推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 12:09 發表

你今日講野 ...好似大個仔喇喎
我以前個網名係叫大個仔

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-8 14:27 發表

多謝   係咪我請妳就黎先  
你最多都係請姐姐食牛雜, 鬼同你去

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-8 14:43 發表

而家牛雜好失禮呀  
姐姐唔鍾意食牛雜架

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 14:34 發表

你有誠意請我...我先會認真去考慮下嘞
唔好, 爛車唔係好人, 成日放數

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 15:03 發表

放數定放飛機?
不過, 近排佢知道佢窮左, 轉左收爛數

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-8 15:10 發表

咁話人  ,怕羞  
唔知羞

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-8 15:20 發表

隻糊臭唔臭先    臭ge 點食呀   
你個頭就臭

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 15:35 發表

我]唔係 m o n a l i s a 1 6 1 @ b u b e b u b e . c o m 呀﹗
尼個係咩尼

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 15:41 發表

咁你都知﹗
想我笑多d俾你睇,你得閒多d過來探下我囉﹗
姐姐, 咁你幾時會賣笑

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 15:49 發表

笑要賣...就笑唔出咖喇
咁姐姐請使我地去睇張達明

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 16:21 發表

乜唔係你買埋飛請姐姐睇咩
咁姐姐會唔會介紹多d 妹妹仔比我識

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 16:35 發表

叫我靠害...唔好啦
咁算了, 同姐姐睇完, 可以叫你請我食雪糕

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-8 23:29 發表
兩把不同的聲音,但出奇的和諧
http://www.youtube.com/watch?v=8Kd8xp86reY
d 歌咁慢, 我都係鍾意d 快d rock d
http://www.youtube.com/results?s ... 88&search_type=

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 23:31 發表

聊天....
不為求分數
只為太無聊
姐姐, 有無見過公務員 (唔係紀侓部隊), 係咪依家要溫基本法

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-8 23:36 發表

我周圍走喎,又要寫論文,寫報告,不過我打字快。    
你會覺得d 人, 會好似睇馬經, 咁睇你d 規則

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 23:37 發表

答唔到你...因為唔知

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-8 23:39 發表

參加遊戲,應該都會大約或係咁意少少,但唔包保會記得晒。 

因我自己都係。 

報告就有興趣自然會去睇。    
金巴兄, 幫我 tip 星期六日個幾場巴甲.....
我依家輸得好難睇

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-8 23:45 發表

我冇睇過兼冇玩你參加的遊戲。   
tip 使六日所有的巴甲賽事就得, 唔理賠率

真係唔抵, 本來相差只是四場到, 點知.....最近比第三個位o個個拉開左,
而家拉開成 9 場 , 點都追唔到.....
真係無心機 tip!!!!!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-8 23:52 發表
to bluedance

2000' 奧運閉幕 Nikki Webster 天使的聲音 (Kmy 有到場,永誌不忘)

http://www.youtube.com/watch?v=8QWD1lbOVRg
  kmy, 下屆等藍蝶嫁到好人家, 叫佢請我地一齊去英國睇 2012奧運

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-9 00:05 發表

做人要有體育精神,一係就要玩到尾,自己同自己鬥囉。 
早知早d 叫你幫手, 其實我都係貪個版主個三千萬....
有咁多錢, 留個言都威d

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-9 00:13 發表

你應該說...等你盡快搵到大錢,下屆請我地一齊去
我波同馬都唔係太識賭, 不過想見下份公務員......
不過, 我fd 講要等 三個月先會通知你得唔得

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-9 00:13 發表

不如你娶個好人家 ...
kmy, 依家d 囡囡唔鐘意結婚, 同居多.....
我都係聽姐姐講

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-9 00:20 發表

你見我冇玩,就知我唔掂啦。 
玩埋今期, 下一期有開始 第20周至38周, 你玩了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-9 00:30 發表

冇咁多時間玩,買普洱茶好過。 
輸得好唔抵
我要停一排要會再 tip 番

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。