推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-25 12:55 發表

喂..事頭婆..啲 好貴呀??我要買兩斤..點解你磅四両畀我嘅?? ..你嫌我生意失敗冇錢畀呀!!   
你無講錯, 呢d 珍品係賣好貴架.....呢排熱氣缺貨, 最多秤埋d貨尾比你囉!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-26 12:09 發表

事頭婆..我唔要啲貨尾呀..都唔知有冇過期..我依家想要新鮮禽流感雞 呀..有冇貨呀?!
你要既新鮮禽流感雞 !! 有貨...有貨...立即送到速速比錢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-26 23:51 發表
hehe~~

見你做鞋版做得咁好, 就送隻高跟貓俾你
.
多謝戰機貓.....

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-27 23:52 發表
你今晚咁早出現既?少有喎
係呀...今天返半日...得閒d 咪早出現囉.....

今日中午放工, 忽然間好想食雞蛋仔, 就同D fd專登走去MK買雞蛋仔食.....
食到好鬼死口乾, 諗住去買珍珠奶茶飲,
唔知點解賣珍珠奶茶果間野, 排長龍打哂蛇餅,
d人多到迫哂出馬路, 仲要有2個差人維持秩序, 淨係賣珍珠奶茶都咁鬼死好生意
咁多人!我真不會同佢排....呀.. 走去7仔買野飲好過

.

相關搜索目錄:

又充公            

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-28 05:11 發表
見到都想食呀..
又唔早d出聲, 食哂啦,  下次請你食

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-2-28 05:03 發表

咦..都幾新鮮喎..妳送唔送貨架
噚晚睇見撞車
送咗去你屋企啦, 仲唔比錢

睇見撞車無問題, 最緊要唔係自己有事咪得...囉....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-1 01:30 發表

唔係月結架

就係自己撞架
又要月結蝦我 ...

你自己撞...好在我落咗車.. ..返咗屋企啫....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-1 01:30 發表

唔係月結架

就係自己撞架 PS3
作死 有 ps3 唔比我玩

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-1 01:41 發表

係呀..妳話月結仲有八折添

我依家都仲揸緊車同人撞緊
無八折架 ...月結要收雙倍付加費..呀...

我又要玩

救命呀!!!!  ... Xocott load 得好慢呀!!!!

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-1 01:42 發表

依家駁緊命 on line gt5p  
你慢慢駁命 , 呢d 我無興趣玩

ZZZZZZZZZZZZZZ    

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-1 01:27 發表

多謝!!

不過妳成日搵我笨嘅..咁食住等啦
我無搵你笨呀, 我今日真係專登去買雞蛋仔請你食架, 仲買多咗格仔餅添呀....

再係咁慢.......真係無心情.............

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-2 01:55 發表

好正啊!! 妳就好啦..又走咗出去掃街買嘢食..啲格仔餅入面搽咗啲咩呀?!
格仔餅入面其實係搽咗格仔 ..又或者係搽咗呢嚿禽流嘢

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-3 01:08 發表

咁鬼慢..唔知係唔係更年期呢
慢過隻蟻.....等9世都係咁...

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-3 01:27 發表

same as above.. e+又正常番啲941062
←←←←← 你用呢個做簽名檔好咩

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-3 02:22 發表
唉!!e+啲煙咁鬼貴..又戒煙唔到
我諗住戒買唔戒食..一係就轉食大碌竹把啦
吓... .. ..唔係呀嘛..慢性自殺..食手指好過啦
你快d去戒煙呀... 唔該 戒呀....戒呀...快...快...快
我老豆食咗30多年煙, 我日日鬧佢呀 ...佢買一包我掉一包, 佢已經戒咗幾年啦..

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-3 17:52 發表

唉!! 識早妳幾年就好喇..可以喺妳門口執妳掉嗰啲煙..我可以慳番唔少煙仔錢啊.. 講笑咋
其實呢1~2年我都好想戒架..但係搵唔到藉口..依家好喇..搵到藉口喇..啲煙太貴 !!
唔 ...
我記得當初叫我老豆戒煙, 佢又係話,  " 比d時間啦!! 慢慢黎!! 一定戒到嘅!! "  haha~~同你講gei 野一樣
佢戒煙初頭幾個月, 就見佢出街在外面同d朋友食, 但返到屋企就完全唔食,
當時我心諗佢已成功一半了  , 之後佢出街都無食, 完全成功戒掉....
其實見佢初時戒煙, 佢煙癮起, 見佢買了一些 "金桔條" 來當煙食, 佢話可以頂煙癮wor...我相信佢戒煙成功都係全靠d "金桔條" gei 功勞
我老豆依家响街見到人地食煙, 仲用手蓋住自己個鼻, 話人地d二手煙好臭, 你話佢戒左煙幾鬼死吋

點解你個簽名檔過咗期都唔換過張, 顯示唔到張靚圖wor......

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-4 02:29 發表

妳個女呢架.. 好令啊
係呀...啱啱响廁所屙出黎架

今日响滿記食糖水, 見到許冠傑, 佢竟然無著豹紋衫 但見佢週身包到實一實, 又有頸巾, 得番對眼

唉!! 今日終於收到准考證, 等到頸都長, 成日走去郵箱昅, 仲以為寄失...
18號考第一科 oral ...心情開始緊張la...

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-5 01:48 發表

辛苦晒啦..快啲幫佢去攞出世紙啊
佢問你攞零用錢呀

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-5 01:51 發表

點都睇唔到佢個頭係唔係地中海
佢戴咗帽............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。