推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] ∼ 小 心 接 龍 ∼

本主題被作者加入到個人文集中
小心你扮老鼠嚇佢起身, 我會扮個樽
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

小心唔該你扮個保齡球, 我又扮我自已打保齡

小心見到陳寶玲, 重見到朱玲玲, 不過今日見唔到chanpowing

引用:
原帖由 yutauwan 於 2009-4-3 17:00 發表
小心唔講得會一段長時間退出娛樂圈, 走去做laughting 2
小心唔講得會一段長時間退出娛樂圈, 其實佢去左結婚

相關搜索目錄: 結婚 娛樂

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-3 17:15 發表

小心其實佢去左結婚, 但原來佢今年已經第四次結婚
小心其實佢去左結婚, 原來佢今年已經第四次結婚, 但係第一次動房

相關搜索目錄: 結婚

小心見到陳振聰, 即刻上前叫佢幫我簽閃咭, 仲要叫佢簽埋甜甜張遺囑比你$

小心叫陳震聰幫你睇埋風水, 佢會揪水

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-5 14:00 發表

小心吹到我唔講得背脊花晒  但有個靚靚按摩師幫你去磨背
小心靚靚按摩師幫唔講得去磨背+按摩, 你個背脊又會皮光肉滑唔會再花, 但要收$$$$$$$$$
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-5 15:34 發表

小心你個背脊又會皮光肉滑唔會再花, 但要收$$, 要三百蚊半粒鐘
小心你個背脊又會皮光肉滑唔會再花, 但要收$$, 只係收因司紙 你燒比我就得架la...

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-5 17:38 發表

小心噚日清明節已經燒鬫n多畀你, 但今日重未收到, 小心間陰司速遞走左佬
小心今日重未收到, 小心間陰司速遞走左佬, 你快d去彌敦道再燒間銀行比我  .................

相關搜索目錄: 銀行

小心一齊唱一齊跳, 唔會跳到甩衫甩褲甩鞋甩襪甩頭甩髻, 只會跳甩d假野

小心那個人真係吞緊卜佢去咗賭錢

小心你攞晒啲糧一齊走去搏命, 不如借比我洗好過$

小心洗完之後幫你曬返乾, 你會變咗條鹹魚乾

小心隻貓比老鼠連骨都吞埋              .

小心老鼠畀人成隻攞嚟浸酒, 隻老鼠响洒樽入面跳吓跳吓           .

小心我哋响酒樽外面睇到傻吓傻吓, 我哋又一齊响酒樽外面跳吓跳吓

小心隻肥貓留番响貓年比老鼠劏嚟食

小心還有米奇老鼠食肥貓

小心我係狐狸, 你係米奇老鼠

小心你係老鼠籠, 我係掛响入面果塊燒魷魚

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-12 00:31 發表
小心你係老鼠籠入面果塊燒魷魚, 我係噚日被老闆炒魷魚嗰個
小心你噚日被老闆炒咗魷魚唔洗 , 你可以轉行做鴨仔

小心轉賣飛彈到熟手後就可在女人街賣魚蛋

小心升咗職後可以去打魚蛋, 你又發現全部都係假魚蛋

小心發現全部都係假魚蛋, 仲發現假眼假鼻假牙, 只有金牙係真金

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。