推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-5 17:19 發表

我覺得幾襯佢個樣
呢個新稱呼都幾貼切!
佢都幾可愛!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

朗怡都好野!!
返左咁多日都仲咁精神!!
加油!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-6 01:08 發表

都重可以笑得咁甜
有人話佢笑得僵硬..
但我唔覺..
都笑得幾自然!!
又靚女!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-6 02:20 發表

朗怡算唔錯le
我不嬲都覺得佢幾好..
連我屋企人都認得佢叫乜名, 係邊個...
表現都幾平穩..
花哥似係栽培緊朗怡!!
希望有朝一日佢可以上位!
加油!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-6 23:30 發表
希望佢今日真係有得休息la!
可能會轉雪瑩呢!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-7 02:34 發表

中左
依家返凌晨唔係朗怡就係雪瑩!!
紫盈都少左...

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-11 16:29 發表
袁花!!做乜係咁虐待朗怡!!
琴日朗怡做左幾多節??

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-11 14:01 發表
袁大頭搞咩…
朗怡仲要踩埋1400
報上午的主播會報到1500, 甚至1600都試過...
朗怡辛苦啦!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-12 01:58 發表

聽佢地講應該係做左五節..9:30~12:00 13:15~15:00
真係要投訴袁花!!

好彩佢琴日俾虐待完都可以抖返一日!!
袁花都未衰到咁...

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-16 22:54 發表
朗怡真係可愛..
又係周五搜記倉底貨...

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-17 08:56 發表

所以之前Simon咁講佢…都唔知點解
講佢乜?? 我想知吖!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-17 11:00 發表
有朗怡姐姐陪跑,世宏一定有信心
我都想有朗怡陪!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2011-1-17 22:30 發表
Connie By the way, why suddenly there was this special segment? It's not Friday yet.
She is also named as Connie??
I know that just today!!
I think maybe too many segments had been finished and doesn't have enough time playing all of them...Therefore, some segments maybe play at the news report but not on Friday....It's a normal arrangement!!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2011-1-17 22:57 發表

Thanks for the info! Yep I am pretty sure that cute girl is called Connie. Wait....doesn't all Connies are cute?
Oh..I see..2 Connie are working in tvbnews on channel 83!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-17 23:18 發表

之前同飛鼠鬧交咪因為佢話朗怡樣衰lor
唔係掛..
不過simon又真係好重視樣貌同身材..
不過朗怡都唔差..
佢個樣都幾斯文又幾靚女..

紫盈頂左一個星期通宵...到朗怡返..
但都要take care!!
今日佢個look幾好睇...

琴晚要早訓冇睇到朗怡...

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-18 22:55 發表

冇睇朗怡都睇黎richard提升左朗怡地位
我都幾鍾意睇到佢...
佢其實都值係五強...
只係把佢同嘉儀放同一位都唔係咁啱...
所以暫時放第六...

朗怡繼續返通宵...
真係辛苦哂啦!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-20 12:32 發表

聽講兩點轉左人
我唔知..訓左教..因為今朝要七點二起身...
聽講係珍妮返黎做live嘛!!

朗怡今日唔錯..
幾靚女!!

今日朗怡都好靚
原來佢同珍妮返早...

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-23 21:14 發表

richard好慶幸文采冇返早
係囉..
我都睇到文采4點先訓...
因為頂唔順..太攰...

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-23 22:00 發表

點解睇咁耐…好多錄播
因為我遲左返黎..
返到黎都1點幾...
跟住沖完涼都2點,,,
我開住個inews邊睇文采邊回posts!!
睇到3點幾時變左超光畫面...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。