推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

33 12
發新話題

姦屍日記

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-21 21:29 發表

包膠就唔出喇,我懶打字嘛
見到面再講你知啦
ok....冇問題.....就等你既口頭包膠.....

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 22:02 發表

我說的就是這些了。。我是在下沙。。是GTO跟我說的。。都是那些女。。吃個快是150。。
之前去下沙...見到都有好多快餐女...但係要跟佢地上樓...我就係有d怕....
下沙果度都係好多邪骨既集中地...之前都有去過整個邪骨既...

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2008-4-30 16:48 發表
衰仔....有局都唔預我,短線我可能行得呢...==凸
係咪果次超記帶我地去果間"時裝"呀?
小羔羊....原來短線行你可以行得既....
我係4號呀.....我冇同超仔去過.....你應該之前同1,2,3號去過...
"時裝"係邊黎? 得唔得架先 ? 下次你帶隊....

引用:
原帖由 BystanderA 於 2008-4-22 06:47 發表
pretty funny experience... I don't think i can go ahead with a "cold 屍" lo... lol, I never realized alcohol is so powerful ..
好又一餐....唔好又一餐.....餓果時都要食架啦.....

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2008-4-25 11:17 發表
人一世物一世,叫做試過,又唔係真係死屍咁恐佈,但又有死屍 feel...
就係果種feel.....完全係成條死屍咁.....

引用:
原帖由 111119 於 2008-4-30 14:00 發表
真的假的 ,太夸张了吧,呵呵,厉害呀,佩服呀,
當然是真的.....下次你都可以試一試....睇下有冇果一種感覺.....

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-24 12:40 發表

好提議。。
搵日去睇睇。。
大海哥....係幾時先 ? 睇下我又就唔就到時間...

引用:
原帖由 Rubens 於 2008-5-4 15:30 發表
我上次姦屍玩埋顏射,反正條女都唔知道。
.....咁爽......

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。