推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

sor ar 我想問下 DR HO D INFO 同看一次要多少$ PS

我好似無事左2個月(兩個月前去油記 佢講....)擔心 日後....哎如果日後有左條女點講點好? 我得19歲 又無出去滾

dr.ho 果到唔講機錢 都講下太約機錢 5~6百 夠唔夠 大哥們幫幫手

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-1-12 10:14 發表
kit169
看你什麼事,最貴大約1200-1500.
我想去看下 確應下我 jj 有無再復發 ...因為我龜頭帶左右各有一粒對稱的白點 自問不是 但想確認下 大約要多少錢 想心裹有個底

引用:
原帖由 ranforran 於 2008-1-12 18:47 發表

唔好諱疾忌醫!
雖然小弟只有19歲(14號就20了!)
但係一發現就諗都無諗去驗!諗落都幾勇敢,
不過證明感染左之後呢...
真係好自責對唔住屋企人,
心情一定好難過~
不過係正常既~我知道~有邊個唔會心嗡?
老 ...
我都想過自殺 再唸唸下 我自殺左 我阿媽點 so 家下只係想努力搵錢
只係怕日後 有左鍾意的人 點好 係同佢講定?係騙佢?但係有大話可以講一生?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-1-16 00:36 發表
1.xxxx=志願機構=攞政府或慈善基金錢=要睇住自己個名否則攞唔到錢=避免做引起訴訟影響名聲既事=用最保守態度處理有風險既事=同人講花冇得斷尾
2.xxxx=志願機構=攞政府或慈善基金錢=跟政府立場 ...
結論我 唸就係 病係有得醫 1000個人之中有一個人中"花"
                                    >990個人可以醫好完全無事
                                    >但係990個人之中有80%人比人嚇到有事

http://www.hpvsos.com/bbs/index.asp
其實大陸都有一個 咁的論壇

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-1-17 23:33 發表
又冇左500
不過冇事
係同醫生取多了3M
因為假期驚冇得睇 (留意DR HO會放新年、而診所初八才開)
冇發都開心唔到
因為股災
蝕了夠去2次歐洲的錢.......
唉.........
冇事味好~ 家下我先知健康係錢都買唔到

呵 我聽日放假都去see 下dr.ho 先 唔知要唔要 booking 呢

PK LA 我以為得自己有事 點知我個fd同我講 佢中左...(我地係唔同的時期同
同一條女行過)連佢家下條女都中左 花 真係pk死....慘

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。