推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-27 01:34 發表

907510..咁快就囉出嚟畀我用..唔該晒
新鮮熱辣... ..趁熱喎......唔好浪費我一番心機.......
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-1-28 16:29 發表

上大陸玩了數天,有很多漂亮的貓貓,
送你一頭白雪雪的大肥貓
.

戰機貓....多謝你這份旅行大手信呀
真是一隻好大...好大...gei大肥貓呀....好cute呀  ....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-29 00:36 發表

咁好關照....ha..ha..

初二嗰晚戇居居走去老尖影煙花..咁啱又見到你哋..  
你覺得實在太好, 你又要 , 咁你就品賞哂佢

初二嗰晚响尖東撞到你影煙花, 我地合照果張相呢...??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-29 17:02 發表
初二晚..戇居居..揸住手電影煙花影完煙花眼花花 影得唔靚..唔好取笑我呀!!

#1/18
嘩!!! ....你影果D煙花好靚呀 ....我估你部相機好貴 .....

你影完煙花眼花花都係值得....影得咁鬼靚 ...
我最鍾意銀色果D ....我睇完又再睇 ...真係好靚呀...多謝哂你呀 等我收藏起先

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-30 03:46 發表

其實我都覺得好好食..咁菠蘿包啦 唔該!

哦...妳想睇初二嗰晚我幫妳哋影嗰張相呀..ok..冇問題..嗱..http://www.hkicons.com/_218 ...
唔駛唔該喎...嗱!! 就20個波籮包 你睇你 .....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-30 04:02 發表

多謝妳讚賞..係唔係真係靚架..唔好呃我喎

妳最鐘意銀色嗰啲 ..係唔係銀紙呀

如果鐘意睇..我搵番啲07年國慶煙花相畀大家研究吓啦..
喂!! 真係影得好靚喎 ....邊有呃你啫...............
銀色煙花我係好鐘意.....但銀紙當然便加鐘意啦
好呀~~好呀~~ 好嘢....有國慶煙花相睇....

嘩!! 現場一樣  影得好靚呀......
...影得咁靚 ...讚到唔停口就真 ...........咪儍.......根本無可能取笑

依家真係見到有個8字wor.......

多謝你還比埋06年果d我欣賞 .....

每年去現場睇或在電視睇都覺差不多是同一樣野(都是一團一團同一樣的東西)

但現在看了你不同年份的煙花相, 原來每年都有好大分別, 每年都有不同的設計.....
但我覺你影相個位置好正, 咁你係咪要一早走去霸位架........

D相好靚呀 ........真係多謝哂你呀 ......我又全部收藏起啦...

真係好多謝....多謝....哂你呀!

多謝我的

相關搜索目錄: 收藏

我請你食車輪包, 你請番我食咁多o野, 我真係有賺囉 ....食完啦, 你快D埋單呀 , 盛恵三千萬 ,促促磅唔好四圍望

你又數錢比我 , 好似真gei咁, 越睇越開心...
唔係呀嘛 , 你連三千萬都話無 , 你咁 孤寒 ...我唔洗大餅架........
咁我去廁所跟住靜雞雞行後門走先啦 , 你無錢就留响樹賣啦...

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-4 16:31 發表

嘩..大嗱嗱成三千萬我真係畀唔起囉..
最近金融海嘯我蝕咗幾佰億 ..妳咁都唔可憐我..
仲借尿遁http://ww ...
吓!!! 金融海嘯你蝕咗幾佰億 .....咁無計啦 ,你唯有拎埋你間紙紥豪宅 去二叔公果度舉左佢啦 ,你打人pat pat打到人o地腫哂啦 我叫旺才咬翻你 pat pat

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-5 02:30 發表

妳攞出嚟嘅紙紥豪宅舉唔到畀二叔公架..我真係畀妳激到囉h ...
...我呢幾日都 , 好o野!! 又有豬紅食 ......,
你隻9舔到人週圍口水 , 好在我著o左 10 條啫..

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-6 11:30 發表

妳想食http://d.yimg.com/mv/image/5b0ff57ef6abdd1a呀?!我煲咗佢http://d.yimg.com/mt/image/8537245676bef15e成晚架啦..趁熱食啦..仲有http://d.yimg.com/mu/image/2559908c2d68535c..夠未呀

& ...
嘩!!! 你有咁多, 睇黎你屙咗好多血喎 , 連大腸都屙埋出黎煲 , 你煲咗成晚咁辛苦, 係應該讓你食先gei...
咦!! 呢條係White 日用黎架喎 , 剛泡製咗一條新鮮熱辣gei 比你食完豬紅抹嘴用呀...呢~~~~~呢~~ ~~~呢~~

.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-17 23:32 發表
哈哈, 做乜咁燥
無野呀.......
只系有d野意想不到咁hurt

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-18 01:11 發表
嚟咗呀?!                          .
嚟咗咁大聲 ,  手信呢.....

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-18 01:41 發表

http://a5556.myweb.hinet.net/msn/face/face%20(255).gif  ...嗱http://a5556.myweb.hinet.net/msn/face/face%20(262).gif
嘩!!好大盒燕窩呀, 多謝哂, 好好味呀,
不過我剛剛輸哂, 矛錢, 只可以送比你咋

充公返來的好圖

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-23 01:11 發表
最近我畀人933133咗
唔關我事呀...我都無ban過你, 我掉左你部電腦落街, 之後我禁你言....之嘛!!

相關搜索目錄: 電腦

yeah

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-23 11:18 發表

哦.. 鬼拍後尾枕.. 不打自招..
掟我部我IP、訪問、仲封埋我咀 禁發 ...
放你一條生路.......除非....速速磅唔巧試圍望

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-24 00:11 發表
當年很喜歡看的電視劇, 美女與野獸

http://www.youtube.com/v/pObDmzru4_A
戰機貓, 多謝你個video呀....
但點解坑渠下面係有人住既

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-24 00:30 發表
我換左段片, 今次係情歌
The first time I loved forever
個故仔好好睇,女主角係Linda Hamilton.
男主角有野獸的面容,但有一顆高貴的心.
但因外表的問題, 隠居在地下鐡的隧道內.
偶然救了女主角,成 ...
你換左, 太好了, 多謝哂戰機貓 ....等我慢慢欣賞吓先........

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-24 12:25 發表
睇唔睇貓咪咕咕,3月15號上喎

.

戰機貓, 多謝你送的video, 隻GU GU真係好靚好cute喎.......
乜有呢套戲上影我都唔知gei..   仲有小泉今日子和上野樹里做tim...

.

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-24 17:15 發表

哦..要速速磅呀!! 嗱..934586攞去啦
你黎我度買野, 我速速磅比你呀...下....

hehe~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。