推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 荃灣 "捉FOK" (第一次去&第一次出REPORT)

荃灣 "捉FOK" (第一次去&第一次出REPORT)

見無乜新REPORT, 不妨出返個啦~~~
第一次出REPORT, 以後請各C-HING多多指教~

小弟出黎玩得唔耐亦唔多,
有上一樓一, 邪骨...
係香港, 大陸...
日本都玩過,
(一次咁多, 日本人朋友帶, 叫我扮啞做D似是而非手語手勢...
亦肯定係搞左日本妹;有機會寫回憶報告)
馬交就未玩過~

覺得邪骨o岩自己玩多D~
老實怕去得多一樓一瀨野 , 各位C-HING話我淆底都咁話
簡簡單單去邪骨, 有骨DUP有火出有得玩下女女波波同腿~

第一次出REPORT寫得唔好勿見怪

見到足福REPORT, 未去過, 心郁郁好想去~
終於上星期四鬼到時間上去玩下~

由於對荃灣D路都幾熟, 好快就搵到~
(如有C-HING唔太熟荃灣, 去前上中X地圖網搜一搜望下地圖先)
廢話小說

7點零鐘去到按個鐘, 電閘應聲開啟, 眼即見聞名的樓梯...
廿零級上到去, 見到 4/5 個技師, 全部清一色背心超短褲, 各有風騷!
其中一位埋黎 (樣同身材都幾得) 就老細前老細後, 問係咪第一次上黎,
我: 係呀~ 有無房呀? (見成 4/5 個技師係度, 唔使等喇卦)
佢: 有, 使唔使沖涼?
我: 要, 有無位先?
佢: 有, 你跟我黎先~
如是者安排左間房我換褲, 跟手出去沖涼~ 毛巾已放沖涼房~
沖完個涼返入房, 先前果位就嗌我等等...
轉頭就另外一位技師入黎, 唔係原先果個

此技師相頭: 還可以
身材: 大波, 腿長白滑, 連鞋約5尺4/5寸高 (因小弟5尺6/7寸高)
年齡: 30幾 (DUP骨其間佢話, 我觀察亦差不多)
問我按咩價錢, 係咪 $298?
我話梗係啦~
健談, 力夠, 穴位還算準
不過國籍就應該唔係同其他技師係越南, 應係陀北,
唔肯定因無仔細問~

PART 1:
初初力唔係好夠, 我話我受到力, 之後就KEEP住大力,
值得一讚
開始無耐我話沖完涼熱, 就除我短褲喇
用毛巾內蓋住小弟屁股同背脊開始按,
期間閒話家常, 邊度特別累按多D, 亦有係我指定部位多按多用力~
閒談間此技師話自己第一日返工, 以前係D大場度個過 (唔知真假啦, 不過無所謂),
另外佢話仲有另一個都係新返工, 因為開左第二間舖唔夠人,
叫我得閒多D上黎/ 去新舖玩等等~
其間我亦有手多多掃佢腿, 摸PETPET~
有讚美佢雙腿長長滑滑結實好正等等 (佢對腿的確係幾正嫁, 唔似30幾歲)
佢亦有口頭說話上食返我豆腐話一陣到佢摸返我~

PART 2:
落油推, 先集中推返我累的位置...
慢慢就掃落去..... 腰, 大脾, 袋邊, 屁股....
來來回回~  
幾舒服, 不過時間唔算長~
佢叫我轉身, 再加油就撚雀, 手勢亦不俗~
我當然不甘示弱還手玩波波, 先隔衫玩,
後攝入去摸, 無格手或黑面...
見咁樣... 當然得寸進尺解BRA直接摸大波波,
亦無黑面話唔俾! 好~!
除BRA後大波波真材實料無假波, 不過有DD DUM波但係絕對對胃口方面無影響
而佢手亦配合加快上下套弄~

我谷埋幾日慾火焚身就坐起身埋身直接錫佢波波, 口啜, 利頂LIN頭 (環境較暗, 應為淺啡)
由於難得佢波大大, 小弟亦唔客氣將面拱埋去不停食波餅, 我塊面就左右擺
其間佢亦配合有些少嘆氣聲同面部有俾表情,
到咁上下知道自己就黎料就訓返係度享受佢玩雀同揸波波~
訓返低享受無耐就一洩如注~
佢笑左一聲嘩咁樣叫左聲
原來我射左唔少子孫出黎上到胸口對落肚對上都有~!
佢固然一手都係, 仲笑笑口話你谷左好耐咩~ 好彩無射到上去天花~
當然係講笑咁講... 亦係一片歡笑聲中幫我細佬同肚仔D子孫抹乾淨同自己抹手,
我話幫手扣返佢個BRA扣, 佢話唔使勞煩我~

