都無感情可言
姐姐一陣一齊入貨

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-24 00:08 發表

入咩貨?老鼠貨唔好預我
死蘿, 無大眼仔爭下, 唔夠美麗快 tim

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-24 00:29 發表

又係講緊d道具卡呀
係呀
大眼仔可能中途去左屙

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-7-24 00:33 發表

胡仔, 我排第一, 贏左你啦, 我今晚巳經"lock" 左你棚牙....
你出矛招

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-27 18:51 發表
有 湯 飲
阿二靚湯

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-27 23:14 發表

阿二靚湯未執晒,係機場仲有間分店
姐姐, 聽日我要飲白菜仔豆腐湯

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-28 12:12 發表
其實,藍分好多種,不止是 Blue, 還有 Navy、Peacock ...

Kmy 喜歡的一套電影 Jeremy 的主題曲 是 Blue balloon;

這是Kmy 接觸的第一套浪漫電影,and next generation 的浪漫電影,不是balloon,而是淒美的海 ...
肥溫

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 12:37 發表

上至天文 , 下至風土民間 , Kmy 通通都知曉

你肯現身 , 實是我們之福       

你同蝶蝶共舞  , 我地有眼福啦       
爛車, 你覺得什麼類型的女人會給你有 allergy 的感覺

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-28 13:09 發表

希望你不介意Kmy插句嘴 ...

這個回答,請參閱一個香港女孩子'李瓶兒"寫的新書"二奶命"
唔好LA! 你不如講比我知, 你的見解.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-28 13:13 發表
開飯囉, 咁鬼熱, 要食個湯飯
小保, 我尼幾日去影碩之, 用哂D 錢, 我得粥水飲咋

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-28 14:17 發表

這是個很大的 topic ...  何止十日十夜 ?

Let's start from 女人點解要化妝 ? 香水 ?

你會選擇那個答案?

(a) 美化 (b) 掩飾
我揀 a, 因為唔係好多人有體香, 多數都有體臭
我好似又揀a, 又揀b

相關搜索目錄: 化妝 香水

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-28 14:30 發表

你識幾多個男士有用古龍水?

Let's continue the subject.
多數有臭狐個d
不過, 有時d 髮泥 / 膠, 溶左 / 加汗水都好臭

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-28 14:40 發表

暫且 Hold 住下呢個 topic ... Kmy 想聽聽不同的意見再討論呢個有趣的 topic ...  

其他動物並不會化妝用香水,牠們會怎樣?
我自己識過兩個女友, 發覺女人係有體香, 不過唔係好強.
我見貓 / 狗 / 老鼠 交配時, 會嗅一下, 肛門的位置,
相信也是同一有特殊的嗅味去吸引異性.

相關搜索目錄: 化妝 香水

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 14:56 發表

食完飯想...........................   嘔  
估唔到, 我的文字也有這麼大的影響力
你沒有看過動物的頻道嗎

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 14:52 發表

我去科隆 4711號 問問先  
咁遠, 我落海x城 快好多

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 15:28 發表

聞完我會數  
你個兩個穿 juicy 褲 的囡囡有體香嗎

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 15:28 發表

動物頻道 ?!  唔識 tim    
明珠有時都有, 你見識廣播, 難你唔到

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 15:30 發表

你跌落    海仲快好多  
我覺得以家個維港無咁臭.....
可能清左 d ?泥

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 15:34 發表

廣播 定 廣博 呀  h:" />

藍地球...... 都有睇過  
係喎, 好才唔係玩接龍

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 15:36 發表

係妳就 "攬" 啦     
咁有好多人會泵你

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-28 15:36 發表

你會水洗得清咩  
有d 咩係黃河水都洗唔清

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-28 15:50 發表

好在定好才先?
係好彩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。