推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-24 18:59 發表

呢度靜中帶旺,都幾舒服吖。
依家有你成日著住件雨褸企响樹 , 就黎旺過旺角呀.............
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-24 19:10 發表

噚日咁大雨唔好話遮..頭都窿啊

我着雨褸畀你睇係想露械

梗有睇啦..睇咗幾套四仔..睇到肌肉硬掘掘
我見唔到你露械喎.....我淨係見到你著住2件雨褸 ......一件大......一件細

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-24 19:17 發表
del  

.
你做乜帖左你自己張裸照上黎又delete番  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-26 02:12 發表

細嗰件雨褸咪係囉
細嗰件雨褸牙簽咁細件架喎

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-26 02:18 發表

係呀..我擺咗2分鐘..你有冇睇過呀?!
不如......!!!!! >.<  你擺多次吖.........

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-5-26 04:12 發表

我幫佢擺番上黎, 佢係咪好型呢

http://www.youtube.com/v/YHUeTnpysOc
佢真好型呀.....  睇見個樣就知係佢..........
我還影到你叫佢著番條褲............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-26 19:04 發表
好似交左俾警方了.... 唔知有無進展呢...
報紙話警方告刑事恐嚇罪喎
不過我諗youtube呢段短片可能好快會比人cut左.........

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-26 19:07 發表
數粒字, 係我唔得閒數姐:

應該係7個字同兩個樣....當住9個先喇.... 我無唔o岩丫

下你幾好丫..... d又蠢但又靚的女人,
對香港d無來自信又中意扮大男人的雄性動物是很吸引的
你數我d字....好在唔係數我XX啫  
我諗呢度無 >>>>>>> 無來自信又中意扮大男人的雄性動物呱
但唔知點解 ....呢到大部份男人都同我講同一樣的說話, 佢地都話自己係四十幾至五十幾歲gei電車

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-5-27 02:08 發表
玩食字??
老友 很開心這個時候碰見你

你考完哂未呀

.......................

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-27 13:44 發表

咦..係幾型仔喎..邊個呢架?!  
你唔認得自己

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-27 13:35 發表

你睇漏咗啦..我著咗件迷彩雨褸有保護色啊..
你日日都著保護色架啦

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-27 13:40 發表

好啊..唔好眨眼喎

我話你係咁就真呀↓↓

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-29 19:44 發表
咁高分點睇呢?
引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:17 發表
借幾萬分我睇吓吖,睇完我會還番畀你架,你唔使慌喎
呢張係我gei 攞睇自拍照
依家改番....你地睇到啦.....慢慢欣賞喎........

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:26 發表

你遮住對靈魂之窗和中路我認唔到喎http://www.hkicons.com/_323.gif" border="0">
梗係要遮住啦, 你係我既人 , 廢是比人睇蝕哂嘛.....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:33 發表

呢排轉咗螢光色啦..熄晒燈好型架
仲有士多啤梨添啊   
係呀熄晒燈四圍走仲型呀.......
你做乜成日同士多啤梨著塑膠衫呀 , 會焗爛架喎.....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:35 發表

咁樣話人哋..
你係咁架喎 , 我仲見到你偷咗2件XO牌 t-back &3個lace黑超, 收響件雨褸入面???

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:02 發表

你淨係影啲粽嘅, 應該影吓自己攞睇相吖嘛
你就想啦 ....呢~~~... 呢~~~ 呢...~~~

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:06 發表

我以為你驚佢畀鷹擔走添   
我已經變咗一隻鷹

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:19 發表

你咁都知嘅, 我當光管咁用架咋
我想將啲士多啤梨擺落個氣球入面..等佢用時有啲士多啤梨味架咋
咁你點解好似傻佬咁成日著住件螢光雨褸走來走去呀 捉都捉唔到
你叫士多啤梨吹氣球

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:29 發表

唔係喎..你睇清楚啲..我淨係偷咗兩樽xo醬和三個黑色Bra喎
係鬼兩樽xo醬呀
   你應該係偷咗我既3條xo牌 t-back , 一條著過的 , 你已經掛左响把口到 , 還偷左4個黑色lace透視爸爸

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-1 13:15 發表

我以為係三副黑超添

[搞Gag]  帶左黑超會打噴嚏  [/搞Gag]
佢成日偷我d黑超架啦, 佢仲著到通身都係, 頭殼頂又放一個  

"人生冇幾多個十年..."

人生有幾多個十年, 幾隻手指可似數得哂,

我們只是在這個空間逗留一段時間...好快又話要走啦....永別了.....!

所以要好好珍惜每一個十年....

人生於世, 最緊要活得開心.....

但何為活得開心呢?????

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-2 00:23 發表

就係因為我們是別人一生中的過路客
更加應該活得開心,不枉此生
聽你咁講唔通你近排真係好唔開心?
你估錯...我很感謝上天對我的厚待, 我呢世人都算係開心和幸福.....
無特別意思, 只係無聊討論一吓何為活得開心, 因為不同既人, 有不同既定義和見解..

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-2 11:50 發表

唔只我想喎..我諗呢度好多人都想睇你嘅攞睇相啊!!   
有.......有.......有......有我既沖涼攞睇自拍  

登~~~~登~~~~登~~~~登!!!!!  

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-2 11:53 發表

你想擔我去邊度啊?!
擔去行街街........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。