整理好就出去拎熱毛巾再幫我抹~
抹乾淨著返短褲, 再按下背同膊...
我嗌佢按頭, 夠晒力~ 鬆晒~
而佢又手多多搞下我LIN同細佬, 話係咪好舒服~
仲問我覺唔覺得佢好咸濕, 我話我都係嫁~ 好正常, 同食野無分別~~
我當然又還下手揸下佢雙好乳同靚腳啦~

夠鐘起身去沖涼著返衫出去俾錢 $300 唔使找~
臨走口渴要杯水當然有不過就無茶飲 (什麼咖啡/ 特色茶)
按摩其間最少有 3/4 個C-HING上黎... 旺場!
不過仲有 2/3 個技師得閒可以開工~
落樓望錶 8點4左右, 時間差不多... 應該短左DD鐘...

翻去指數: 5/5
平日一向去開荃灣另外一間玩 (兆和街 多G彩, 遲D寫REPORT),
呢度技師多D, 大部分越南女女, 而且平均後生D身材正D...
梗會翻轉頭幫襯多D做熟客啦~
(雖然貴過 多G彩 7條野)

補充:

同技師玩得咁多講得咁多, 就係唔記得問佢叫咩名...
佢亦無自動報上~

應該係入面最大年紀, 但最大波果個~
相頭相比下就較差果位, 但唔會係令人反胃啦~

報告完畢~

相關搜索目錄: 咖啡 小說

搵一搵舊POST, 之前D C-HING應該提過~
引用:
原帖由 kyccheung 於 2008-9-30 21:07 發表
where is it ?  pls advise the address, thanks

YEA, 絕多數係越南女女~
年齡UNDER30, 廿零~ 相頭皆OK~ 身材GOOD FIT~
引用:
原帖由 Thomson 於 2008-10-1 08:48 發表
I was told by the BG there that all the gal there including the boss are 越南

位置係街市街
仁X醫院急症室行人入口對面 (係, 對住醫院門口)

上中X地圖網SEARCH 荃X街市街, 睇一睇地圖大約認一認路先就易搵好多~
附近有咩舖就無為意, 最大地標就係 X濟醫院急症室行人入口對面
引用:
原帖由 kyccheung 於 2008-9-30 21:07 發表
where is it ?  pls advise the address, thanks

兆和街~ 上中X地圖網一SEARCH就見~ 易搵D~
一樣係越南妹+陀北妹~
引用:
原帖由 WillSmith 於 2008-10-2 21:25 發表

師兄,借問聲,知唔知新舖喺邊樹?

係~
DUP+推油+R PET PET+起機
但女女就係中女, ALL陀北~
R PET PET功夫勁D, 手指會鑽入去~ 好爽的~
(喜歡的可要求轉耐D撩耐D, 不喜的就自己出聲SKIP左佢)

一樣有涼沖~ 平D, $230~
引用:
原帖由 WillSmith 於 2008-10-2 21:33 發表

呀!另外多口問多句,「多滋彩」係咪又係相同服務㗎?

相關搜索目錄: Pet

越南+陀北~

溝BG出街? 玩到咁深, C-HING你講下分享下經驗啦
我諗你把口掂, 試下無妨囉~
有乜經驗報告下~
引用:
原帖由 teihosing 於 2008-10-3 01:31 發表

c-hing: 有冇越南玖瑰啦?   by the way, these BG 可否溝出街?

Thanks for update!!
陀地咁堅? 會唔會係陀北?
BTW, 有機會試下"文文"~

我早幾日下晝係2舖, 同AMY交手黎~ 好L正~!
引用:
原帖由 xxphappy 於 2008-10-4 01:04 發表
真係幾正喎~!嗰個叫"文文"嘅又幾特別,
好另類,係本地人,個feel 啱啲喎! 同聲同氣嘛.....

AMY係唔係老闆娘?
我早幾日下晝係2舖, 同AMY交手黎~ 好L正~!  

AMY佢照呼我入房問我玩乜價錢, 安排BG黎~
話唔岩唔夠力就換, 按左陣入黎問點... 我話麻麻,
跟住佢話佢幫我得唔得~
得~!! 梗係得~!!!
之後就....  做繼續做的~

詳細睇另一REPORT~
引用:
原帖由 robberken 於 2008-10-6 13:25 發表
多x彩, 同呢間足x我都玩過...

感覺足x唔多值, 老板娘都ok, 可惜唔落場做, 其他越南妹有好多都做過...冇乜驚喜

冇得摩下面最唔鐘意!!

足x怡..... 係!
即係 "捉FOK"二,
分店~

陀地唔肯定, 陀北一定有~
另有新增值服務$338~
引用:
原帖由 robberken 於 2008-10-6 15:09 發表
有冇兄弟試過另一間係多x彩附近叫足x怡??

d人話係足x分店, 收300, 但有陀地喎.....真定假呢??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。