推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-26 01:12 發表

我要找情人,一點也不難,但要講感覺,無feel不談情。
本帖隱藏的內容需要積分高於 215433 才可瀏覽

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-28 22:38 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
佢頭髮好長, 皮膚好白....
相信年齡也和你相約....
佢應該係駐場攝影師.
到打四強: 巴西打荷蘭, 我再去多次睇下見唔見你妹妹

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-30 23:32 發表

睇到都當睇唔到,咁先時運高有運行
姊姊, 今個星期五10:00pm, 得唔得閒去 apm 睇波,
同見你細妹

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-30 23:58 發表

今個星期五唔係香港,過大海三日兩夜吃喝玩樂
不過都會去睇波,我捧荷蘭場
自上年, 跟友人過大海去嫖賭飲後, 尼年都未去過....
真羨慕

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-7-1 00:05 發表

咁好。   記得影番些少相回來。 

可惜我公私兩忙,冇得跟。   星期五果場應該幾好睇。 
姊姊, 佢d 係姊妹團, 比你跟左去....
你就發達了

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-1 00:14 發表

咁近同返大陸差不多,唔通你呢年來北上多呀
哈哈, 美食周圍都有, 叉燒鹵味各有所好....
澳門可算是人間樂土
不過, 旅遊境點太少, 1 日就可以環島遊...
有咩野值得留戀呢

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-1 00:41 發表

我對上一次過大海都係三日兩夜,咩景點都無去,淨係留響酒店泳池 hea,度過一個寧靜假期。
今次就趁熱鬧,柴娃娃去玩下 。
香港都好細﹐豈非都無得你留戀?
係咪即係咁
其實真係無, 要去的都去過, 要玩的都玩過....
不過, 幸福的是我們是香港人, 有良好的教育, 有良好的居住環境, 有平穩o既經濟收入....
有咁o既地方仲想搬去邊

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-7-1 01:01 發表

應該都幾難。 

唔知你住邊間酒店,聽講有間酒店叫華都,有 SPA 做。   
我知金都係最平

相關搜索目錄: SPA 酒店

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-1 01:05 發表

呢個似浴缸咋喎
早前去過新加坡,好似仲好過香港喎﹗去完真係有d想搬去果度。
瑞士仲好, 雖然要將收入一半比政府, 不過福利多多...
老左一定唔使執垃圾...
佢地有3大知識產物, 是但學識一樣, 都可以成為首富
新加坡競爭好大, 階級觀念好重.....我自問唔鍾意尼個制度化O既社會.

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-1 01:17 發表

有見地咗,好似大過仔好多咁喎﹗
瑞士都去過玩,比我感覺就好冷冰冰,但地方真係好靚,尤其是 St Moritz。
而最吸引你相信都係果d金髲美女
巴比公仔只係玩物, 談不上真感情....
瑞士, 我未去過....
金髮美女, 我都未上過

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-1 12:28 發表

同瑞士金髮美女談情,唔學好德文、法文或意大利文,都要學好英文先。
曲解原文

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-2 17:07 發表

你都無解,人地都係照直解
一係小解完,再大解嘞
今日, 行過太子警罾門口, 我又見到個賣電話卡o既姐姐, 好似你
今晚, apm 見

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-3 01:34 發表
個個都話似,你眼有問題,要驗下眼。
你有廣東人o既女性優點....大胸, 黃蜂腰, big hip  
所以, 個個都好似你

