推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 一個 不平常 之 常平の行

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/5/12 18:50 發表
小象星期日  一支公上常平 我D唔敢週圍試嘅冇胆淫賊 梗係又去番甘地嚟喇 今日去到 個部長劈頭第一句:「老細沐足呀  去揀囡先喇」 唔係阿化 有 ...
果然不平常!玩到咁癜!

引用:
原帖由 sara10 於 2009/5/15 15:45 發表 經大象兄指引後、13號下午3:45到達、由"知客"帶上二樓。兩傍大約有30-40位"女女"任君選擇、最後選了位"重慶"姑娘、但等房第了約20分鐘、進房後情況和大象兄差不多。 費用(人仔148) 最後還要謝謝大象兄!!!
好鬼吸引喎!桑拿都未必有咁多

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009/5/15 21:33 發表

真係 幾十條囡 企係兩邊   任君選擇 可惜你唔去得!   
咁多囡囡揀試過兩次。
一次喺金莎,部長一次叫咗廿幾個比我揀,真係花多眼亂!
一次喺康乘,因為每有客到,個場就會叫晒所有囡囡走騷。但係就真係豬到嚇暈!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/5/20 19:38 發表
甘地嚟  重有一個可愛之處 就係完事後 赲到軟晒時 囡囡好細心咁幫你洗雀
喱個售後服務真係好正 成個大爺咁瞓喺度 ...
正宗日式掃除會更好!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/5/21 21:53 發表

其實包有得出   同埋摷得徹底  都好重要
洗雀當然舒服到叫添喇
沐足包出唔難。
出完洗雀未試過無。
摷得徹底就低過五成啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。