推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

47 12
發新話題

親身經歷~~~新疆之旅 Part One

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 roger_v 於 2008-3-27 01:57 發表

38妹........真係唔聲唔聲比妳嚇一驚之前睇妳的故事是一種感覺,而看過妳呢段後再重睇妳的故事又是另一種感覺,感覺複雜得多。我相信是主角的妳否有條仔對整於個故事有著估唔到的化學作用,就以另一個心態來迎 ...
我都吾知係咩

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-27 07:34 發表

38姐好野!你香港條仔更好野!新世代新人類也!!
係架, 所以我愛佢

吾好意思, 有2日不在香港, 回吾到你地, 我找到一d相, 比大家睇下先啦, 不過我發現原來我影左吾係好多相

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-27 07:34 發表

38姐好野!你香港條仔更好野!新世代新人類也!!
我都覺得係, 不過佢有幾好野姐, 我咪重好野, 我都比佢出去搵女架, 而且我都知架, 其實,我地雙方都對對方好公開,佢無秘密,我亦無秘密, 甘其實在我地來講都幾好, 佢有咩想法我知, 我想點,亦都可使只放在心裡吾講出黎, 甘樣, 大家都吾會為左想太多, 或係猜疑太多, 而發生爭執, 我地當然都成日為左D生活上既事而吵架, 不過就好快無事, 吾會蹟埋蹟埋就一次過爆哂出黎而無彎轉.

引用:
原帖由 burgerking 於 2008-3-27 10:29 發表
38姐,妳同香港男人講去內地見愛人?佢接受到?妳地係咪各有各玩架?妳唔同佢講偷偷地去玩我就明白,亦欣賞妳思想開放,但同另一半講到開口我係男士亦做唔到(如可告知點做就更好啦)!

我本身認為人要有唔同 ...
我同佢都好大方, 而且亦有同一個觀點, 大家睇法一樣既時候, 就可以啦, 講真啦, 要搵個甘樣想法既男人, 真係吾係甘易, 而佢搵到有我甘想法既女人, 佢都話佢好彩...

引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-3-27 11:45 發表
就算我本身好愛我 fiance, 但有時都不自覺的諗返以前嘅男人, 係冇得避免. 正如你哋男人可以多情, 但女人何防唔想專一, 只係...當之前遇上某人且令你唔能夠忘懷, 咁......唯有怨...timing 唔啱. ...
KAT姐, 其實我同係吾同, 你無我花心喔...嘻嘻~~你同FIANCE, 可能時間不長, 而且亦吾接受佢同另一個女人上床, 不過我接受, 我思想可能有問題, 不過本人認為如果一個男人吾愛我, 我留住佢都無用, 如果佢個心只有我, 佢出去扑幾多個女人, 佢個心都係我既, 佢吾會可要我, 吾知你明可明呢, 書我肯定無你讀得多, 不過世事我肯定比你睇得通透.

引用:
原帖由 fatman67 於 2008-3-27 12:29 發表
更加佩服38姐啲男人,明知她去揾男人仲有得佢去,真係佩服.....................
自問自己就一定唔得..........
每個人的想法同性格都不一樣, 好難講架

引用:
原帖由 burgerking 於 2008-3-27 13:50 發表
所以請教38姐如何 break the ice law..

le 度好多女中豪傑,38姐同K姐禁,K姐篇嘢我今朝睇左十幾頁,睇到個頭都有少少痛(係上面嗰個),順道祝妳嚟緊新婚快樂,以後會多啲上嚟同 ...
哈哈哈~~吾好話你, 我一次過睇哂K姐篇野, 何止頭痛, 重頭暈眼花TIM呀

引用:
原帖由 dna_big9 於 2008-3-27 16:40 發表
Pls continue....

可以 Post 些相嗎?  有扑野相更好 ...
有相架, 不過都是影食物多D, 扑野相就無, 不過我錄左吹奏相, 可惜~~比人收埋左, 吾比返我

引用:
原帖由 kenny1234 於 2008-3-27 21:16 發表
其實我的CASE和你一樣,只係我們的角色反過來,
我是男人,但結果我想大概相同!
甘好野, 得閒交流下喔~~

引用:
原帖由 bss0102 於 2008-3-27 23:20 發表
唔錯!身為女仔聽,開始系有D擔心你……不過你故事好吸引!好期待呀!
擔心我D咩喔

引用:
原帖由 bt100 於 2008-3-28 16:33 發表

我是有講比香港愛人知道我去搵男人<<<<< What your boyfrend  think & reply.????
我同佢講左好耐, 開頭佢都好順口答 : 你咪去囉
後來我真係定左機票, 佢就問: 安吾安全架, 你吾返黎甘點算, 我答 : 我梗你返黎啦, 吾返黎, 我留係個度做咩至得架.
出發前, 佢同我講: 總知你自己小心D啦,

就係甘啦

相關搜索目錄: 機票

哇~~~終於一口氣回哂啦, 比你地睇下新疆佬既屋企啦, 都幾好架, 我都好想有甘大間房呀~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-3-28 22:03 發表

38 果然認真, 仲圖文並茂, 真係唔講得笑! 我首先封妳做偶像!                     
梗係啦, 一世人可能只會去一次, 吾影低點得, 重有就係, 我第一日去到都無定去, 得閒到好似費人甘, 又吾識路, 咪影下囉

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-28 22:12 發表
真系幾骨子又整齊噃
係架, 真係好夠用, 重有就係佢一個人住哂, 恨死我啦,

好啦, 我今晚開始寫part2啦

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-3-29 00:44 發表

我會熱切期待!!             
好努力架啦

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-29 14:24 發表

哈哈!新疆售樓示範單位播!38姐你可以去新疆搞房地產!!
哈哈哈哈~~~你吾講我都吾覺tim~~哈哈哈~~~你想像力真好, 我會考慮~~

相關搜索目錄: 房地產

引用:
原帖由 bss0102 於 2008-3-29 18:44 發表

就是擔心嘍……女仔人家要小心Dge嘛!萬一對方唔系么信男善女,就……念到我都驚驚地!所以我都几佩服你既冒險精神架!

好期待part 2!!加油喔!!^_^
當然我是有一定把握我才會去

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-3-29 23:02 發表

知妳寫得辛苦, 特別嚟同妳打氣, 唔駛搞咁多花巧?               
寫緊架啦, 眼都花埋, 原來回憶係好難架,

PART II...終於完成啦, 不過可能又有錯字...吾好介意~~~真係眼花架

去返個頭先~~哈哈哈~~~~~~~~~

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。