推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

無聊點滴

.
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-9-20 16:49 發表
玩乜?

http://killerjo.net/s3ss.swf
ha~ha~仲唔引到你出黎

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-9-20 23:30 發表
我一直都係度等你出現呀
咁就乖啦~~~送個公仔你玩吖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fwa 於 2009-9-24 13:13 發表

貓貓.....
我見到你好上鏡呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-10-1 23:31 發表
你都好上鏡呀

我呢件青蛙衫係今年最新款既秋裝, 梗係上鏡啦

.

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-12 02:32 發表

點解咁悶呀
唔知點解好無心機

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-13 01:38 發表

點解咁冇心機呀
唉!! 學校讀書週, 放假一個星期.........

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-13 11:26 發表
悶咪搵隻拖鞋咬下囉

戰機~~ 你呢隻小狗好細隻......好cute喎
多謝你呀

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-14 00:51 發表

哦..學校獨輸週咩呢架 ..放一個禮拜唔好咩
ha~ha~ha~ 你好衰架.. .....改人地做獨輸週......
某些大學成日會有讀書週, 放假一個禮拜, 話就話比多D時間你响屋企溫書, 準備考試,.."其實係呃學費就真 "

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-14 23:55 發表
唉!世風日下, 連狗都要玩鞋

有乜咁世風日下啫...挽鞋既一定係狗架啦.
送隻可愛黑超小狗比你

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-15 03:29 發表

言下之意..妳係大學生
我係一個好cheap既大學生

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-15 13:39 發表

我覺得妳係一個好鬼馬嘅大學生
今日冷病咗 , 好鬼辛苦 ...唔識鬼馬     

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-16 01:00 發表
病就休息下啦, 我早幾日都係北京冷親,
返到黎無得休息, 仲慘

多謝關心....睇黎你重嚴重過我wor~ 咁你好番未呀

haha~ 多謝你...呢隻貓真係好正

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-16 01:02 發表
仲有痛傷左個膝頭, 行路都要跛下跛下

膝頭傷左你去睇吓醫生啦...
北京真係好大雪wor....仲有無靚雪景相欣賞呀?   

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-16 01:18 發表
唉!!您哋兩個都唔舒服,真係要保重身體呀
多謝關心....昨晚都好嚴重吓, 流鼻水喉嚨痛....本來今日想去睇醫生...
但食咗D成藥後...今日又好咗8成...無去睇醫生LU.....

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-16 23:28 發表
本來想貼係自己條thread, 可惜已上鎖,
只怪自己懶, 好日都唔寫下野

從酒店房外望

酒店門口

http://i285.photobucket. ...
多謝戰機.. D雪景真係好靚呀
係囉.......快D找板主開番自己條thread....用個Blog 介紹吓la

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-17 02:42 發表

咁樣都唔去睇醫生 妳真係好薑
好衰架又打人....不過我都係抵打 , 屋企人成日都鬧我....有時病好耐都唔肯去睇醫生

多謝你的關心, 都係因為天氣太凍, 冷病咗, 現在都好得7788
因我係一個好怕..好怕..食藥的人, 所以病死都唔想去睇醫生囉
就算我睇了醫生, 我只會望住醫生開俾我D藥成日都唔肯食, 最後都係掉咗佢

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-11-18 01:59 發表

點解妳咁架,醫生處方開嘅藥妳就唔敢食,自己賣返嚟嘅成藥妳就攞呢食。
因為平時買既成藥, 食慣食熟, 所以唔驚食死,
但醫生開果D我從來都未見過未食過, 好驚有副作用, 食鬼死咗.....

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-19 21:58 發表
你想佢食藥都難

你快D講...你點解有咁多呢D咁得意既圖

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-19 22:20 發表
我.. 我.. 我... 無呀!!

好細隻貓貓

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-11-19 23:02 發表
有人偷左我隻貓貓呀

邊有偷呀... .乜真係有人咁樣尋貓架咩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。