推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-24 23:02 發表

唔知你眼花定我眼花,原本係去左工作人員度,但個日本運動員仆出去執喎﹗
http://www.youtube.com/watch?v=gh_fQY7-hbg
(7:54) 工作人員 <----白帽白衫
http://www.youtube.com/watch?v=BDL26BhqVxA
(8:36) 係日本運動員

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 13:03 發表

youtube片段被blocked睇唔番。
我印象係個波踢左去工作人員度,但d工作人員就唔夠果個日本運動員搶,比佢仆出搶走左個波。
乜咁架.....咁快比人 del. 左

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 21:42 發表

不過我都唔敢肯定
我已下載了......

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 21:50 發表

為左14萬 XOCAT 錢,你都好落力喎
可能是一個執著  
看完這兩張圖, 你要是說他是日本運動員, 我只好輸 14萬XOCAT 錢給你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 22:04 發表

我不是個不服輸的人
哈哈
原本上次是給了你 190 萬
早知說多一個位

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 22:21 發表

咁貪錢
我更想看圖多一點

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 22:35 發表

更加貪...係貪得無厭
相信就算我唔貪, 都會最貧窮, 同不會得到姐姐的歡心, 只會更加討厭

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 23:02 發表

你尚年輕,姐姐是不會欺你少年窮,希望日後你有更好的發展,但先要有上進心
姐姐並沒有討厭誰或誰,只是
咁姐姐一定要找人治療了......
有時, 我都覺做得絕了一點, 可是男的總不喜愛拖拖抄抄, 說愛就不愛, 更賤我也做過......
可是, 受苦的只是被遺棄的一個.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-25 23:50 發表

拖拖就要抄抄家
thanks

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-25 23:51 發表

我去睡了,晚安
晚安了, 靚蝶

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-26 14:01 發表

咁你都睇得到  
點解o奇
你公司停電呀

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-26 15:56 發表

老人斑都有,汗斑小兒科,遲d出埋屍斑﹗
燒炭發電唔預我,燒炭燒雞翼就預埋我啦﹗
姐姐, 如果你再係咁, 我以後都唔采你

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-26 23:17 發表
除了 Van Cogh,還有優美的 Don Mclean

http://hk.youtube.com/watch?v=dipFMJckZOM
其實, 第二首歌唱緊乜, 有無歌詞

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-26 23:58 發表

Vincent (Starry Starry Night)

Starry starry night 星光 星光閃耀的夜晚
paint your palette blue and grey 讓調色板描繪出你深深地憂郁和晦暗
look out on a summer's day 面朝著夏日的白晝
with eye ...
姐姐你好有心機
多謝你

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 22:24 發表

美k保b 晚安
少左個
唔知係咪我

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 22:28 發表

He painted what he felt, not what he saw.

783990 783991
咁佢又係點死架

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 22:52 發表

自 殺 死
咁你有無聽過有個畫家有自己 d 血畫畫, o個個係邊個?

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 23:06 發表

你講Kate Moss前男友Pete Doherty?
我唔識得欣賞
好似之前聽過尼件事......
不過佢其實畫左d 乜

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 23:13 發表

真係唔知喎﹗
有無睇勁歌, 官恩娜套衫好正,
你聽日剪爛自己件衫扮佢, 著番工比人睇

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 23:26 發表

姐姐返工會著得整潔斯文...唔會著得咁型
老實講, 佢咁著真係有d 不知所謂

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 23:37 發表

都好過整容三嬌
你鍾唔鍾意尼件
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-27 23:50 發表

你講件衫定個人
如果係件衫...唔鐘意... 覺得佢著得好拘謹
如果係個人...都ok
拘謹

咁同佢地比呢

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-8-28 00:07 發表
累了...我去睡了...晚安
晚安! 小美人

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-28 11:38 發表

呢三個,我見過真人。 
係邊度

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-28 14:36 發表

一定唔會係你屋企入面
唔通, 金兄去左睇艷舞

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。