推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

43 12
發新話題

老廟桑拿報告

就算係我唔再popular都唔緊要!最緊要仲有好0野食和至少還有你.......C 兄!你又再燃點起我一棵去滾的心和寫作的動力THX!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-17 02:01
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-17 02:01

多謝你先!師兄,我都好想寫第2D場0既report,但其他真係怕瀨野!你都知去桑拿條女唔撚得會好大單!時間同金錢都白費,仲要難為了個細佬添,睇人地0既report又唔知有冇吹水,見師兄你都有睇我D文,你有冇D好野介詔呀?

cat兄...我點會話你呀?你係我偶像0黎0架!冇你我宜家可能仲做盲人唔知去邊到玩!但有時c 兄你去開果D我又唔就腳.....所以唔好誤會呀!:

我年中小唔小西人!小撚過都唔出奇,如果冇記錯佢含撚仲好叻添!

呢輪我老廟之友窄到死!忙住跑山過年都少上去,之前試過2仔日更陀地身形高挑後面抽插一流,39中更陀地"大叫十"叫床叫撚到夠鍾都鳩收口!出房時好驚比其他師兄以為我打鳩佢添?仲有22日更陀地我師弟做過話住家姐仔型,佢會同你吹下買野邊到平,如果你想買日用品同鍾意細細粒人士mark佢就ok啦!其他末做過陀地仲有3,11,77,80,61.係記到咁多,仲有宜家我多數夜晚9點幾才上去搵文哥仔發版,會企理D!收費你話搵文哥仔同佢吹幾句問佢有冇vip價.佢都會比0既.A 488 B 788 .0 晨三點 A 438 B 738鴛eoplear兄做完記得寫文分享呀!我才莫寫住咁多先!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-23 01:22
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-23 01:22

嘩!呢科都識!仲要有獨門秘方添? 陰敬!陰敬!唔怪得妳叫長流不息啦......唔會係流精呀?

搵主任介紹好D,按腳都信?你唔問清潔阿姐!

相關搜索目錄: 清潔

係咩?城市個位按腳老總 Leon老豆0黎0架!失敬,失敬.

舊時去城市初初以為係老總0黎0架,成日點D工友仔做野,D工友成日好似好怕佢咁,所以我地咪叫佢做按腳老總0羅!l

嘩!新人士入去就貴左D囉,遲D風生水起先啦!可放佢之前比人話到虎山一鳩樣!有D驚囉!等我推D師弟去左先,自巳再去!

冇錯!就係掌握過百億按腳業家族成員"LEON戴"

係佢啦!條短裙仲特登拉高上房成條T back 仔睇鳩哂,唔講啦再吹!又要小小佢先得啦!

年廿七,年廿八洗白白要試兩個新返BG一個no.101身高美人成個"關G林"咁眼大大清純型,第二個NO.99皮膚白淨佢杯奶仲好大添!到時真係要飲多D先得!希望比我MARK到啦?可以過年開心D!信哂文哥仔同紅哥你兩位啦!

"thanks" cat brother ! 久陽武士 會嘗試後才寫一個 Exhaustive 報告,多謝Guidance

上佢身有鬼用咩!上到佢D身家就話姐!仲有我係"字障",唔係"語障"囉!

1.佢dup功有70分身形中等大約返5,6點                                                                                                                         2.佢平波又唔算啦、波大又冇份啦.電話27368333   講住咁多先再講會上身.......

講起77就滾滾地,上次mark鳩0左點知佢有親戚0黎,做唔到佢末知正唔正!返唔返打去問下啦!我連自已都估唔到,點估呀?

我年廿六去做69呢件北菇ok得身形一流相頭一般但有特別服佢洗出一招、冰火七重夫吹撚到直鳩哂!
全程自動波e開心到'正呀對波仲要係粉紅........要爆.......要爆
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-2-7 10:03
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-2-7 10:03

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。