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-4 23:04 發表

廣東女性優點係呢d咩?乜唔係刻苦耐勞咩﹗
姐姐的確係既聰明又能耐o既代表

姐姐, 你尼期開口中, 講我知西班牙定德国 win

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-8 00:14 發表

我會捧德國,弊... 會唔會今次做左明燈呢﹗

真係估唔到西班牙可以咁勁.....
超過70%時間控球在腳
佩奧爾後上頂入個球, 時間校得岩岩好

小女属虎,即将20有4,但如果要骗骗人,按我身份证上的出生日期算,其实我才即将20有3,我也没有很牛的学历,但基本上常见家用电器的说明书我都能看懂。
我很懒,但是有一件事,那就是我双休睡觉很努力,你第二天都不用给我买早餐。
我脾气坏,但是你知道吗,我只对我最喜欢的人脾气最差。。。这是个无法解释的现象。
要求对方
1:比我大,至少和我一样年龄(本人86年),其实不是歧视年龄,但是不想被人说想吃嫩草..
2皮肤太黑的不要,虽然咱们云南紫外线强,可我怕你掉到煤炭堆里看不清楚你在哪
太丑或素质太差,
请回避,
因为本人看到上2类人就火大!
本人对男朋友的态度,
要的是开心,玩的是心跳!
太保守的不要,
我承受不起那么大的责任!
太听话的不要,
那样在一起没意思!
太反叛的也不要,
我不想和你一样无聊!
太专一的不要,
那样就没有私人空间了,
没有共同语言的不要!
性格合不来的不要!
单亲家庭的不要!
没有责任心的不要,
不会享受生活的不要!
不喜欢洗澡的不要!
完全靠女人养的不要,
完全不依靠女人的不要!
脸上有明显伤疤,鸡眼,  黑志....  不要,
身材或五官比例失调的不要,
除了聋哑人其他的残疾人不要!
不会唱歌和跳舞的不要,
不懂浪漫和幽默的不要,
太会花钱的不要.
太会存钱的也不要,
谈朋友没有目的性的不要,
目的性太强的不要!
一脚踩2船或多船的不要,
喜欢问无聊问题的不要
喜欢说  随便  都行,无所谓的男人不要,(今天吃什么啊?  随便!  吃完了干什么?都行!我们分手吧?  无所谓!这样的男人有多远滚多远!)
搞另类和行为艺术的不要!
只会放牛,没有任何才华的不要!
太优秀的不要,(比如公司老总,杰出的科学家,诺贝尔奖获得者,.)
本人不自卑,但是和这种人在一起会有点!
党员不要!
有宗教信仰的不要!
有违法记录的不要!
离过婚的不要!
不能迁就我的不要!
太讲究卫生的不要!
不喜欢小孩子的不要!
没有爱心的不要!
不会上网的不要!
有网瘾的也不要!
不能孝顺长辈的不要!
不听话的不要!
木头人不要!
有心理和精神问题的,暂时不考虑!
喜欢讲道理的不要!
喜欢讲人权的也不要!
不抽烟和喝酒的不要!
有不良文身的不要!(比如前胸文身,纹骷髅头,刀,蛇,灵异....)
牙齿地包天的不要!
牙齿太畸形的也不要!
皮肤有开刀等痕迹的不要!(烟头,开水烫的,长牛皮癣....)
有严重疾病的不要!
素食主义者不要!
不热爱生活的不要!
外籍男性暂不在考虑之列!  (会讲中文的除外)
以上几点,  如果有自认为条件能达到者,
请编辑你的个人资料和近期免冠照片!

qq !$((@#$*)

相關搜索目錄: 跳舞 幽默

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-11 01:03 發表

像我嗎? 一點都不像,因為我沒那麼年輕又沒那麼多條件
條件其實不難滿足.....
不過, 我又想知佢又幾天姿国色

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-7-11 01:36 發表

將來,我有重病,我唔會醫,現在,只會做當時嘅事.
等睇波, 吹兩嘴
hello! 我叫糊仔!
扒扒, 您好

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-12 00:41 發表

如果仍有痊癒的機會就不應放棄,唯某些情況,我不反對安樂死。

昨天義工服務探望一位年愈九十多的婆婆,她完全沒有郁動能力,也不能說話,須插胃喉來餵奶以維持所需,每四個鐘要被反身,身體皮膚開始退化,跟 ...
太多了, 我2年前係老人院做 WW. , 有老人家在我剛入職時, 行得走到, 不出半個月,
一個腹瀉的小問題, 他就卧床了. 不能活動自如.
平日, 佢朝朝晨運同飲早茶, 跟我談天說地. 但是知道自己已經永遠也無法活動自如.
他對我說也生不如死, 一度請教我自殺的方法.....
老人院, 一個只能令老人家受苦的地方. 希望, 我有生之年, 可以建一所老人院;
是充滿快樂和幸福的安樂窩. 好讓藍姐姐, 到了65歲可以立即入住

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-7-11 22:49 發表

hi,糊仔,你好,唔好意思,現在,至睇到,你
唔緊要,
凌晨的球賽, 最後我都係無睇到.
不過, 今朝聽D 同事講場波好好睇, 雖然0:0, 不過彼此都打左場好波.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-7-12 23:11 發表

呢兩個星期六都做到成六七點先收得工。   

之後仲去左睇烏拉圭對德國,真係人都癲。   所以我仲邊有時間玩手機遊戲。 
你集中哂都係玩下支運動呀

相關搜索目錄: 手機 手機遊戲 運動

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-7-12 23:23 發表

唔明你講咩? 
你同 ATV D 新聞部監製有得輝

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-7-13 00:20 發表

可惜安樂死仍未合法化。

過往曾探望一位現已過世的婆婆,她的情況類同,但仍能說話,有一次她跟我哭訴著想死,及後每次去探望她時,不要怪我黑心,都希望收到院方通知她的死訊,卻情況持續了九個多月,最終她 ...
安樂死, 其實都慢慢咁推行緊.
係實務守則入面: 「監護人」是經監護委員會所委任並賦予法律地位的人士.
病人的家人 / 醫生 都可以做「監護人」.病人可向醫院 / 老人院提出若病況轉差或需要儀器幫助生存,
可以停止所有醫護的工作. 唯一就是得到「監護人」的認可.
當然, 只係好似我個舉的案例: 單單因討厭長期卧床, 而想早些結束生命. 咁樣醫生就一定唔批.

回復 16540# 的帖子

.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。