推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

喂!兄弟  @!好似己係三甲之選要電book添呀!試了記住出簡單報告!

後生女 local

回復 #611 smanjoeho 的帖子

吓!原來未去過連地址都唔知!問咁多嘢上去先講啦!

引用:
原帖由 smanjoeho 於 2008-5-10 03:03 發表

ching..
荃溢的address是否在荃灣英皇中心??
thx...
any try ???????????  please reply report!!

有時好難講!may be BG reason or company reason!

回復 #625 B.F 的帖子

回復 #627 peoplear 的帖子

waiting for you report!

引用:
原帖由 KY169 於 2008-5-29 09:15 發表
This is my first report and hope CHING won't mind if I am not writing good.

I went to 荃溢 last week and I was thinking to book *^, as everyone said she is good.  However the locker Jason said s ...
Jason 不是LOCKER 係 Staff

回復 #645 dialak2000 的帖子

你都傻傻地、看看KEYBOARD吧!

回復 #652 gelato 的帖子

值不值好難講好主觀,,,,,,,*^我都試過兩三次外表一流服務普通有提升空間!佢嘅賣點就係外型外表!我估大把兄弟返MarK佢都係因為想同佢熟D看吓有冇其他筍野!值不值唔係理性分析!鍾意冇得解?

回復 #664 happywkr 的帖子

who could give me wild service. .>>>>>>>>唔係好明!

回復 #666 happywkr 的帖子

你即係話你MARK 佢多個其他BG 是不是?冇得講佢賣點係外表!

Thank you for your details report!!!!!!!!!!!!!

回復 709# 的帖子

81292888!!!!!!!!!!!

咩嘢時間老友!日更!本地?定北?指教

經濟麻麻...聽講個場好靜頂窿坐二望三轉!每天開工上牌都要收三十蚊!生活迫人,喊得一句句! h:" /> h:" />

請你找找之前啲D LINK 吖

回復 722# 的帖子

原因很多!不能一概而論!不過我哋做客的上到去都要自重!唔好飲咗酒上去尊重吓啲BG呀!

回復 724# 的帖子

一時感慨!有感而法!!!!!!!!!!

回復 727# 的帖子

引用:
原帖由 calh 於 2008-7-30 17:49 發表

吟有時有些酒意上去好mood d嘛...尤其夜晚添~
Ching你吟講,,,,,,好似講緊你曾經飲咗酒上去鬧過事wow~
如有...不如和大家分享下~和教下我地點樣尊重吓啲BG呀>
尊重我估唔使我教啦!我從不試過喝了酒上十樓、只不過同BG訴心事佢同在下提過吓故在下感觸抒發下姐!
我認為上到去咪以洗嗰幾百蚊就為自己大哂囉、你要別人尊重自己想必先尊重對方(好來好去嘛)反之便是侮辱自己!

引用:
原帖由 jackw 於 2008-7-30 08:33 發表

oh~我唸都係因為呢個場d主任經理管理麻麻,之前都成日聽到d bg比人鬧,
所以我做開d好bg走左好多呀,剩低好既唔多又難mark,
新到既又無乜信心試,話哂做開點都有感情,
其實d主任經理係咪應該檢討下?
唉......
每個地方每件事都有嘢需要妥協!呢啲可能就是叫遊戲規則!

回復 735# 的帖子

你未必會在骨場找到人情味!

回復 760# 的帖子

!!* still here ??????????? I listen this number on last Monday in rest room.

回復 765# 的帖子

$528.00

回復 762# 的帖子

*^ are poor in part one,part two just be ok~ (佢嘅fans見到咁可能唔多開心)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。