推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

初二ca 巡廠簡短包膠

初二ca 巡廠簡短包膠

初二約了四個朋友去ca x頭朱古力廠, 之前本來訂了格林豪泰酒店, 但初一時在看了蕉c兄的post, 知道凱萊酒店做特價, 所以轉了酒店, $158真係好抵, 但只係做到初六, 初二食了開年飯, 約了朋友3點半在羅湖等, 但有一個遲到, 結果4點半才上大巴, 但車程卻異常暢順,45分鐘已經到站, 再坐的士, 結果5點40分已到了酒店房,
之後第一時間call mami, 打唔通喎, 嚇了一驚, 出門口時明明叫我去到call佢個喎, 但到了6點再打即通約了7點到, 在此真係多謝7-siu介紹mami給我, 之後在酒店稍休, 7點準時到達, 要了間中房,房就很大, 但比較舊, 最低消費700, 之後mami入來, 說要call囡, 我叫佢call最好的10件來可以了, 結果一等差不多一個鐘,
期間叫了飯食, 水準一d都唔得,  之後引唔住四圍走, 發現成個地下只係開了3間房, 又見到mami在其中1間房call囡囡,  到了8點mami終於帶囡入來, 總共只有7件, 全部都很密實, 看真一點有3個波大但樣子普通, 有兩個幻齒樣子都有7分之上, 都未看清楚身材, 諗下都係唔好理啦, 叫了先算, 之後另一個幻齒也有朋友選了, 再之後再有兩個大波既都給朋友選了, 之後既都係玩色中, 搓mui咁, 但囡囡真係好家教, 在房內全程抽水都冇詐型, 我的囡囡就係吸手波, 但就細pink lin, 其中有條大波好淫, 全程坐在我朋友大比又磨又摸弟弟, 我就只集中抽兩個幻齒水, 原來另一個幻齒都好大波下, 期間又叫了十多堞小食, 總共飲了兩打青島(1送1), 玩到12點半埋單走人, 總共1170, 另再加dj -200, mami說唔好意思因為過年真係好少囡, 因為囡囡真係唔想上班的, 還說平時可以很癲的, 但過年也不想逼得囡囡太過份, 她說過了初七之後會着反工衣, 過完正月之後囡囡才會回復全盛數量, 總的來說這裡硬件就唔駛諗, 食物都唔得, 但囡囡就真係好家教, 這也是最重要一點,感覺還可以, 只係真的太少囡囡了, 相信過了年之後會好得多, 過完正月之後一定會再去一次.
  之後回酒店開波, 囡囡是湖南17才, 對波真係好靚, 架生又ok, 全程只做了兩q, 因做完第一次, 傾左一俥, 之後瞓覺, 之後醒了已經10點, 做完就走, 之後12點半退房, 想搵中菜或酒樓但搵唔到, 結果行了成個鐘, 求其搵左間餐廳叫幾堞飯食算數, 之後搭大巴回水圍按腳食飯再去水上明珠按摩睇波, 之後7點多才瞓, 到了四點多起來返香港..

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-2-12 09:18 發表
多謝報告! 但.....唔係講過所有關於朱古力廠的報告以後集中在同一條post內發表嗎? 唔通在年初二探廠有唔同安排!!??
我真係唔知, 好的, 就轉去哪post再講!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-2-11 23:50 發表
C兄真無運,"廠女"年三十到初七都休息呀

..........我估我見過你講果兩個湖南幼齒
我哪個她說來了4個月, 另外哪一個聽我朋友說來過香港銅鑼灣私人會所做k囡, 兩個都係細粒長頭髮的, c兄你見過哪個點樣架!!!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-13 01:49 發表
Are they any good ?
七少, 我自己覺得哪天咁多條囡當中, 只有這兩仵ok, 我哪件叫乜名你可以問mami, 真的是pink lin, 吸手波, 諗起都正, 只係cny, 所以冇咁好玩, 等到過了正月, 希望同7-siu你去一次!!!!!!!!!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-2-13 01:07 發表

全中一定係!!!!! 因為我d狼友上過
如果係的話, 哪就真係做了噤兄弟, 她是全身都不肥, 細細粒, 名我已告訴7-siu 兄, 唔知係咪c兄所講果個, 係就真係bingo啦!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-13 21:16 發表

Bingo 已經中喇!
唔緊要啦, 大家都係朋友, 我地將d囡互相抽送係唔犯法既!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-2-14 12:15 發表

你同我都系那個。。
名字就忘了。。
嘩, 暫時已經排到第四了, 大家果然夠好朋友, 囡囡不停輪流抽送!!!!!!!!!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。