推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ∼ 小 心 接 龍 ∼

本主題被作者加入到個人文集中
小心著小背心訓天橋底會比蚊咬                                 
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

小心變透視背心會激凸, 你會眼甘甘

小心著透視背心會激凸那個人其實係狐狸人

小心狐狸人唔係著小背心,係著開襠褲 OR 紙尿片褲

小心你家內有惡犬, 不能內進去探望                         .

引用:
原帖由 fwa 於 2008-7-11 17:58 發表
小心家中無惡犬 ,但有惡 "苦"
小心你家內有惡 "苦" , 我好想去探望下你但不能內進, 請體諒

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-11 18:12 發表

小心佢不准你內進, 但我請你內進
小心怕怕被惡吠咬傷

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-11 18:18 發表

小心原來冇惡吠, 只有惡貓貓
小心惡貓貓, 會發惡食惡吠

小心你點解咁醒                         .

小心月餅不要食太多     

小心要清理乾淨雪櫃D月餅                       .

小心沙田柚好苦, 但係又好鬼好食

小心真係有鬼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +60 我很贊同 2008-7-15 15:51
  • 唔易做 威望 +60 我很贊同 2008-7-15 15:51

小心隻鬼來錫你

小心你又唔再同我玩

小心又玩到好鬼開心                         .

小心我患了憶鬱症會成日去揾你去街

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-15 23:45 發表

小心我原來等左呢個機會好耐
小心你會等到頸都長

小心我都想飲大細檸樂, 係咪好好味架

小心大細檸樂都賣清無貨                           .

小心我遲早唔會再去拎$$$, 好鬼討厭

引用:
原帖由 fwa 於 2008-7-17 16:55 發表
小心妳唔要$$$就比鬼哂我啦
小心你點解每晚唔去拎錢

小心準確今晚你好去拎$$$$$$$$$啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-20 17:04 發表

小心溶化左後可成金磚
小心金磚會被我搶走

小心d金係假金, 可能係金銀衣紙                     .

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。