推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

今日雯雯繼續返4點...
好靚女..

互動新聞台 新聞報導(1600) 15/9/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今日雯雯做到4點半就唔見人..
4點九變左嘉儀...
真係奇怪...

互動新聞台 時事百科(1823) 15/9/2010

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

原來雯雯4點九唔見左人係去錄時事百科...

互動新聞台 天氣報告(7點) 15/9/2010

啱啱又重播...
成晚都播..
無論做緊新聞定做完新聞...
真係唔驚冇得睇時事百科...

頭先8點新聞播果次時事百科見到雯雯少少膝頭...

今日雯雯全日應該都係同一套衫...
只係報天氣時除左件外套...

今日繼續係雯雯做inews/7點天氣/時事百科/晚間新聞提要..
一日出4次場真係忙到冇得抖...
真係無記力捧新星..
加油!!

唔知聽日又轉邊個做事時百科??

雯雯今日剩係報天氣同晚間提要...
唔使返inews!!

回復 4116# 的帖子

雯雯好靚...
d頭髮就黎好似珍妮同偉詩咁長...
繼續keep..
我想睇下雯雯長髮look...

今日雯雯好靚女ar!!
加油!

回復 4122# 的帖子

你指11點??
佢都有做七點ar!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-9-19 00:48 發表
我睇唔到雯雯報七點天氣,又冇大哥post link
呢度有好多雯雯ga片..
但唔係日日七點天氣報告都有人post!!

http://www.youtube.com/results?search_query=%E9%84%AD%E8%90%83%E9%9B%AF&aq=0

回復 4126# 的帖子

點解無記mytv唔加返個7點天氣報告...
剩係得11點果個...

7點果個係唔係向來都有??

回復 4133# 的帖子

雯雯第一次用記者身份出現ar(除左周五搜記d文娛新聞外)!
好靚ar!!
真係好少見佢紮起d頭髮...
條辮仔都唔短..
佢d頭髮都ok長咁...
呢單係乜新聞黎??

回復 4130# 的帖子

點解會now??
tvb同now有合作??

頭先630冇雯雯做扒單新聞ga??

回復 4139# 的帖子

其實果單係乜新聞黎??

回復 4141# 的帖子

咁雯雯都暫時唔使好似羅若安咁由新聞台轉去做時事記者/主播...

回復 4143# 的帖子

好似劉芷欣都係咁...
我睇高登d人話
應該係清返周五搜記d舊貨佢..
先會係今日播...

頭先10點開始有重播雯雯果個採訪..
睇個性質應該係周五搜記黎..
不過佢播唔切要擺平時播..

睇黎雯雯都一齊轉埋更...
今晚有咁多返夜...
偉詩/紫盈/珍妮/文采返3,4,5,6

唔計嘉儀..
佢應該唔使出inews..

可能今日轉偉詩報提要...
因為文采同珍妮近來都做過..
紫盈又太新應該未到佢報提要..
偉詩好耐冇做...

回復 4154# 的帖子

今日雯雯做時事百科..
一陣出圖..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。