推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

43 12
發新話題

老廟桑拿報告

老廟桑拿報告

前幾日襯boxing day又再去老廟一轉,今次就做左件本地.no.39個樣有D似架妹,但原來叫起黎都好似AV女,按摩都算夠力70分,完事落休息室仲見到好耐冇見的jimmy仔,佢介詔左幾個本地no.比我2仔,孖1,孖7,80,下次試完再報告,仲有夜更個主任文哥仔招待得幾好耍贊下佢!THXK
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-29 21:18
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-29 21:18

Jodan Road   A488 ,B788 vip prices not vip538,838

about 25

about 6:00-3:00 La.....

Temple Street  Jordan Road

明晚可能再去試老廟77本地之花,阿文哥話唔雞恪成個oL咁..本地11.82.100波大嘩!諗起武士劍都粗獷左,等我同妳比一比我把武士刀勁唔勁過妳對地對空飛彈先.....

咪睡得住,我要小鳩老廟日更個條四眼屎忽鬼,成日聲大大介詔D朱扒比我地食,成日吹撚到肥姐變嘉欣....吹撚大哂!好彩D朋友叫我唔撚洗佢介詔,先至食到好野.個條撚樣高高瘦瘦,30幾度都箸撚住件西裝扮老細....經理....狾我聽佢D同事話係老細D唔鳩知什麼親戚.唔怪D女成日同我地講比條撚樣抽水0拉.正仆街.冇錢去玩出聲啦.我地成班支D比錢你啦乞兒..........( onvenient )
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-1 07:01
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-1 07:01

唔放ok架 等我學色戒咁 由陰道去到佢個心,然後打開佢...正

謝謝:貓兄提點

我會啦貓兄你
佢地成日贊你大公介無私.好我地向你好好學習呀............啦
本帖最近評分記錄

convenient

How doesn't my all department all day long see 佢, several
foresights! Possibly sent has reached, but listened 佢 does the bar,
not returned the old temple, therefore the strip twisted the type
first to pump water to 咁 the convenience, I 788! 佢 1 mosquito all
does not wash the ratio, really is the life twists the pain!

對唔住!我個人係有文字錯亂痛症架,醫生都話唔知點形成,佢話冇得求架,要改善就只有慢慢打字,慢慢諗再慢慢打一隻文字,唔好中英一齊打,就會好好多,同順暢少少,唔好怪我我說真的

頭先我想說,我好耐冇見jimmy仔啦,去過幾次先撞過佢一次,聽佢同事話佢同人閞酒吧,所以好少返老廟,所以條屎忽鬼當正總經理抽水楂波,我地就辛辛苦苦去搵788先有得搞,佢就1蚊都唔撚洗比,真過癮啦!如果知道邊條女做過佢呀,我老西唔做架...........媾
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-2 02:57
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-2 02:57

你會去批評,都好的,我睇過D論區贊多過彈,唔得都贊到飛起,唔知邊位大介無私呢?
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 我很贊同 2008-1-2 02:59
  • 白貓兒 體力 +10 我很贊同 2008-1-2 02:59

好鳩興!對一個文字有障礙的我來說,真是一個奇蹟!短短幾日已經有成千人查看,非常感謝!我會學好D寫作!等你地冇咁辛苦架啦!!!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 有志事竟成. 2008-1-2 19:25
  • 白貓兒 體力 +20 有志事竟成. 2008-1-2 19:25

cat兄!我發覺你好似唔洗正常工作,"only食女"就是你0既工作!this is my 夢工埸!but now 08:18 好撚凍但都要返工,唔係就莫才去實踐我0慨夢啦!

"sorry"I'm sorry that I can't join you in the discussion....我only look your 同D女大戰........忘記他......

對不起 唔吹啦 我只看你同D女扑野0既文章.....忘記我的錯....唔再用老廟0羅.....

明唔明? 現"鎖你"呀Cat 兄.....

你半數都大戰0架啦......要吹?開多板先啦!

前兩上到去文哥仔唔係樹,令外一個面貌成個大盜咁0既阿叔招待我,開頭都驚瀨0野0架,冇法啦,照講想要0麥0麥.....後生走肥,兩樣!跟住佢介詔No88比我,入到房....睇睇......OK得,好耐末遇過北姑咁後生!頭Part過得去,冇0麥製熱功能,靠自己...亨特利上身,狂抽去一輪水,入決賽...佢都唔洗除雨罩啦,因為神早比我除撚0左,波仔細細,探探佢細妹先..0華!濕鳩0西...後生女果然好水,到佢還拖時間,吹0左一輪,,然後佢一鳩坐落0黎,一前一後搖,險告走火,要死死比自己,叫佢轉身,等我剷爆佢...爽...落到休息室,問問個大盜個名先!原來叫"紅哥"THX.泆
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-13 23:48
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-13 23:48

冇人回應.........心淡..........我要努力......小多D西....寫多D文章!

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。