推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大家好,我係無意中撞入來,因為幾個月前都中左招菜花!
之後一個月內去左睇急症(非常重感冒去順便睇埋jj有粒野),他居然話叫我幹淨點,三個月後生多幾粒,就知出事,去了社會衛生科,大約一個月多點,佢就話很好,沒有事,消除曬!但jj仲有痛,痕,還有新的一粒野係度!是但講了兩句冇事就推我走,我聲都未出就out!下次不用回去覆診!oh my god!你咁樣點叫人安心呀?
突然發現此處有朋友話dr. ho幾好,唔知有沒有朋友能夠告訴我關於此方面的資料,最好就詳細點!
性是一隻狼呀,各位未中招的兄弟小心!食到隻羊就冇事,如果是狼就....唉!唔死都有排搞先走得!

各位大佬呀,成百幾頁呀,仲有,你地在此post好多只是大於普通聊天,分享感受也不覺得太多,如果你地覺得我一入來就問野,問完即走的話,我冇話說!
我也分享我的經過,入此論壇係尋求方法進入,覺得幾好才加入,不是我不找,我看過三十幾頁,也沒有資料,只見pm!唔通幾十頁都見到我pm你,我還不問有沒有人pm嗎?
本人真是有心求助,希望有人心幫到我,要我分享不是要逼,但我會自願分享!
講到呢到,真係冇心再講,我以前身邊也是要求回報的朋友,就會我用個心去做也是錯,唉...要我找不緊要,只要有人話俾我知此post內有他的資料就可以!如果能一次過提供詳細資料也更好.......算了!隨大家喜好提供資料吧!
不過多謝有位仁兄講給我知此post內有資料可找!謝謝!

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-1-21 10:20 發表

這位兄弟要明白,
有可能你發問問題的語氣影響他們對你的看法,
覺得你淨係為了 Dr. Ho 以來。

若果用誠懇的態度,
例如詳細解說你的歷程,
主動提供一些有用的資訊,
例如:在那堣予 (中國大陸/香 ...
多謝版主大人提醒!
因為本人家裡的電腦壞了,只能在公司問問題,所以就比較簡短,因為隨時有老細行過睇到就慘過中性病!唯有分幾次分享啦,望各位大哥大姐原諒!
在半年前,小弟與朋友好奇上了深圳水圍處玩,朋友見到有間按摩就極之喜歡,便推埋我入去,本來小弟有要好的女朋友,覺得正邪都是對不起女朋友,可是好奇心使我走進去!在外看似正骨,但內裡的女子卻少布到你唔信,跟住上房選女,小弟選了個十九歲的小女孩,怕羞,少講野。
開頭她只幫我按摩,但白滑的皮膚,加上消純的樣子,係正常的男子的忍不住,咁就講好價錢$350全包,實在太舒服,女朋友未試過用口,慾仙慾死,細佬戴袋進入!因為當時已經二點多,人比較累,細佬想休息,跟住個套口推出了少少,細佬感覺到小妹的溫暖,即刻醒曬!不到三分鐘,已經ko左!
過了一個星期,細佬根部位置生了一小粒,因重感冒關係順便在急症室睇埋,醫生話洗干淨d就得,點知過了三個月,多了四粒,個陣驚到死,上網查資料,終於發現社會衛生科有得睇,很開心放假即去,一睇就發現是菜花,然後渣藥,痛到死,但為了消滅它們,唯有忍!一個月多d,即是上兩個星期覆診話好返,但細佬上中位有一粒,佢話唔係性病,跟住係咁推我走,想問可以去邊度睇都唔得!
唯有自己上網找資料,最近兩日發現此處有資料可找便加入,我見到有好多人都中左或者中過招,但好多都好得返,因為自己比較心急,可能出貼子時令各位誤會,我不是有意,我明白大家的感受!我真的希望大家幫下我,在此方面我不懂,所以才問大家!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-1-21 12:12 發表

1.其實醫生個個差唔多.....都是冷凍、laser或者電灼。好多兄弟話某個醫生好,但自己試過又未必。相反有d評價麻麻的,但亦有兄弟話睇左兩次就斷尾,所以好難講
2.不過小小心得是﹕約d唔係咁繁忙既時間、醫生都可 ...
多謝您回覆我~
因為睇過咁多政府醫生,個個都是但了事,都係想知個粒乜來,起碼來個安心都好!
我會努力找dr. Ho的聯絡方法,找不到才再問大家!我亦不介意大家提供!
謝謝~

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-1-21 15:12 發表

首先要多謝小肥兄的建議。

希望你明白 Xocat 性知識討論區,
主要針對各位讀者不論男女都可以暢所欲言關於 "性" 方面的話題,
包括對性的看法,
健康地討論一些性問題。
...
版主,你好野!抵讚!thank u very much!
我想確定一樣野,那位dr. ho是否在旺角的?因為我怕弄錯人!

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 minghin 於 2008-1-21 22:02 發表

skk
你所找的資料在 109頁 中的3258,
大家不是討厭你....大家都同坐一條船.
因為Tony大哥在這提過好多次了,
個個都覺得只有Dr ho 係好,其實香港仲有好多好醫生,
夾唔夾就個個唔同.
最初我入黎就睇 ...
多謝你呀!
我在某些會員的posts中已找到其中提示,上yahoo已經找到了,因為前幾十頁都是見到pm,所以才問要pm,我上好多網都係不公開那些資料,才問問有沒有提示而已
我看了不同會員所出的貼子,皆大部份dr. ho較為好,所以去check清楚!
還有一樣東西想問,他那裡收信用卡的嗎?因為帶現金看這些病要帶十幾張,好危險!
我都係好心的一句,叫雞是不好的,有病是自己,痛苦未必人人知!我決心不去叫雞,寧願冇得食自己打飛機算了!

我前兩日去看了dr. ho,佢話個粒係珍珠疣,可以冷凍,八百幾水!好返某一處復發左一粒,或者可以返政府楂藥,好啦,貴嘛,返政府啦...
佢居然話個粒大的不是性病,復發個粒可能係珍珠疣,不過復發位損左,要好返才處理!
激鬼死,之前個星期政府才話乜都好返,個個位沒有損到,話唔使覆診,點知依家又話損左要楂返好才睇過!到底係唔係玩架???損左已經楂返好,又損過???唉...冇計,唔信佢地會死!不過最緊要都係抵抗力!兩邊都好似亂來,真係俾佢地玩死!

又出事,x頭那位又出多了一粒,今次搵個fd的勁藥來試下,唔掂才算!
ps我個fd個fd專業呢方面,不過我最近兩日才知!

各位師兄,過完年我又返來了...
新年真係辛苦,見到靚女都唔敢望多兩眼,因為原始地方雖好但有點痛(不解之中).又早起,但要夜睡,開車都怕睡著(在大陸個d地方開)
近排小弟頭位好返,但到尿道有點痛,唉,都唔知玩乜野,閒中好多野做,返工又夜,想身體好都難~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。