推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

康冰A座7樓:字母小姐報告

康冰A座7樓:字母小姐報告

案發時間4月24日下午4時40分

本應目標鎖定B7c5,事關早幾日見過此女幾掂,轉頭比人搶閘入左!決定試下,點知果日到老尖剛落

地鐵,突然經血來潮,致电成年冇到呢亞”拾”,點知剛好有空,於是由試菜改為番食.

到步,開口依然寫住(full booking勿等)按鐘,冇動靜,突然电話响,見亞拾打來,重以為佢話唔得,點知

佢話:”入嚟啦!”オ開门比我.(原來佢要先確認是否己book個客オ開门…)

入到房,問我今日咁得閒?就先來個擁抱,問我佢係咪肥左….冇呀!不過MM就好似大左d…跟住就

除衫例牌自己冲凉………

Part 1 亞拾一開始就跳上我背脊坐住我pat pat按左幾下,重襟住我pat個話襟死你.……part 1 就响

亞拾咁跳皮嘅動作展開了…..亞拾嘅按壓功夫上又見有改進.手力都幾大,按在幾下就聽到拍拍聲

嘅响骨聲,亞拾笑我話也d骨火咁勁,我就話:我d慾火重勁呀!在此時佢有個姐妹打电話來話收工,

佢叫個姐妹唔好嬲咁多啦,番去休息吓…一問下原來佢個姐妹剛做完個客,dup完骨,揸哂波摷埋妹

妹重要吹埋蕭,先話唔做穿衫走人,重好大方咁放低十蚊雞走人….我問セ有d咁嘅人咩?亞拾重乜

客都有,唔係佢都唔會只做熟客,不過熟客都有時激到佢喊呀!佢剛剛オ熟客放飛機,如果唔係我都

冇得入(我笑住講,我都未入?)咁樣响嬉笑聲中就渡過了按背推油同rpp啦!唔知係咪近期我遇到嘅

骨d手勢個太差,感覺上亞拾手勢正好多……可惜時間短了些,只dup得30分鐘,有d懐念YY,佢

次次都dup足成45分鐘…

Part 2 轉床,應該話係亞拾拉我起身,之後就相擁互摷行過去大床,亞拾先叫我坐响床邊,話佢先洗

手,之後出來跪响我跟前,先錫我面,頸,胸同2點,單手抱住我背後,單手照顧小岸男,另一只手用指尖

响我背後來回摸下,佢手勢另人好舒務,再由2點錫落去,小岸男己經指晒12點,亞拾二話不說就一

嘢担落嚟,一開始佢打含住龜頭,慢慢咁成支吞晒,由慢到快,輕至重,跟住就下下深喉,吹左成5,6分

鐘之後佢就企响我面前解除武裝,再吹見到佢小肚上嘅紋身,完全反影到佢妤性嘅一面,我成塊面

响佢兩乳中猛磨猛啜….. 亞拾推我瞓番上床後,先用對我覺得大左d嘅波(絕冇加工過)同我BM,

夾左幾下腸仔就開始錫袋袋,重將成粒荔枝啜晒入口,正!一陣陣电流流片全身,感覺超正!再來就再

次深層吹奏,我按住佢個頭,佢就好配合上下套動,有幾下明顯咁頂進喉龍,好頂引但差d比佢吹爆,

好彩亞拾在緊迫關頭會就放過小岸男,(佢笑住話咪出住呀,你出左咁我點呀!)亞拾叫我先上,我就

毫不客氣坩提鎗上馬,先用正體位抽插一輪,轉側身半边鵝脾,再轉後入狗仔,再嚟由亞拾主動坐蓮,

見佢一路坐一路双手揸自己對波,個樣真係好淫,跟住我就左右手勾起佢對脚,抱起佢零空計幾下

天外飛仙,佢真係重左,十幾下就頂唔住啦!再放佢落床正體位,一陣狂抽後幾不多要射就停了下來

爬响亞拾身上透下,亞拾都冇咋型,重話你唔郁就我郁,佢就開始不停咁扭動下身,佢下身就上上下

下咁頂上頂下(真係唔洗我郁)回氣後,我又起身做回主動先抽出後小岸男,然後學吓d av片咁用小

岸男拍打下佢妹妹,突然挺直腰就一野入晒,亞拾”呀”一聲叫左出嚟,重話我想佢死呀!我好落力咁

衝剌,下下都抽出嘅再入哂,聽住d拍拍聲同水聲,真係好high.不過幾下就敗陣下來…….成個又爬

响佢身上,相擁互抱,亞拾一邊用條脷不停在小乳點上打圈吸啜,隻手就幫我袋袋按摩,一邊話我干

得佢好舒服,重話要介紹我去做鴨仔,等佢可以抽佣…瞓左成十分鐘先起身除套清理

Part 3 磨砂按背,亞拾獨门服務,先用d磨砂一邊擦背一邊按摩,再擦大脾,轉前胸落肚,正當洗雀仔

時,我有电話响,唯有冲水出到接聽,見視像有位4眼哥仔門ロ等緊,本想着衫,點知亞拾叫住,話都未

洗完,捉我番入浴室我同佢講有人响門口,佢等在等,話唔緊要! 由頭嚟過.一d都冇馬虎,橫原基本

步. Le次冲凉都用左成十五分鐘,雖然企响度,不過都好正!

出來時見個4眼哥仔己有d不耐煩於門外行來行去,望下鐘嘩!原來己經6:20.唯有拿林着衫放低家

用走人.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-5-2 22:00 發表

Great report. How much?
dup埋做埋折實%%)

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-5-5 04:48 發表

唔知隔離單位d囡囡有冇o甘好服侍呢?
同層貓姐同是dup得之人

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-5-9 21:29 發表
佢話叫小雪,我諗應該係"阿三",
相頭幾好,28才,身型略肥,
肥得o黎對咪咪又唔係大(B級都有o卦),
不過手骨都ok o既,
同埋皮膚都幾白滑,
盛惠五舊。
天使兄:
是否這個http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
睇相對波有c級,又係升級bar効果???

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-5-9 18:20 發表

You remember that gold 句 ~~~ 這句話是「發爛渣」,顯得你理虧。。。
Matt Matt
算把啦

引用:
原帖由 dlsxmv 於 2008-5-29 01:15 發表
多謝岸男兄報告!

我都好懷念YY呀!! 有冇師兄知過道YY下落?
disxmv兄
據小道消息,YY應去了澳洲揾食....下過好像7月中番來.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。