推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2008-2-26 22:18 發表
各位大哥,仍左努力工作嗎?小弟急切等待你們的好醫生啊!

dr ho 係邊區架?....冒煙中~~~~
旺角彌敦道664號惠豐中心15樓!

希望你一路將你既經歷及之後病情同大家分享!

祝早日康復!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-3-18 01:27 發表
有時真係天都幫我扎炮
呢幾日攪到大件事
一定一日幾次查牌.....更加唔敢去玩
p.s. 留左電話俾囡囡果d兄弟小心喇
by 封左劍幾年既人
不過千祈唔好打咁多呀!傷身架

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-9 02:33 發表

呢d 野唔好怕羞啦,知道門唁又知邊個醫生好,幾大都即係睇啦。
通常一等就會多生幾粒架啦,我最初都同你一樣咁諗啦。

不過如果一早知道 有呢版,仲知道咁多野,我 今日可能都已經醫好左啦。
快d去睇!唔好拖!

祝你早日康復!

引用:
原帖由 MrBunbun 於 2008-4-19 04:04 發表
Brother 們, 可否pm 小弟 Dr.Ho之地址电話呢, 謝謝
唔一定要找DR Ho既, 你睇番之前既帖就有一個成

百人既名冊比你選擇!不過如果你毫無頭緒,一定要DR

Ho的話,你都要緊張一下自己,睇番之前既帖(最多20版),

你就會搵到! (呢d病千祈唔好睇政府及普通醫生)

睇完之後,希望你多d上黎, 將你既經歷及之後病情同大

家分享!呢度可能好多人需要你既支持同鼓勵!

祝早日康復!

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-8-4 11:44 發表

我在呀.只是少入來.近來轉了看中醫.看了一個月.有明顯好轉.
Tony 兄, 我記得你以前是龜頭炎的,現在怎樣了?

我睇左15樓成兩年,花好了,但龜頭炎就好不了!

龜頭成日甩皮(都唔知點解),近頸位有撻野(光滑左,搽得藥膏多)成日紅地地發炎!

食左好多隻藥同搽左好多藥膏都唔得!

唉!都唔知點算!

Tony兄, 會唔會亞禮英對呢樣野(發炎)專長d呢?

引用:
原帖由 XODEER 於 2009-8-7 02:42 發表

Tony 兄, 我記得你以前是龜頭炎的,現在怎樣了?

我睇左15樓成兩年,花好了,但龜頭炎就好不了!

龜頭成日甩皮(都唔知點解),近頸位有撻野(光滑左,搽得藥膏多)成日紅地地發炎!

食左好多隻藥同搽左好多藥膏都唔 ...
Tony兄,可以給小弟少少意見嗎?我真係好迷茫!

引用:
原帖由 leo...!! 於 2009-8-8 13:40 發表

我龜頭成日都係甩皮連高丸都有甩,會唔會係龜頭炎或有細菌,要點先可以check到
Dr Ho都冇叫我check!我諗係冇得check! 真係唔知點解會甩皮?

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-8-5 12:34 發表

因為前列腺炎,看中醫.這個已沒有事.
Tony兄,真巧合,我又得了前列腺炎 ,成日急,尿少難排,冇力.

成日預住個腹部!我做寫字樓工,成日坐,預住個腹好辛苦 !

而家食緊d 叫 prasosin(大約咁串,可能錯)既藥, 等兩個月後驗血!

上網搵資料話一定要做手術!如果中醫可以醫得好,我都好想去試呀!

我好驚開刀呀!

那個係切除前列腺增生既手術!原來男人好易有!

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-15 18:36 發表

XODEER 兄, 係咩手術?
那個係切除前列腺增生既手術!原來男人好易有!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。