推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-23 23:05 發表
姐姐自己會找
不過都多謝你好意

比首歌你聽!

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-23 23:25 發表
謝過你的歌

There is a place in my heart...
and I know what it is...
and this place could be much brighter after tomorrow.
I will make a better place... for me and for my love!:clap ...
雖然, 沒有現場聽, 不過真係唱得好好

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 11:42 發表

其實我都可以好認真。

如果靚豆過開來呢邊海,又想搵人飲番杯凍奶茶,預早知會一聲,時間上許可,我都樂意請佢飲杯茶食個批﹗  
星期一至五要返工,星期六做義工,得番星期日或放假先飲到下午茶, ...
姐姐, 我又尼

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 14:06 發表

你尼請靚豆飲下午茶,好呀﹗
我可以慳番d喇﹗
如果可與姐姐談心, 只需請食一個下午茶, 又唔驅....
不過, 星期日的下午, 我真係唔得

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 14:54 發表
係我表達有問題
定係有人誤解呢
我都比左下台階你, 你都要去到咁盡,
好傷心

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-24 15:05 發表

要交人呀  
上堂

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-24 15:10 發表
轉一轉話題 , 今朝地鐵壞左   
不如, 係屎坑影張相, 貼上尼

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 15:12 發表

今晚可能地鐵又壞過
再轉話題, 姐姐11月會看陳綺貞嗎

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-24 15:13 發表

影射人  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-24 15:27 發表

好,推牌,洗牌,砌牌   
上了

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 15:25 發表

相信唔會...無聽開佢d歌
d 飛賣哂

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 15:33 發表

唔好扮大牌
大牌好多時都要做

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 15:36 發表

賣得...值得歡喜...最驚唔賣得...搵人都唔睇
所以, 大學有科叫市場學, 比你讀下點分析

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-24 15:44 發表

街市都有市場學, 落完雨, d 菜賣貴 d
依家又有個風尼緊, 世界未日了

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 15:49 發表

係呀...今晚個餐牌...有海鮮大餐
上次你去西頁有食海洋嗎?
睇講都幾貴

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-24 15:58 發表

咩黎 ga  

打錯字
又要做跑腿....走先

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 16:17 發表
回復 8355# 的帖子

上次去西貢都唔係好貴..$168包船錢、上魚排、接駁艇埋沙灘,仲有海鮮午餐,由朝九玩到晚六,真係幾抵玩。

回復 8356# 的帖子
乜我似咁大食,食得晒d海魚咩﹗
真係幾抵, 下次可以叫金兄賭波嬴到幾百粒, 一定要叫佢請

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-24 16:35 發表

我都愛咬...咬文嚼字
那麼, 為東亞事件吟一首詩出來

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-9-24 16:53 發表

為左証明佢唔孤寒...叫佢包個團請哂我地去食海鮮就真
係 N 字壇, 有人貼圖去鯉魚門食海鮮, 兩個人竟然食左千二蚊

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-25 09:22 發表

有人請食就唔覺得貴
我係 n字壇都見有個 blue??? 的會員, 係咪你  
你又知係有人請, 唔通你有睇過

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-25 09:19 發表

乜東亞有事咩
做乜無病呻吟
朝早, 睇個市好似無咩變動.....
不過, d 人再係咁攞哂 d 定期, 股價可能趺穿 20蚊

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-25 09:58 發表

n 字壇果個 blue係我黎  
自拍兵團個邊都有個叫藍熊

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-25 10:06 發表

邊有你咁得閒周圍去  
你格女廁仲未洗

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-25 10:31 發表

解開疑團…
這個論壇是我第一個到來的論壇,其他的只到過總裁的私壇,別無到其它論壇註冊留言。
嘩! 我都係, 在07年玩番論壇, 我第一個註冊也是 xocat

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-9-25 16:44 發表

分別係你有前科,我無。
恭喜你搵到新工﹗有得另謀高就,先預祝你前途無可限量,一片光明,大放異彩...
前科多數形容罪犯, 你的詞彙為什麼會弱了那麼多.....
嗯, 多謝

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。