推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

170 1234567
發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 gelato 於 2007-8-30 09:30 發表
# is my all time favorite there! Night shift, local. Excellent P1 + P2 with smooth body + sexy voice. Must wait if not book in advance...

Just curious, who is really the best here?
參考資料!見仁見智!各花入各眼 各取所需h:" />

回復 773# 的帖子

Thank for reply!!!!!!!!!!

回復 779# 的帖子

未必有起碼都十二點半打後!鋪开BG都冇咁準時返啦!

回復 789# 的帖子

兄弟!在電話問埋係新@!定舊個囉!

引用:
原帖由 pb716 於 2008-9-1 10:39 發表

不至咁緊張關係嘛.......
近期有什麼好介紹????

個人感覺姐!如果場靜老細面黑黑要你交數!若是你係經理級你會點!

(好似嚟左個泰妹!夜更有冇兄弟試過呢!)

回復 853# 的帖子

麻煩講番十樓吖唔該

回復 885# 的帖子

黑店?言重喇?有時MARK唔MARK倒啱嘅都要講各下的運氣!

各老友大家可在BG交更時間在休息室昅𥄫同在走廊𥄫望倒咪問吓咩冧把囉

係靜咗!嗰市差!嗰場梗係有影響!不如我問邊間會好旺!

引用:
原帖由 kit1971 於 2009-1-16 01:14 發表
係靜咗!嗰市差!嗰場梗係有影響!不如我問邊間會好旺!
不是我個人見解,而是BG的心聲。

回復 936# 的帖子

其實不是認不認真的問題、而是只係我反映現况姐!

回復 947# 的帖子

PLEASE ASK FOR LADY PR VAN, ANGEL OR MIU!!!!!!

引用:
原帖由 jameswun 於 2009-2-13 15:42 發表
呢間垃圾場我早就唔去啦,我勸各位C兄不去為妙
太言重......................

回復 966# 的帖子

yes you are right she is Macau lady.

回復 974# 的帖子

可信??????????

回復 981# 的帖子

咪再講啦公海嚟嫁    版主做嘢啦! :shutup:

回復 987# 的帖子

totally totally agree agree  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

哈哈!终於突破一千回復!多謝!

回復 1005# 的帖子

around 12:00-21:00

回復 1023# 的帖子

tel:81292888

170 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。